Canım ıyınoyetli mesajın için cok tesekkurler tek duam buHic korkma gayet iyi degerler bence hamilesin saglikli sihhatli bi hamilelik gecir insallah saglikla kucagina al rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benim doktorum artış gayet güzel bu degerlerle dış gebelik zaten olmaz diye paylamıştı beni durduk yerde dış gebelik sanırım benimki dedim diyeBenı anlayanbırının olması cok degerliiiii suan.. Dılerım ki olmaz. Degerlerim saglıklı artış gosterırse hersy yolunda demek mi oluyor
Kızım simdi aradı...doktor''ıyı geçtı sorunsuz yaptık''demis...Allah nasip ederse olur insallah...dua eder dua bekleriz...Merhaba dilerim asılama ıyi gecmiştir
Ah ınş cnm dr istemedı ama ben yarın yıne beta hcg baktırıcamBenim doktorum artış gayet güzel bu degerlerle dış gebelik zaten olmaz diye paylamıştı beni durduk yerde dış gebelik sanırım benimki dedim diyeyani artiş en azından dis gebelik olup olmamais açısından önemli canım. İnsallah kalp atışlarını da duyduğunda biraz daha rahatliycaksin sadece azcık sabır
İnş allahım nasıp eder. Cok zor bır donem . Annem hayatta olsaydı bende bu zor gunlerı onunla atlatmak isterdım şimdi ise kımseyle paylasamıyorum korkumu sevıncımı endişemıKızım simdi aradı...doktor''ıyı geçtı sorunsuz yaptık''demis...Allah nasip ederse olur insallah...dua eder dua bekleriz...
Tekrar yaptırıcam yarın. Bır aksılık olsa degerlere yansırmı2 gunde bir ikiye katlamis gayet iyi bencede
Amin canım benımCok sukur duana kavusmussun kotu dusunme gercekten teslim ol dua et guzel dusun.
Illaki bu durum herkesn basindan geciyo hele cok isteyp olmayinca zor bulunca
Rabbim saglikla kavustursun :)
Haklısın olAcagı varsa oluyorda işte insan endişelenmeden edemıyor.Cok sevindim hayirli olsun.normal yolla olan gebelikte de tup bebek tedavisiyle olan gebelikte de bir sürü risk oluyor .bunlari düşünüp gebeligini huzursuz gecirme.insallah saglikla alirsin kucagina bebegini.
İnş canım tek dılegım buAllah kucaginiza almayı nasip etsin. Olumsuz düşünmeyin inşallah güzel şeyler olur
Aminn canım degerlerin yukselmesi bur sorun olmDıgınımı gosterıyorGönlünü ferah tut değerlerin yükseliyor bir sıkıntı olmaz Allahın izni ile Allah kucağına almayı nasip etsin
bence rahat ol. masaallah degerlerin cok guzel. kotu hicbisey aklina getirme. Allahim saglikla Hayirla kucagina aldirsin. hep guzel gunlerini gorCok tesekkur ederim saglıklı bılgılendrme için diliyorumki sorun yoktur olmaz
coookkk buyuk ihtimal Saglikli bir gebelik. ve mucizen seni hissediyor o nedenle sakin stres yapma...Aminn canım degerlerin yukselmesi bur sorun olmDıgınımı gosterıyor
Canim oncelikle tebrik ederim.bu kadar zor bulunca sevinemiyor insan her turlu olumsuzluklari aklindsn geciriyor.degerlerin gayet guzel.dis gebelik olsaydi bhgc dusuk cikar ve orantisiz olurdu.kimyasal olsa zaten yukselmezdi.icini ferah tut . bende tup bebekle hamile kaldimarkadaslar
Hıc anne olamayacagımı düşünüyordum ..
Tüp bebek tedavım sonucu pozıtıf.
Transfer sonrası 8. Gün 102,64
10.gün 213,45
10 gün sonrası için randevumuz var kese ve kalp atısını görmek için .
Heyecan ve mutlulugumu saskınlığı ıfade edemem asla..
Ama korkuyorum dış gebelik , kimyasal , boş gebelik olabılır dıye..
Normal gebelikle bu durumlar nasıl ayırt edılır bılemıyorumkorkuyorumm
Tekrar yaptırıcam yarın. Bır aksılık olsa degerlere yansırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?