Korkuyorum

Kimse alamaz kizini elinden o isler oyle kolay degil. adam o kadar sindirmis ki seni, tek basina ayakta duramayacagini saniyorsun. ama inan su ankinden daha kotu olma ihtimalin yok.

Evet fazlasiyla sindirdi beni. Insallah alamazlar. Ama yavrumun hafta sonu gidecegini bilmek bile icimi yakiyor daha simdiden

Eski konularınızı okumadım ama bi sahip cıkan aileniz falan yok mu?? Cok uzuldum halınıze bu kadınların bu cektıklerı benı cok uzuyor mubarek gunde insallah rabbım sız ve sızın gıbı olanları duze cıkarır.

Amin canim insallah. Malesef yok. Annem vefat etti babayla gorusmuyorum dayim yengem teyzem vs ilk basta destekti ama simdi degiller baslarina kalcam zannediyorlar sanirim

Yazık ya nasıl boyle dusunuyorlar yabancı ınsanlar bı el uzatmaya calısıyor akraba dedıklerın uzaktan bakıyor siz yinede dikkatli olun boyle psikopat adamlar sonradan eşlerini oldurmeye kalkıyorlar

Yazık ya nasıl boyle dusunuyorlar yabancı ınsanlar bı el uzatmaya calısıyor akraba dedıklerın uzaktan bakıyor siz yinede dikkatli olun boyle psikopat adamlar sonradan eşlerini oldurmeye kalkıyorlar

Birebir ayni olmasa da annemi de buna benzer bi babadan dolayi kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…