- 22 Şubat 2016
- 489
- 346
- 23
- Konu Sahibi CamdanKalp
-
bu yaşadığımız sadece bir örnekBu kültür farkı değil yalnız, bunlar bildiğin anlayışsız.
yok onu demek istemedim tabi her yere anneminde gelmesi zorunda değil ama onlar ısrar etti ailecek gelin diye en azından işte düğün var mesala beni çağırıyor anneme diyorum annemde sinir oluyor ben niye aranmıyorum diyeKültür farklılığından girmişsin, kv nin emrivakiliğinden çıkmışsın.
Senin gideceğin yerlere annen de gitmek zorunda değil, yada her şeyde anneni araması da gerekmez.
Sen tek başına bir bireysin zaten.
Annen geç çıkıyorsa, rahatsızsa gelmemesi bence de daha iyi olurdu
Bir yandan hak veriyorum diğer yandan veremiyorum ama tabi ailenin bu sekilde bir isteği varsa aramalarıda gerekebilir. Ama bunları sıkıntı yapıp ilişkinize zarar vermemenizi öneririm canımyok onu demek istemedim tabi her yere anneminde gelmesi zorunda değil ama onlar ısrar etti ailecek gelin diye en azından işte düğün var mesala beni çağırıyor anneme diyorum annemde sinir oluyor ben niye aranmıyorum diye
ben alttan aldıkça ailem sıkıntı çıkarıyor ona engel olamıyorumBir yandan hak veriyorum diğer yandan veremiyorum ama tabi ailenin bu sekilde bir isteği varsa aramalarıda gerekebilir. Ama bunları sıkıntı yapıp ilişkinize zarar vermemenizi öneririm canım
işte benimde demek istediğim bu aslında böyle konular olsun başka şeyler olsun sorun olmaya başladıbence bunun kültür farklılıgıyla alakası yok
görgüyle alakası var
görgülü insan dünürlerini otobüse binip davete cagırmaz
kendi alır gelir birde davet etmiş agzıyla olurmu öyle sey
bizler cok ince düşünürüz ney o öyle
anacığım insan yeni akrabalarına kalkın siz gelin dermi benim annemde bir adım atmazdıişte benimde demek istediğim bu aslında böyle konular olsun başka şeyler olsun sorun olmaya başladı
yani şöyle diyeyim benim ailemde lise mezunu ama hani usulünü bilmiyorlar önceki konuyu okuduğum da bu gibi şeyler yazıyordu.Sanırım forumun geneli kültür farklılığının ne demek olduğunu tam anlayabilmiş değil!! Ne alakası var şimdi bunun kültürle Allah aşkına yaa
arabamız olsa sorun değil birde 9 arabası var ona binin gelin diyoranacığım insan yeni akrabalarına kalkın siz gelin dermi benim annemde bir adım atmazdı
insan azcık görgülü olur kibar olur
Onların sülale öyle bizdekiyle farklı yani bu sorunlardan sadece biri hayır altında arabanda var yani olmasa neyse diyeceğim işin garibi nişanlımda aynı şekil düşünüyor. asıl o beni sinirlendiriyorTövbest.9 arabası var diye okuyuncafalan oldum Bu kültür farklılığı deil,tabiri caiz se düşüncesizlik. Fazla rahatlar gibi geldi bana,pek ayıp bilmiyolar gibi.Vallahi güzelim can çıkarda huy çıkmaz demiş atalarımız.Tepkini o an için ver gerekirse yüzlerine vur.Böyleleri ancak kendi dillerinden konuşunca anlıyorlar çünkü.Benden sana tavsiye,nişanlıyken göster dişini sakın içine atma hiçbirşeyi.Nişanlının da işine geliyorsa...Yoksa bu ve bunun gibi belki daha da kötüsü evlendikten sonra karşına çıkar,yine kafana vuran sen olursun.
Kaç anam o zaman kaç.Hadi diyelim onlar geri kafalı da nişanlında da mı hiç düşünce yok.Sinir geldi,gelemem ben böyle şeye.En çok üzüldüğüm şu konuda annen le kardeşlerin oldu.Yazık kadın bide adam sayıp işyerini ayarlamış.Aileni sakın ezdirme.Bnce gitmemekle de çok iyi yapmışsınız...Onların sülale öyle bizdekiyle farklı yani bu sorunlardan sadece biri hayır altında arabanda var yani olmasa neyse diyeceğim işin garibi nişanlımda aynı şekil düşünüyor. asıl o beni sinirlendiriyor
Ben konuştu zannettim yani fazla da dinlemez aslında ama biraz fazla konuşurlar ya birde babası derdi git al diye ama bu sefer anlamadımÖnce sizi davet etmişler, nişanlı sizi alacakmış, anne bunu öğrenmiş oğluyla konuşup vazgeçirmiş. Nişanlı annesinin aklıyla hareket ediyor galiba keşke size söz vermeden önce ona sorsaymış. Her zaman böyle mi anne çok söz sahibi mi? Bu bile fikir verir size.
bende en çok ona üzüldüm birde babamın diline düştüm sabah söz verip akşam vazgeçiyorlar diye sürekli onu söylüyorKaç anam o zaman kaç.Hadi diyelim onlar geri kafalı da nişanlında da mı hiç düşünce yok.Sinir geldi,gelemem ben böyle şeye.En çok üzüldüğüm şu konuda annen le kardeşlerin oldu.Yazık kadın bide adam sayıp işyerini ayarlamış.Aileni sakın ezdirme.Bnce gitmemekle de çok iyi yapmışsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?