Korkuyorum🙄

Evet 6 dk’da 1 sanciniz var. 5’in altina dusunce yavas tavas hastaneye gidin lutfen. Olmaz ama nadiren de olsa hizlanabiliyor cunku
Böyle sancı mı olur anam bacım 🙄 hiç ağrısız -sızısız:/ sordum ebeye , merak etme farkedersin doğururken diyor bana 🙇🏻‍♀️ Hayattaki tüm gariplikler beni mi bulmak zorunda acaba 🙄 ama bak şimdi olmadı birşey , 6 dk . Geçti :/ acaba dikkat ettim diye mi tesadüf 6 dk.da bir oldu 🙄

Böyle sancı mı olur anam bacım 🙄 hiç ağrısız -sızısız:/ sordum ebeye , merak etme farkedersin doğururken diyor bana 🙇🏻‍♀️ Hayattaki tüm gariplikler beni mi bulmak zorunda acaba 🙄 ama bak şimdi olmadı birşey , 6 dk . Geçti :/ acaba dikkat ettim diye mi tesadüf 6 dk.da bir oldu 🙄
Siz takipte kalin bence

Gülüm son durum bu :olamaz:
Hala içimde :D ama o nişan hala geliyor az az ..
bel ve adet sancısı tarzı ağrılarım devam ediyor .. bide karnım çok sık sertleşiyor .. 🙄
Oyyy dinlesene diyeceğim ama aynı benim gibisin sende. Gerçi daha doğumu haziran sonu ama ödem oldu ellerim ayaklarım. Zorla yürüyorum. Buna rağmen işlerimi kendim yapıyorum. Tüp bebek olmasına rağmen söyle işleri bırakıp naz yapamadım :)

Bence sorgulama, keyfini cikar :KK70:

Ayrici o foto cok tatliydi. Saglik ile gelsin bebis. Ve iyi tarafindan bak, benimkisi hic gelmek istemiyordu. 10 gün geciktim, suni sanci verdiler son dozuna kadar ve banamisin demedi. Sonunda doktor sezeryan ile aldi inatci kizimi :)

Seninki en azindan kendi istegi ile cikmak istiyor :KK70:

Bence sorgulama, keyfini cikar :KK70:

Ayrici o foto cok tatliydi. Saglik ile gelsin bebis. Ve iyi tarafindan bak, benimkisi hic gelmek istemiyordu. 10 gün geciktim, suni sanci verdiler son dozuna kadar ve banamisin demedi. Sonunda doktor sezeryan ile aldi inatci kizimi :)

Seninki en azindan kendi istegi ile cikmak istiyor :KK70:
:KK53: Kız evi naz evi:KK22:
Şimdi yavaş yavaş sancı geliyor gibi dicem kimse inanmayacak 🙈🙈

Ya açıkçası sancı neye benziyor bilmediğim içinde , yanlış yorumluyor olabilirim . Az önce sırtıma bir ağrı saplandı ve kasıklarıma doğru indi. Adet ağrısından biraz daha fazla olabilir sanki :/ şimdi yine yok o aşağıdaki ağrı ama sırt ağrısı devam ediyor :/

Ya açıkçası sancı neye benziyor bilmediğim içinde , yanlış yorumluyor olabilirim . Az önce sırtıma bir ağrı saplandı ve kasıklarıma doğru indi. Adet ağrısından biraz daha fazla olabilir sanki :/ şimdi yine yok o aşağıdaki ağrı ama sırt ağrısı devam ediyor :/
Hastane yakın mı peki evine

:KK53: Kız evi naz evi:KK22:
Şimdi yavaş yavaş sancı geliyor gibi dicem kimse inanmayacak 🙈🙈

Kizimin ilerdeki sevgilisine acidim :KK48:

Ve sirt sancisi diye birsey var. Yani his ettigin o olabilir. Benimkisi adet sancisi degildi. Sanki tüm vücüdüm aci cekiyordu ve nefesim kesiliyordu. Bence herkesinki farkli, herkes farkli his ediyor.

Ya yok bu çocuk hala içimde 🤣 bugün bi hastaneye gideceğim . Ben yurtdışında olduğum için burda daha bi rahatlar anacım. Ebeye sordum , sen hiç merak etme , o çıkmayı unutmaz sana söz veriyorum diyor 🙄🙇🏻‍♀️ Tadını çıkar diyor bana . Ben de eşime dünden beri , çocuk gelecek diyorum adam inanmıyor 🤣 yalancı çoban gibi oldum ben de @Benkadir Deli Kadir 🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️
Seni korkutmak istemeem benin ilk iki covugum tam 42 hatanin sonunda dogdu 3 de tam 40 haftada dogdu:)

Doğdu mu bebiş
Ben de 12 gün önce doğum yaptım
Hiç korkma kendini sancılara bırak

Ben sanırım korkudan doğru düzgün ıkınamadım doğumum çok zor oldu 😬

Allah kolay getirsin inşallah

Doğum sancısı yani doğumun geldiğini anlayacağınız sancı afedersiniz kakanız varmış hissi gelicek ve sancı poponuza vuracak. Heh işte o bangır bangır geliyorum demek. Eviniz hastaneye yakınmış bekleyin madem. Kuzenim de 15 dakika uzaklıktaydı hastaneye, eşi arabayı parkedip yukarı çıkana kadar kız doğurdu :D

Back
X