Korkuyorum:(

Hic korkma gayet iyi degerler bence hamilesin saglikli sihhatli bi hamilelik gecir insallah saglikla kucagina al rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım ıyınoyetli mesajın için cok tesekkurler tek duam bu

Benı anlayanbırının olması cok degerliiiii suan.. Dılerım ki olmaz. Degerlerim saglıklı artış gosterırse hersy yolunda demek mi oluyor
Benim doktorum artış gayet güzel bu degerlerle dış gebelik zaten olmaz diye paylamıştı beni durduk yerde dış gebelik sanırım benimki dedim diye yani artiş en azından dis gebelik olup olmamais açısından önemli canım. İnsallah kalp atışlarını da duyduğunda biraz daha rahatliycaksin sadece azcık sabır

Ah ınş cnm dr istemedı ama ben yarın yıne beta hcg baktırıcam

Kızım simdi aradı...doktor''ıyı geçtı sorunsuz yaptık''demis...Allah nasip ederse olur insallah...dua eder dua bekleriz...
İnş allahım nasıp eder. Cok zor bır donem . Annem hayatta olsaydı bende bu zor gunlerı onunla atlatmak isterdım şimdi ise kımseyle paylasamıyorum korkumu sevıncımı endişemı

Allah`in dedigi olur,dua etmekten baska yapacak bisey yok.
hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah

Allah kucaginiza almayı nasip etsin. Olumsuz düşünmeyin inşallah güzel şeyler olur

Cok sevindim hayirli olsun.normal yolla olan gebelikte de tup bebek tedavisiyle olan gebelikte de bir sürü risk oluyor .bunlari düşünüp gebeligini huzursuz gecirme.insallah saglikla alirsin kucagina bebegini.

Cok sukur duana kavusmussun kotu dusunme gercekten teslim ol dua et guzel dusun.
Illaki bu durum herkesn basindan geciyo hele cok isteyp olmayinca zor bulunca
Rabbim saglikla kavustursun :)

Cok sukur duana kavusmussun kotu dusunme gercekten teslim ol dua et guzel dusun.
Illaki bu durum herkesn basindan geciyo hele cok isteyp olmayinca zor bulunca
Rabbim saglikla kavustursun :)
Amin canım benım

Cok sevindim hayirli olsun.normal yolla olan gebelikte de tup bebek tedavisiyle olan gebelikte de bir sürü risk oluyor .bunlari düşünüp gebeligini huzursuz gecirme.insallah saglikla alirsin kucagina bebegini.
Haklısın olAcagı varsa oluyorda işte insan endişelenmeden edemıyor.

Gönlünü ferah tut değerlerin yükseliyor bir sıkıntı olmaz Allahın izni ile Allah kucağına almayı nasip etsin

Canim oncelikle tebrik ederim.bu kadar zor bulunca sevinemiyor insan her turlu olumsuzluklari aklindsn geciriyor.degerlerin gayet guzel.dis gebelik olsaydi bhgc dusuk cikar ve orantisiz olurdu.kimyasal olsa zaten yukselmezdi.icini ferah tut . bende tup bebekle hamile kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…