- 10 Haziran 2016
- 883
- 387
- 103
- 27
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
Hasta mısın?arkadaşlar meraba az önce kızlık resimlerine baktım küçük dudağın içinde ufacık bir delik olarak görünüyo. fakat benim öyle değil. aynadan bakıyorum büyük dudaklar içinde küçük dudaklar sonra daha küçük etrafı etle sarılı bir delik var ama bu et böyle parçacıklı gibi o resimdeki gibi hiç değil ama. bişey soktuğumu hatırlamam küçüklüğümde falan fakat permatikle aldıığım için kaşımıştım çok şiddetli o zaman hafif bir kan vardı tahriş olmuştur dedi annem ama benim neden öyle ya
Aklımda bi şüphe vardı bu yüzden küçüklükten gelen.Hasta mısın?
Niye bakıyorsun?
Bakın haklısınız ama basit değil doktora gitmek annemle konuştum fakat saçmalama basit bişey değil hemen bozulmaz dedi gidemedim yaşadığım yer de küçükTebrikler! Oturup resimlere mi baktiniz bir de?
Doktora gitseniz madem? Daha kolay aydinlanirsiniz
Haklısın fakat doktora gidemediğim için sordum burayayeni üye ve ilk konudoktora gidebilirsiniz burdan bakıp anlayamıcağımıza göre
Ne alaka? Al anneni yanina git doktoraBakın haklısınız ama basit değil doktora gitmek annemle konuştum fakat saçmalama basit bişey değil hemen bozulmaz dedi gidemedim yaşadığım yer de küçük
Peki teşekkür ederim bende öyle biliyorum fakat insan işte herşeyi düşünüyofotolarda gorunen delik o sizin gordugunuz etrafı etle sarılı deligin icinde bulunan zarın deligi kızlık zarınızı kendini goremezsiniz zaten icerde kalıyor
Açıp açıp kurcalamıyorum aklıma takıldı sordum bozulduysa bile eğer ben bişey yapmadığımı biliyorum fakat evleneceğim adam buna dikkat eden birisi yargılamayın ben olsam bende dikkat ederdimFake demek güç. Cogu kadin bu tabularla büyütüldüğü icin paranoya halinde. Duzenli olarak kizlik zarini kontrol ettireni bile gördüm. Kizlik zarinin bozulmasi dunyanin sonu degil acip acip kurcalamana gerek yok
Keşke gidebilsem ama malesefKızlık zarları da değişiktir birbirinden farklı görüntüleri olur için rahat edecekse git bir doktora.
kendi kendine kuruyorsun yapma kafanı mesgul etme bunlarla kızlık zarı oyle kolay bozulan birsey de degildirPeki teşekkür ederim bende öyle biliyorum fakat insan işte herşeyi düşünüyo
Açıp açıp kurcalamıyorum aklıma takıldı sordum bozulduysa bile eğer ben bişey yapmadığımı biliyorum fakat evleneceğim adam buna dikkat eden birisi yargılamayın ben olsam bende dikkat ederdim
Ya çok haklısın ama işte şekil öyle olunca insan tırsıyokendi kendine kuruyorsun yapma kafanı mesgul etme bunlarla kızlık zarı oyle kolay bozulan birsey de degildir
Öyle tabi ki ama işte emin olsamSen kendinden eminsen hic bir erkege kendini ispatlama cabasina girme. Bu konuda ne kadar ikna edici olmaya calisirsan, o kadar kucuk dusurup asagiliyor erkekler.
Onceden burada boyle bir konu vardi bir kiz kasimisti.ve kanamasi olmustu birkac damla sanirim cok korkmustu ve doktora gitmisti ama hicbir sey olmamisti ...arkadaşlar meraba az önce kızlık resimlerine baktım küçük dudağın içinde ufacık bir delik olarak görünüyo. fakat benim öyle değil. aynadan bakıyorum büyük dudaklar içinde küçük dudaklar sonra daha küçük etrafı etle sarılı bir delik var ama bu et böyle parçacıklı gibi o resimdeki gibi hiç değil ama. bişey soktuğumu hatırlamam küçüklüğümde falan fakat permatikle aldıığım için kaşımıştım çok şiddetli o zaman hafif bir kan vardı tahriş olmuştur dedi annem ama benim neden öyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?