gidemezdiniz zaten size neden gitmediniz diyemez ama belki onun için yapılabilecek birşey vardır arkasını arayın en azından ulaşamasanız bile çabalamış olursunuz inşallah mevlam da sizi hiç yalnız bırakmasın bu hayattaHastaneden hemşire bir arkadaşım arıcak bakalım durumunu sormak ıcın haber verıcem belki görüşürüz bile isterse o an sadece gidemedım ne bileyımŞuanda pişmanım işte
aynen bende şehit haberlere çok etkileniyorum ağlıyorum birdenBen de her gun sehit haberlerine yaniyorum hatta gecen bi dizide kizin sevgilisi öldu ben sanki basima gelmis gibi uzuldum halbuki dizi diceksin ama hayatin gercegi. Allah Hayirli ölüm nasip etsin, bugun nasilsin dediginiz kisi yarin yok. Ben bu yuzden hayati istedigim gibi yasayamaz oldum. Hergun ölum haberi. Insan acaba bana ne olacak diyor.
Aynı anda hemen hemen aynı şeyleri yazmışız,tesadüfün böylesiaynen bende şehit haberlere çok etkileniyorum ağlıyorum birdenoğlumun vefat ettiği gün 15 şehit haberi almişim. her nefis ölümü tadacaktir.. hayırlı ölümler nasip etsin bize inşallah
Amin cümlemızınkınıAllah gecinden versin ya. İnsan istiyor ki sevdiklerimiz ölümsüz olsun. Aksini düşünemiyor. Ölen çekip gidiyor, geriye kalanlara oluyor olan. Ben de bir kere eşimi öldü görmüştüm rüyamda. Acı çekip çekmediğimi hatırlamıyorum ama o nasıl bir yalnızlık, ne yapacağını bilememe, yoksun kalma hissiydi öyle anlatamam. Üzüntü hissini yaşamadığım halde berbat birşeydi.
Allah sevdiklerimizi bize bağışlasın. Amin.
Hastaneden kıza ulaşmışlar annesı babası ayrıymış. Bugun babasının kardeslerı cenazaya almaya gelıceklermış.gidemezdiniz zaten size neden gitmediniz diyemez ama belki onun için yapılabilecek birşey vardır arkasını arayın en azından ulaşamasanız bile çabalamış olursunuz inşallah mevlam da sizi hiç yalnız bırakmasın bu hayatta
işte ondan kızıyorum ya kendıme resmen basıretım bağlandı sadece ona baka baka ağladımKızın gerçekten gidecek evi barkı yok muydu acaba keşke sorsaydınız
Keşke keşke ama yapım gereği cekıngen oldugum ıcın yapamadım .okuduklari çok etkilendim ağlıycaktim işteyim ağlayamadim Rabbim sabirlar versin.
en büyük acimi oğlumu kaybettiğinde yaşadım. çok sevdim oğlumu.. işte rabbim aldi.. o bir cennette bizi bekliyor.
bu olayı okuyunca dayanamicam ağlamak istiyorum keşke o kıza sarılsaydin ben olsam ona sarılırdım sonuçta oda insan... Çok zor inanki.. Rabbim çok büyük. acilarimizi dinsin inşallah
bol bol dua ediyorum rabbime. herşeyimi Allahıma sığınıyorum çok zor.
Kiyamam sana, hepimizde sevdiklerimizi kaybetme korkusu vardir sanirim canim
Evımdede var , sokaktada beslıyorum. Allahıma şükürler olsun kı bana bu hayvan sevgisini vermiş ..Kiyamam sana, hepimizde sevdiklerimizi kaybetme korkusu vardir sanirim canim
Bu arada kedilerin de varmis ne guzel ne sanslisin masallahben sokak kedilerine bakabiliyorum sadece
28-30 vardıBen simdi nereye gidicem demis yavrum ya. Kimsesi yok demekki. Ahh icim ciz etti gerçekten. Kac yasindaydi??
28-30 vardı
Annesı babası ayrıymış . Annesıyle gecınemedı heralde. Cenazeyı almaya gelmişler. Konusucaklar kızla bnde haber beklıyorum
Evımdede var , sokaktada beslıyorum. Allahıma şükürler olsun kı bana bu hayvan sevgisini vermiş ..
Elimde olsa hepsini eve alıcamda olmuyo işte
Amin inşallahAllah yardimcisi olsun insallah. Umarim cok iyi cok mukemmel, is guc sahibi hayirli biri cikar karsisina ve evlenirler.. Bu dunyada tek kalmak kadar kotusu var mi. ?
Rabbim sevdiklerimizle imtihan etmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?