Korkuyorum:(

korkularinla bebege zarar verme... hep pozitif dusun.. ben de tup bebekle hamile.kaldim.olumsuz seyler yasandi.. simdi anlatmiyim ben de yasar miyim.diye dusunme.. ama ben yapi itibariyle negatif bi insanim. sanki hep.kotulugu cagirdim. olumlu dusun.saglikla kucagina alirsin insallah

Keşke şu durumda aklıma kaybetme korkusu gelmese.. Kim endişelenmez ki?? Rabbım sızede sabır versın

masaallah degerlerin cok iyi ben de tup bebek ile anne oldum. dis gebelikte degerler saglikli artmiyor genelde keza bos gebelikte de ayni sekilde ama degerlerin cok iyi oldugu icin endiselenme bence. kimyasal gebelikte de cok dusuk degerler soz konusu seninki oyle degil..insallah saglikla Hayirla kucaginaalirsin. benim bebegimde ilk 8 hafta sirekli kanama ve tek tarafli agri vardi ama bak SUKROLSUN nasip etti yaradan.

yanlis bilgilendirme olmasin. tup bebekte elde edilen ilk gebelik dis gebelikle sonuclandi. embriyo olussa dahi bos gebelik olabilir ikinci tedavimde benim basima geldi 9 hucreli embriyom vardi malesef bos gebelik oldu ama degerlerim Saglikli yukselmiyordu. kimyasal gebelikte de embriyo elbetteki var ama yerlesip yuksek hcg salgilamadan dusuyor ve degerler cok kucuk oluyor.

Hiç anlamıyorum bu işlerden ama sağlıkla yavrunuzu kucağa alın. İnşallah tüm gelişemeler çok güzel olur ve artık sizi de hamileyim, doğdu doğucaaak, anneyim topiklerinde meşgul görürüz hep.

Cok tesekkur ederim saglıklı bılgılendrme için diliyorumki sorun yoktur olmaz

Yakın zamanda senin yaşadığın bu streslerin aynısını yaşadım. Evet bu saydığın durumların olma ihtimali malesef var. Ama herşeyin yolunda gideceğine inan ve bu korkularını basit telaslarin üstünde seviyelerde yaşamamaya çalış. Çünkü çok yüksek ihtimal hiçbir aksilik olmayacak. Sana stres yapma demek nefes alma demek gibi olur şu an farkındayım. Sen de benim gibi pimpiriklisin galiba biraz Bu arada zaten o stres hiç bitmiyor her ay ultrasona giderken korkudan ölüyorum ya bir aksilik olduysa diye. Ama hepsi pozitif sonuçlanıyor. Seninkinde de hicbir sorun çıkmayacak buna inandır kendini ve bu güzel yolculuğunun tadını çıkar

inşallah sağlıkla bebişinize kavuşursunuz. :) İsteyen herkesin inşallah en kısa sürede bebişleri olur. hamilelik tatlı bir endişe içinde geçiyormuş onu öğrendim. kkde de görüyorum, herkes benim gibi. her doktora gittiğimizde aklımıza takılan şeyler çıkıyor. sürekli bir endişe halindeyiz. tekme atmasa bişey oldu diye hop oturup hop kalkıyoruz. :)

en güzeli sakin kalıp hamileliğimizin tadını çıkartmak. İnşallah çok güzel bir hamilelik dönemi geçirirsiniz. :)

Benı anlayanbırının olması cok degerliiiii suan.. Dılerım ki olmaz. Degerlerim saglıklı artış gosterırse hersy yolunda demek mi oluyor

İnş saglıklı bır donem olur. Ama endişelenmemek elde degıl

Değerlerin giderek artması olumlu birşey. Umarım sorunsuz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.

Bence değerleriniz iyi. Bende dış gebelik geçirdim adetim4 gün geçmiş olmasına rağmen beta HCG 8'di en yüksek 90'ları gördüm sonra hiç yükselme olmadı. Karamsar düşünme. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin. Emeğiniz karşılıksız kalmaz inşallah

Hic korkma gayet iyi degerler bence hamilesin saglikli sihhatli bi hamilelik gecir insallah saglikla kucagina al rabbim isteyen herkese nasip etsin

Her şey kafada bitiyor.
Siz ne kadar stressiz, olumlu ve mutlu olursanız, o kadar kolay geçer bu süreç.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, hiçkimseyi evlat yoksunluğu ya da kaybıyla sınamasın.

Canım cok gecmiş olsun cok.. Dusunmemeye clısıcam .

Her şey kafada bitiyor.
Siz ne kadar stressiz, olumlu ve mutlu olursanız, o kadar kolay geçer bu süreç.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, hiçkimseyi evlat yoksunluğu ya da kaybıyla sınamasın.
Amin canım cok haklısın cok . Ammaa 2 yılın her ayını hayal kırıklıgı ve zorlu bır tedavı sonrası bu kadar mantıklı bakamayabiliyorsun.. Duygusallık endişe oluyor. En mınımıze sekılde yasayacagım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…