Valla bende tüp bebekle anne oldum. Değerin gayet iyi bence. Kendini böyle strese sokma :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı her isteyenin başınaarkadaslar
Hıc anne olamayacagımı düşünüyordum ..
Tüp bebek tedavım sonucu pozıtıf.
Transfer sonrası 8. Gün 102,64
10.gün 213,45
10 gün sonrası için randevumuz var kese ve kalp atısını görmek için .
Heyecan ve mutlulugumu saskınlığı ıfade edemem asla..
Ama korkuyorum dış gebelik , kimyasal , boş gebelik olabılır dıye..
Normal gebelikle bu durumlar nasıl ayırt edılır bılemıyorumkorkuyorumm
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaharkadaslar
10.gün 213,45
Canım üzülme, sen böyle düşünerek çağırma negatifliği..arkadaslar
10.gün 213,45
Amin canım. Hep dua edıyorum rabbım olmayanlarada nasıp etsın.Valla bende tüp bebekle anne oldum. Değerin gayet iyi bence. Kendini böyle strese sokma :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı her isteyenin başına
Allahım dileyen isteyen herkese nasıp etsın. Dua edıyorum etmezmıyım . Korkuyorum sadece o kadar diledım kii..Çok duygulandım canım. .
Maşallah tebrik ediyorum. .
Sağlıcakla kucağına al inşallah. .
Dert etme , duâ et. .
Rabbim sana bağışlasın. .
Darısı başımıza. .
Allahım dileyen isteyen herkese nasıp etsın. Dua edıyorum etmezmıyım . Korkuyorum sadece o kadar diledım kii..
İşte ben burayı bu yuzden sevıyorum . Aglayarak okudum.. Evet olabılır dış gebelik ama yazdıklarınız teselli oldu. Tesekkur ederım cok cok cokBunların hiç biri olamaz,dış gebelik olamaz çünkü embriyo rahmine yerleştirildi,yani tüplere değil
Boş gebelik olamaz çünkü ortada bir embriyo vardı ve yerleştirildi,boş gebelikte embriyo olmuyor
Kimyasal olamaz,onda da embriyo yok
Yani boşuna kendini strese sıkıntıya sokma.bol bol dua et ve bugünlerin tadını çıkar...9 ay bu stresle geçmez,relax olmaya çalış
Cok tesekkur ederım. Olmayacak dıye oyle rahattım ki o pozıtıfı gorunce basladı korkumCanım su an yapmangereken en son şey stres ... Lıtfen yapma ve kendını akısa bırak su anın tadını cıkar bu arada tebrıkler
Evet canım az mı aglayarak konu actım buradaRabbim duanı kabul etti . .
sana mucizeni verdi. .
Cok tesekkur ederım. Olmayacak dıye oyle rahattım ki o pozıtıfı gorunce basladı korkum
:) 2-2 bucuk litre içiyorum..48 saat ara ile değeriniz ikiye katlamış sağlıklı gebelikte beklenen durumdur kısaca gebesiniz ve tadını çıkarın kese de kalpte görülür daha bunun ikilisi üçlüsü detaylı ûsg si var derin bir nefes al ve bol bol su iç. Sevgiler.
Evett dusunsene neler yazıyordum şimdi kavustum.. Nasıl olsa olmayacak dıye 8. Gun baktırdım sonucu gorunce saatlerce kafnıma sarılıp agladım:):):)Ayy tebrik ederim çok istiyodun değerlerin de güzel sağlıkla gelsin iyi olacak merak etme kendini strese sokma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?