Korkuyorum🙄

berlin8982

🌸
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
4.044
17.697
208
Sanırım doğumum başlıyor :KK17:
Ne yapacağımı bilmiyorum . Duşa girdim çıktım , bir daha mı girsem :olamaz:
Mutluluk , korku, bilinmezlik hepsi bir arada ...
Yarım saat önce karın ağrısı ile uyandım, nişanım gelmiş . Şimdi hafif hafif adet ağrıları gibi ağrım var. Dua mi diyim , pozitif enerji mi diyeyim artık kim neye inanıyorsa bana bir zahmet yollayıversin :KK23:

Safsarisin Safsarisin victoryvivi victoryvivi Less-is-More Less-is-More Sadecebirisiyim Sadecebirisiyim AcemiYolcu AcemiYolcu yenGEnC yenGEnC ve etiketlemeyi unuttuğum diğer arkadaşlarım ❤️ Tek tek yazmak istemedim . Doğumdan sonra ilk fırsatta yazarım .

c
Sanırım doğumum başlıyor :KK17:
Ne yapacağımı bilmiyorum . Duşa girdim çıktım , bir daha mı girsem :olamaz:
Mutluluk , korku, bilinmezlik hepsi bir arada ...
Yarım saat önce karın ağrısı ile uyandım, nişanım gelmiş . Şimdi hafif hafif adet ağrıları gibi ağrım var. Dua mi diyim , pozitif enerji mi diyeyim artık kim neye inanıyorsa bana bir zahmet yollayıversin :KK23:

Safsarisin Safsarisin victoryvivi victoryvivi Less-is-More Less-is-More Sadecebirisiyim Sadecebirisiyim AcemiYolcu AcemiYolcu yenGEnC yenGEnC ve etiketlemeyi unuttuğum diğer arkadaşlarım ❤ Tek tek yazmak istemedim . Doğumdan sonra ilk fırsatta yazarım .
Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin yavrun

Bak şimdi bende heyecanlandım. Ayni duyguları yeni yaşamış biri olarak anılarım tazelendi.
Ay korkuyorum ya 🤦🏻‍♀️ Uyumaya çalış diyor eşim , uyuyamıyorum ki . Belimde ağrı var , adet olmuşum gibi .. tuvalete gitmek istiyorum hep , deli dana gibi yürüyüp duruyorum evde . Yine mi duşa girsem napsam . :/

Ay korkuyorum ya 🤦🏻‍♀️ Uyumaya çalış diyor eşim , uyuyamıyorum ki . Belimde ağrı var , adet olmuşum gibi .. tuvalete gitmek istiyorum hep , deli dana gibi yürüyüp duruyorum evde . Yine mi duşa girsem napsam . :/
Canim öncelikle sakın ol. Herşeyin bir vakti saati var o tamam olmadan hiç birşey olmaz.
Doğum sancin başlamış. Ama daha var doğuma. Yani o sancıların daha siddetlenmesi lazım. Belinden başlayıp karnın alt tarafına doğru ordanda çok afadersin makat ve vajina kısmına yayılan bir ağrı olacak.
Sancı sıklığı giderek azalacak. Şimdi kaç dakika da bir sancin geliyor

Benim hic tecrubem yok bu konuda. Allah yardimciniz olsun, bebisinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Panik yapmamaya calisin lutfen.

Canim öncelikle sakın ol. Herşeyin bir vakti saati var o tamam olmadan hiç birşey olmaz.
Doğum sancin başlamış. Ama daha var doğuma. Yani o sancıların daha siddetlenmesi lazım. Belinden başlayıp karnın alt tarafına doğru ordanda çok afadersin makat ve vajina kısmına yayılan bir ağrı olacak.
Sancı sıklığı giderek azalacak. Şimdi kaç dakika da bir sancin geliyor

Daha bakmadım ama düzenli değil yani öyle 10 dakikada değil . Devam eden bir bel sancım var tıpkı adet dönemi gibi . Bide aşağıda da baskı mı desem , yanma mı desem ne olduğunu bilmiyorum ama sen biliyorsun 🙄 bide tuvalet ihtiyacım var gibi , bağırsaklarım bozuk gibi ama yok birşey 🙇🏻‍♀️Karnım acıktı , yemeye korkuyorum doğumda altıma yaparım filan diye 🙇🏻‍♀️

Daha bakmadım ama düzenli değil yani öyle 10 dakikada değil . Devam eden bir bel sancım var tıpkı adet dönemi gibi . Bide aşağıda da baskı mı desem , yanma mı desem ne olduğunu bilmiyorum ama sen biliyorsun 🙄 bide tuvalet ihtiyacım var gibi , bağırsaklarım bozuk gibi ama yok birşey 🙇🏻‍♀️Karnım acıktı , yemeye korkuyorum doğumda altıma yaparım filan diye 🙇🏻‍♀️
Istersen ye yemegini dogumda enerjiye ihtiyacın olacak. Bazı hastalara lavman yapıyorlarmış. Bana yapmadılar ama altıma da yapmadim

Evet ilk Hayırlısı ile . Muz yicem şimdi :D eşimde yanımda horluyor :D yataktan kalkasım yok . Keşke rüyada doğurabilsek🙇🏻‍♀️
Sen sanci çekerken o horul horul uyuyorsa birde üstüne o cennet kokulu minnakı gördükten sonra daha hastaneden gelir gelmez ya askum bu çok tatlı bundan 3-5 tane yapalım biz diyorlar. Tecrübeyle sabit. Uyandir sen onu. Hiç bisey yapamazsa kalksın beline masaj yapsın. Olmadı evi toplasin 😀

Back
X