- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
korkma canım, herkes yapıyorsa sen de yapabilirsin. Doktoruna güven. Unutma bırak dişi, biz kadınlar doğum yapıyoruz. Sende o güç var.Bir kaç gün sonra 20 lik diş ameliyatı olacağım yana yatık olan dişim et yarılarak alınacak.Düşünüp duruyorum ya kemik altındaysa kemik kırılırsa, eti yarınca kan akacak ondan sonra beni zaten kan tutuyor lokal anestezide kanı görüp bayılırsam, suratım şişerse, çok ağrım olursa vs diye çok korkuyorum. birde zaten bende kansızlık var. yardıklarında kan da akacak. sonra birde dikiş atacaklar
İşi iyi bilen birine gitmekte fayda var Allah şifa versin geçmiş olsun..
korkma canım, herkes yapıyorsa sen de yapabilirsin. Doktoruna güven. Unutma bırak dişi, biz kadınlar doğum yapıyoruz. Sende o güç var.
Amaaaaqn hıc korkma cnm korkulacak bişi yokk acı yok kan da grmuyrsun yuzunde bariz bi şişlik olmyr kendını strese skma
Canım normal diş çekiminden daha kolay inan, korkma sakın :)
Kan akmiyo aksada gormezsiniz zaten sislikte olmuyo cunku cenede sisecek yer yok agri kesici veriyolar birsey olmuyo korkmayin :)
Aynı korkuları bende yaşamıştım.
Ama korkma çünkü insan strese girdikçe diş çekimi zorlaşır.
Eve gider gitmez buzu bir beze sarıp yanağına koy şişmesini biraz engeller. İnşaallah kolaylıkla atlatırsın
Bende aynı şekilde çektirdim dişimi. Gömülü diş ameliyatı oldum 20lik dişim yan çıktığı için 10 dk bile sürmedi ve hiçbir şey anlamadım. 'Ameliyat' dendiği için gözüm korkmuştu ama hiç acı hissetmedim. Sonrası daha önemli dikişler ağzındayken ağzına soğuk hava girmemesi gerekiyor ağrı yapar.
Akan kani gormeyeceksin ki.. Hortum gibi bsy var ağzında incecik, o cekiyo surekli tukuruk ve kani..Bir kaç gün sonra 20 lik diş ameliyatı olacağım yana yatık olan dişim et yarılarak alınacak.Düşünüp duruyorum ya kemik altındaysa kemik kırılırsa, eti yarınca kan akacak ondan sonra beni zaten kan tutuyor lokal anestezide kanı görüp bayılırsam, suratım şişerse, çok ağrım olursa vs diye çok korkuyorum. birde zaten bende kansızlık var. yardıklarında kan da akacak. sonra birde dikiş atacaklar
Dört 20liğide aldırdım 3ü gömülüydü. Bende çok korkuyordum hastanede beklerken elim ayağım titriyordu . Uyuşturuyorlar zaten kan falan da görmüyorsun rahat olmaya çalış kolay geçer. Ben 20liklerden korkuyordum çektirdim hepsini şimdi ordotonti tedavisine başlıcam ondanda korkuyorum.
benim de aynı şekildeydi iki hafta önce aldırdım. ne ağrım oldu ne sancım valla sıfır sıkıntı. sadece şişti onun sebebi de buz koymaya üşendim ondan o da geçti gitti şimdi hiç olmamış gibiyim bir ay sonra da diğeri alınacak.
korkulacak bişey yok internette video izleyip falan kendini kasma hiç çünkü bişey hissetmiyosun ve öyle kan falan da fışkırmıyo :)
bi de kan kaybetmen kansızlığını etkilemez diye biliyorum çünkü kansızlığının sebebi kan miktarının (litresinin) az olması değil alyuvar sayısının az olması :)
Hiç korkulcak birşey yok benimde öyleydi nasıl olduğunu anlamadım bile
Geçmiş olsun
Akan kani gormeyeceksin ki.. Hortum gibi bsy var ağzında incecik, o cekiyo surekli tukuruk ve kani..
Ben de ameliyatla aldirdim, Allah'a sukur bi problem yaşamadım..
Yalniz operasyon sonrasi guclu bi agri kesici versin doktor, bi sure agrisi oluyo.. Allah sifa versin
iki kez oldum o şekilde ameliyat şeklinde yarıp aldılar. hiç bir şey olmuyo merak etme :)
Benimde iki tane 20 like dışım ameliyatla alındı. Ama lokal değil genel anestezi ile yapılmıştı. O yüzden hiçbir acı yada korku duymadım. Ameliyat sonrası dikişler biraz rahatsız etti o kadar.çok korkmayın. Eminim doktor işini biliyordur.lokal bile olsa hiçbirşey hissetmezsiniz.Bir kaç gün sonra 20 lik diş ameliyatı olacağım yana yatık olan dişim et yarılarak alınacak.Düşünüp duruyorum ya kemik altındaysa kemik kırılırsa, eti yarınca kan akacak ondan sonra beni zaten kan tutuyor lokal anestezide kanı görüp bayılırsam, suratım şişerse, çok ağrım olursa vs diye çok korkuyorum. birde zaten bende kansızlık var. yardıklarında kan da akacak. sonra birde dikiş atacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?