Korkuyorum🙄

Arkadaşlar , hiç birinizi tanımıyorum ama o kadar duygulandım ki okuduklarıma ‘ben ağlamam’ diye aptal bir böbürlenmeye sahip ben , gözlerimden şıpır şıpır yaş akıyor (tabi sancıdan da olabilir biraz 🙇🏻‍♀️) birbirini tanımayan bunca insanın birbirine böyle destek olması çok çok çok harika bir şey ! Hepinize çok teşekkür ederim . 24 saati geçti , hala sancı çekiyorum , kah alıyorum , kah pilates topu üstünde zıplıyorum .. bazı kadınlarda böyle oluyormuş, rahim henüz açık değil . Sıcak suya girdim , yürüdüm . Topta zıpladım .. ama Defne kuzusu çok inat çıktı .. ne geliyor , ne geri adım atıyor🙇🏻‍♀️ Daha ne kadar hastanedeyim bilmiyorum .. defne geldiğinde küçük parmaklarını size göstermek için sabırsızlanıyorum ❤ Allah hepimizin yardımcısı olsun. ‘Bir avazda kurtul’ lafının ne demek olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum .
Türkiye’de işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama burda seZeryan ya da suni sancı için hiç bir gerekçe yok , maalesef savaşmak Zorundasın diyorlar . Diyorlar da ; doğuramayan kadın yapmışlar haberleri yok .
Göreceğiz ... inşallah bir sonraki mesajım , Defne’den bir kare olur ❤ Şimdi sancı yine geliyor 🤦🏻‍♀️👋🏻
Ay ya ben kaçırmışım mesajı canım dayan az kaldı hayırla inşallah ❤️

Gizli gizli merakla ve heycanla takip ediyorum :) yaşadığın sürece adım adım yaklaşan biri olarak buradan yaşıyorum tüm hislerini ♥ Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah Defne bebek sağlıkla gelsin dualarımız sizinle ♥ berlin8982 berlin8982

Yaa berlinn.. Canım 4gündür ban yemiştim ve hep 'doğurdu kesin, acaba resim attı mı, acaba ne yaptı diye seni düşündüm durdum.. Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum canım ❤️❤️

Yemin et simdide senin mi
Evet .Doğdu bile muayene sırasında suyum sızmaya başladı.bebeğim yukardaydı açılmam 1 cm di.suni sancıyı kaldıramayınca sezeryana alındım.meğer kordon dolanmış ondan inemiyomuş yavrum.öğlem 1.27 de anne oldum darısı bütün hamişlere.

Evet .Doğdu bile muayene sırasında suyum sızmaya başladı.bebeğim yukardaydı açılmam 1 cm di.suni sancıyı kaldıramayınca sezeryana alındım.meğer kordon dolanmış ondan inemiyomuş yavrum.öğlem 1.27 de anne oldum darısı bütün hamişlere.
Yaaaa gozunuz aydin, Allah anali babali buyutsun 🙏❤️

Yaaa, çok güzel ❤️ Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı huzurlu bir ömür geçirin inşallah ❤️

Cok sevindim kime niyet kime kismet allah sana bagjslasinnn guzel anne

Hayırlı olsun:) sağlıkla büyüsün inşallah :)

Ay Allah'ım analı babalı büyüsün inşallah ❤️ sizin bebeğin ismi ne oldu 🤗 kk dokuz doğuruyor 😅 yeni topik ismi olsun 😅

Back
X