Korkuyorum:(

Oy sonunda güzel bir şey okuduk.
Şişşt, iyi düşün iyi olsun. Negatif şeyleri sil aklından..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Amin canım nasıl yurekten diliyorum bunu..

Amin canım. Hep dua edıyorum rabbım olmayanlarada nasıp etsın.
Biz bıraz erken öğrenıyoruz doğal olarak cok zor bu surec. Sız ne zaman kesede kac degerle gordunuz
Ben 5 haftalıkken kalp atışını gördüm 6 haftalıkken de kese gördüm. Benim ikiz olarak başladı tek olarak devam etti. Birinin kalbi 6 + 4 günlük iken durmuş

Canim benim saglikla kucaginiza alin insallah bu kaygilar cok normal butun hamileligin boyunca endiselenmeye hazirlikli ol kucagina aldigindada endiseler devam edicek :)

Canim benim saglikla kucaginiza alin insallah bu kaygilar cok normal butun hamileligin boyunca endiselenmeye hazirlikli ol kucagina aldigindada endiseler devam edicek :)
Ve bunun adı annelik oluyor sanırım..:)

Ve bunun adı annelik oluyor sanırım..:)
Aynen oyle bir omur sacinin teline zarar gelirse diye korkacaksin
Ilk hamileligimde bende senin gibiydim cok korkuyordum hergun yasin okudum
Ikinci hamileligimde hic bir degisiklik olmadi yine korkuyorum :)
Allah saglikla kucaklamayi ve anali babali huzurla buyutmeyi nasib etsin

Canını sıkma nasibin de varsa, anne olursun elbet.
Bol bol dua et vesveselere kapılma.

sizi cok iyi anlıyorum bizde git gide ümitsiz oluyoruz olmuyor bebeğimiz her ay aynı hüzün yeri geldi eşimle birlikte agladik adetim geldiğinde. ...
Henüz tüp bebek düşünmedik ama o kadar çok korkuyorum ki yalnız kalicam bu dünyada bi evladım bile olmayacak diye..
inşallah hamilesiniz dir. .
inşallah yavrunuzu sağ salim kucağıniza alırsınız. .. Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün içinde de bizim. ..

O duyguyu oyle ıyı bılırız ki esım ve bende 2 yıl cok istedık. Ben sabrettım ve doğal yolla olsun dıye bekledım..
Sıze tavsıyem tum test tetkiklerınızı yaptırın sorun ne ise öğrenin ona göre bekleyın.. Belkide erken mudahale edılmesı gereken bır durumdur.
Maddi acıdan sorun yoksa tup bebek tedavısınden korkma. Dualarım sızlerle rabbım isteyen herkese versın

Hubann'cığım...yarın kızımın aşılaması var....lütfen dua eder misin yavrum? bu arada gözün aydın olsun....Allah sağlıkla tamamına erdirsin:))

Hubann'cığım...yarın kızımın aşılaması var....lütfen dua eder misin yavrum? bu arada gözün aydın olsun....Allah sağlıkla tamamına erdirsin:))
Nasıl etmem kitabımı alırım hemen elime.. Dualarım sızınle..

Canım gözün aydın doktor araştırması yaptığın zamanlardan hatırladım seni.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. .
Hiç korkma değerin çok güzel katlanmış..
İçini ferah tut.

Canım benim olumsuz düşünme inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın

Ayy yıllardır bebek isteyen biri olarak kendim gibi sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah korkman çok normal inan ki çok iyi anlıyorum seni ama tadını çıkarmaya başla bence hayırlı olsun banada dua edersen çok sevinirim

İnş canım haftaya cuma netleşecek

Etmezmıyım canım yasadıklarını duygularını cok ıyı anluyorum cok rabbım hepımıze nasip etsin ..

Merhaba dilerim asılama ıyi gecmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…