Korkuyorum

ayy bnde sorayım bakalm genel anestezi yapıyorlar mı özelde mi yaptırdın sen cnm ben fakülte hastanesinde olucm bana genel anestezi değil lokal yapıyoruz bz dediler

buz poşetlerim vr cnm zaten bu kalıp şeklinde olan :) inşallah bende o sorunu yaşamam çnkü hiç diş çektirmedm ben uyuşma oranı ne olacak br fikrim yoık :)

Korkma canım çocuk doğuracan daha şimdiden böyle olma
Düşünme ne olucaksa olucak

çocuk doğurmak bambaşka geliyor bana o yüzden ondan korkmam 20lik diş ameliyatından korktğm kadar

ne kadar aralıklarla aldırdınız peki. benim dördü de gömük çünkü bana sıkıntı yapıyorlar artık

5-6 ay arayla sanırım. Yaklaşık on sene oluyor. Hepsini birden aldırmanızı tavsiye etmem. Böyle rahat olmuştu.
hepsini birden doktorlar kabul etmiyolar zaten. sordum onu doktora . ikişer ikişer de daha bulamadım. ya ben de bitsin gitsin hemen istiyorum

Ben yurt dışındayım. Ve evet burada da isteğe bağlı beklemek istersen devlet hastanesinde yaptirabiliyirsun.ama ben özel hastaneyi tercih etmiştim. Çok ağrım vardı çünkü. Genel anestezi ile hemen bitivermisti.

türkiyede genel anestezi yokmuş sanırım :/

Evet biraz şişme azcik morarma oluyor ama benim oyle abartili görünmemişti.. Alt arka disler oldugunden yuzun alti hafif sismis ve morarmisti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…