- 22 Aralık 2017
- 797
- 1.966
- 63
- Konu Sahibi berlin8982
Defne ilkokul yaşında falan çıkacak bu gidişle
sağlıkla gelsin. Bekliyoruz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ya ben kaçırmışım mesajı canım dayan az kaldı hayırla inşallahArkadaşlar , hiç birinizi tanımıyorum ama o kadar duygulandım ki okuduklarıma ‘ben ağlamam’ diye aptal bir böbürlenmeye sahip ben , gözlerimden şıpır şıpır yaş akıyor (tabi sancıdan da olabilir biraz) birbirini tanımayan bunca insanın birbirine böyle destek olması çok çok çok harika bir şey ! Hepinize çok teşekkür ederim . 24 saati geçti , hala sancı çekiyorum , kah alıyorum , kah pilates topu üstünde zıplıyorum .. bazı kadınlarda böyle oluyormuş, rahim henüz açık değil . Sıcak suya girdim , yürüdüm . Topta zıpladım .. ama Defne kuzusu çok inat çıktı .. ne geliyor , ne geri adım atıyor
Daha ne kadar hastanedeyim bilmiyorum .. defne geldiğinde küçük parmaklarını size göstermek için sabırsızlanıyorum ❤ Allah hepimizin yardımcısı olsun. ‘Bir avazda kurtul’ lafının ne demek olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum .
Türkiye’de işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama burda seZeryan ya da suni sancı için hiç bir gerekçe yok , maalesef savaşmak Zorundasın diyorlar . Diyorlar da ; doğuramayan kadın yapmışlar haberleri yok .
Göreceğiz ... inşallah bir sonraki mesajım , Defne’den bir kare olur ❤ Şimdi sancı yine geliyor![]()
Bende doğurdum buradaDefne'nin anneciği en son 19.28 de yazmış. Defne geldi mi acaba? Ay ben böyle doğum görmedim :)
Evet .Doğdu bile muayene sırasında suyum sızmaya başladı.bebeğim yukardaydı açılmam 1 cm di.suni sancıyı kaldıramayınca sezeryana alındım.meğer kordon dolanmış ondan inemiyomuş yavrum.öğlem 1.27 de anne oldum darısı bütün hamişlere.Yemin et simdide senin mi
Yaaaa gozunuz aydin, Allah anali babali buyutsunEvet .Doğdu bile muayene sırasında suyum sızmaya başladı.bebeğim yukardaydı açılmam 1 cm di.suni sancıyı kaldıramayınca sezeryana alındım.meğer kordon dolanmış ondan inemiyomuş yavrum.öğlem 1.27 de anne oldum darısı bütün hamişlere.
Yaaa, çok güzelEvet .Doğdu bile muayene sırasında suyum sızmaya başladı.bebeğim yukardaydı açılmam 1 cm di.suni sancıyı kaldıramayınca sezeryana alındım.meğer kordon dolanmış ondan inemiyomuş yavrum.öğlem 1.27 de anne oldum darısı bütün hamişlere.
Cok sevindim kime niyet kime kismet allah sana bagjslasinnn guzel anneEvet .Doğdu bile muayene sırasında suyum sızmaya başladı.bebeğim yukardaydı açılmam 1 cm di.suni sancıyı kaldıramayınca sezeryana alındım.meğer kordon dolanmış ondan inemiyomuş yavrum.öğlem 1.27 de anne oldum darısı bütün hamişlere.
Hayırlı olsun:) sağlıkla büyüsün inşallah :)Evet .Doğdu bile muayene sırasında suyum sızmaya başladı.bebeğim yukardaydı açılmam 1 cm di.suni sancıyı kaldıramayınca sezeryana alındım.meğer kordon dolanmış ondan inemiyomuş yavrum.öğlem 1.27 de anne oldum darısı bütün hamişlere.
Ay Allah'ım analı babalı büyüsün inşallahEvet .Doğdu bile muayene sırasında suyum sızmaya başladı.bebeğim yukardaydı açılmam 1 cm di.suni sancıyı kaldıramayınca sezeryana alındım.meğer kordon dolanmış ondan inemiyomuş yavrum.öğlem 1.27 de anne oldum darısı bütün hamişlere.
Herkese çok teşekkür ederim.Ege Mirza bebeğimin adı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Ay Allah'ım analı babalı büyüsün inşallah ❤ sizin bebeğin ismi ne oldukk dokuz doğuruyor
yeni topik ismi olsun
![]()