Dumanı kısırlaştırmak için 1 gun onceden göndermiştim veterınere 2 gun evde yoktu. O kadar boştu kı ev anlatamam. 2 gun boyunca veterınerı aradım napıyo dıye resım falan ıstedım hatta bı fotosu var okadar kızgın kı bulursam sana göndereyım o fotografa bakıp bakıp ağladım oraya gonderdım dıyeDün gece rüyamda kedim kaybolmuş gördüm. Daha doğrusu birileri almış bir yere bırakmış. Ortalıkta deli danalar gibi kedi arıyorum. Rüyamda da o kadar üzülüyorum ki anlatamam (gerçeğini düşünemiyorum bile). En sonunda çıktı geldi bir yerden. Eşim askerden geldiğinde ancak o kadar sevinmiştim. Aileden birileri artık onlar. Allah sağlıklı uzun ömürler versin.
Dumanı kısırlaştırmak için 1 gun onceden göndermiştim veterınere 2 gun evde yoktu. O kadar boştu kı ev anlatamam. 2 gun boyunca veterınerı aradım napıyo dıye resım falan ıstedım hatta bı fotosu var okadar kızgın kı bulursam sana göndereyım o fotografa bakıp bakıp ağladım oraya gonderdım dıye
Canım tabiki sırası gelen terki diyar edicek kalanlarda hayatına kaldığı yerden sevam edicek allah sabır versin o kızasa tabiki ama böyle kahrolucağına daha çok vakit geçir kaybedince telafisi olmuyo keşke ananemle daha çok vakit geçirseydim o evde yerde öylece yatarken son kez sarılıp öpseydim şimdi resimleriyle avunuyorum sadeceBu yazıyı sadece sizinle dertleşmek için yazıyorum .. Çünkü dunden berı çok korkuyorum
Dün iş çıkışı kolumun kontrolü için eşimin çalıştığı hastaneye gttim. Şükür çok iyimiş kısa bır süre fizik tedavı gorucem sadece .. Buraya kadar herşey çok iyiİşim bitince eşimi aradım nerdesın dıye oda şuan eğitimdeyım ıstersen sende gel dedi bende gittim yanına ..
Odada yaşlı bir amca vardı başındada genc bir bayan kızıymış. Kız öyle içli konuşuyordu ki babasıyla '' babacım ben burdayım, lütfen beni bırakıp gitme, senden başka kimsem yok deyıp duruyodu ve öyle çok ağlıyordu ki ben tabı mahvoldum köşeden bakıyordum gözler doldu tabıKız ağladı ağladı sonra dışarı çıktı. Kız kapıyı kapatır kapatmaz adamın kalbi durdu Allahım nasıl kalbim acıdı sankı bı tanıdığım ölmüş gibi ağlamaya başladım. Tabı ben kötu olunca direk benı dışarıya çıkarttılar
Adamı gerı dondurememişler kızı kapıda herseyden habersız beklıyordu arada banada bakıp ağladığımı görüyordu ama nerden bilsin babası için ağladığımı
5 dk sonra güvenlik görevlileri kapıya geldiler ve doktor içerden çıktı kıza babanızı kaybettık dedi çok buyuk bı soğukkanlılıkla kız oldugu yere çöktüBenım babamdan başka kimsem yok ben nereye gidicem diye hıçkırı hıçkıra ağladı.
O öyle ağlarken eşim benı odasına göturdu daha fazla etkileneyım dıye ama ben etkilenceğim kadar etkilendim
Kızın yerıne kendımı koydukça kalbım yerınden çıkcak gibi olduAllahım sabırlar versın.
Şuan üzüldüğüm tek şey keşke teselli etmeye çalışsaydım . Öküz gibi köşelerden izledim kızı
Ama şuda var teselli edemezdim ki nasıl edeyim , ne dıyeyımKonuşsaydım daha fena olurdu kız bence diyerek kendımı avutuyorum
Velhasıl kelam dun akşamki rüyamda bu olaya mum diktiİçimi bir korku sardı annem ölürse , ablalarım ölürse , kocam ölürse , kedilerim ölürse
Hepimiz olucez ama inşallah Allahım bana onları acılarını yaşatmaz
Gönder bakayım ya. Benimki henüz kısırlaşmadı. Kayınpederimin kısırlaşan iki kedisi de enfeksiyon kapınca korkudan yaptıramadım.
Başın sağolsun. Allahım sabırlar versin.Canım tabiki sırası gelen terki diyar edicek kalanlarda hayatına kaldığı yerden sevam edicek allah sabır versin o kızasa tabiki ama böyle kahrolucağına daha çok vakit geçir kaybedince telafisi olmuyo keşke ananemle daha çok vakit geçirseydim o evde yerde öylece yatarken son kez sarılıp öpseydim şimdi resimleriyle avunuyorum sadece
Annem değil tatlım anneannem ilk okunuşta annem gibi okunuyo haklısın çok şükür annem değil ama hayatımda annem kadar yeri vardı ilk aradığım dertleştiğim paylaştığım kişiydi ama gitti 9 ay oldu o gitti oğlum geldi beni oyalamaya çok özleniyo kaybedilenler helçin kaybetmeden değerini bilmek lazım sonra keşkeler çok yoruyo hemde hayattan daha çok yoruyoBaşın sağolsun. Allahım sabırlar versin.
Anneciğinede Allahım rahmet eylesin
Ay pardon yaAnnem değil tatlım anneannem ilk okunuşta annem gibi okunuyo haklısın çok şükür annem değil ama hayatımda annem kadar yeri vardı ilk aradığım dertleştiğim paylaştığım kişiydi ama gitti 9 ay oldu o gitti oğlum geldi beni oyalamaya çok özleniyo kaybedilenler helçin kaybetmeden değerini bilmek lazım sonra keşkeler çok yoruyo hemde hayattan daha çok yoruyo
allah şifa versin ailesine sevenlerine bağışlasın zor bi hastalık rabbim başa vermesinAy pardon ya
Çok haklısın bugün butun akrabalarımı aradımNormalde konuşmayı pek sevmediğimden kimseyı aramazdım.
Çok sevdıgım yengemın kanser olduğunu öğrendim
Eşim bile alışmış. Herkes bön bön bakıyo ben hüngür hüngürAmin.Ölüm tek çare bulunamayan şey sanırım.Rabbim bizi sevdiklerimizden ayırmasın.Hastane de çalışanlara ,doktorlara yardım etsin .Zor ış gerçekten.biz görmeye dayanamıyoruz ,onlar hep iç içe..
Aminn , Aminnno an kimse o kızı teselli edemezdi helçin
acısını yaşayacak mecbur
Allah sabır versin selamete çıkarsın inşallah.
bize ve sevdiklerimize de uzun uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin
Yazın İzmir 'e gittiğimde babamın mezarlığına gittim. Babamı hiç tanımadım sadece resımlerden bılıyorum.her sabah işe gelirken ve çıkarken mezarlığın önünden geçiyorum ve dua ettikten sonra onlarla konuşuyorum.onlarla konuşmak çok güzel motivasyon etkisi yapıyor insanda ..çünkü biliyorumki orada yatanlarda çocuk oldular, sevildiler ,üzüldüler, evlendiler hatta evde kaldılar,yemek bulamadılar bazen, ve biliyorumki maaşlarını alamadılar ,,hamile kaldılar anne,baba oldularmezarlıkları ziyaret et o kadar huzurluki oralar..üzüntülerin, mutlulukların taşkınlıklarının, aşırılıklarının tedavisi orda korktuklarınında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?