Amin canım nasıl yurekten diliyorum bunu..Oy sonunda güzel bir şey okuduk.
Şişşt, iyi düşün iyi olsun. Negatif şeyleri sil aklından..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Amin canım etmezmıyım hıc .Canım benim 9 gün sonra doktor da gebeliği kesinleştirdiğinde en yakın arkadaşım içinde dua et olur mu adını sanını bilmesen de olur içinden geçir Rabbim onun da kucağını doldursun
Ben 5 haftalıkken kalp atışını gördüm 6 haftalıkken de kese gördüm. Benim ikiz olarak başladı tek olarak devam etti. Birinin kalbi 6 + 4 günlük iken durmuşAmin canım. Hep dua edıyorum rabbım olmayanlarada nasıp etsın.
Biz bıraz erken öğrenıyoruz doğal olarak cok zor bu surec. Sız ne zaman kesede kac degerle gordunuz
Ve bunun adı annelik oluyor sanırım..:)Canim benim saglikla kucaginiza alin insallah bu kaygilar cok normal butun hamileligin boyunca endiselenmeye hazirlikli ol kucagina aldigindada endiseler devam edicek :)
Inş bende gorurum de rahat ederımBen 5 haftalıkken kalp atışını gördüm 6 haftalıkken de kese gördüm. Benim ikiz olarak başladı tek olarak devam etti. Birinin kalbi 6 + 4 günlük iken durmuş
Aynen oyle bir omur sacinin teline zarar gelirse diye korkacaksinVe bunun adı annelik oluyor sanırım..:)
arkadaslar
Hıc anne olamayacagımı düşünüyordum ..
Tüp bebek tedavım sonucu pozıtıf.
Transfer sonrası 8. Gün 102,64
10.gün 213,45
10 gün sonrası için randevumuz var kese ve kalp atısını görmek için .
Heyecan ve mutlulugumu saskınlığı ıfade edemem asla..
Ama korkuyorum dış gebelik , kimyasal , boş gebelik olabılır dıye..
Normal gebelikle bu durumlar nasıl ayırt edılır bılemıyorumkorkuyorumm
O duyguyu oyle ıyı bılırız ki esım ve bende 2 yıl cok istedık. Ben sabrettım ve doğal yolla olsun dıye bekledım..sizi cok iyi anlıyorum bizde git gide ümitsiz oluyoruz olmuyor bebeğimiz her ay aynı hüzün yeri geldi eşimle birlikte agladik adetim geldiğinde. ...
Henüz tüp bebek düşünmedik ama o kadar çok korkuyorum ki yalnız kalicam bu dünyada bi evladım bile olmayacak diye..
inşallah hamilesiniz dir. .
inşallah yavrunuzu sağ salim kucağıniza alırsınız. .. Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün içinde de bizim. ..
Nasıl etmem kitabımı alırım hemen elime.. Dualarım sızınle..Hubann'cığım...yarın kızımın aşılaması var....lütfen dua eder misin yavrum? bu arada gözün aydın olsun....Allah sağlıkla tamamına erdirsin:))
ayy...teşekkür ederim güzel kızım:))Nasıl etmem kitabımı alırım hemen elime.. Dualarım sızınle..
arkadaslar
Hıc anne olamayacagımı düşünüyordum ..
Tüp bebek tedavım sonucu pozıtıf.
Transfer sonrası 8. Gün 102,64
10.gün 213,45
10 gün sonrası için randevumuz var kese ve kalp atısını görmek için .
Heyecan ve mutlulugumu saskınlığı ıfade edemem asla..
Ama korkuyorum dış gebelik , kimyasal , boş gebelik olabılır dıye..
Normal gebelikle bu durumlar nasıl ayırt edılır bılemıyorumkorkuyorumm
İnş canım haftaya cuma netleşecekCanım gözün aydın doktor araştırması yaptığın zamanlardan hatırladım seni.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. .
Hiç korkma değerin çok güzel katlanmış..
İçini ferah tut.
Etmezmıyım canım yasadıklarını duygularını cok ıyı anluyorum cok rabbım hepımıze nasip etsin ..Ayy yıllardır bebek isteyen biri olarak kendim gibi sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah korkman çok normal inan ki çok iyi anlıyorum seni ama tadını çıkarmaya başla bence hayırlı olsun banada dua edersen çok sevinirim
Merhaba dilerim asılama ıyi gecmiştirHubann'cığım...yarın kızımın aşılaması var....lütfen dua eder misin yavrum? bu arada gözün aydın olsun....Allah sağlıkla tamamına erdirsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?