Korkuyorum🙄

Teyzelerim merhaba . Beni ve annemi tanımıyor olsanız da merak içinde olup ,dua etmeniz bizi çok çok duygulandırdı ❤

Bugün anneler günü ve ben anneme ilk hediyemi dünyaya gözümü açarak verdim 🙇🏻‍♀️biliyorum çok zorladım onu , çok ağlattım . Ama şimdiden unuttu gibi .. ben de yoruldum dinleniyorum .

Annem herkes için dua etti , o sancıları çekerken . Allah inşallah kabul eder .

Hepinizin elinden öpüyorum ❤ anneler gününüz Kutlu olsun!

Defne ❤

Hadi gözünüz aydın olsun
Mübarek ayda doğdu inatçı defnecik (:
İnsallah hayırlı bir evlat olur
Hayırlı olsun. :KK68:

Hayatımda hiç unutamayacagim anlardan bir tanesi oğlum dogdugunda göğsümün üstüne koydular. Onunla ilk orada göz göze geldik. O buz gibi doğumhaneye inat onun bedeni sicacikti. Elimi rastgele vücuduna attım ve elim tam kalbinin üstüne denk gelmişti. Kalbi o kadar hızlı çarpıyordu ki. Normal doğum olduğu için belki o da yorulmustu yada belki annesi ile goz göze geldiği için heyacanlanmisti kim bilir 😋
Ama ben bir ömür kutuplarda yasasam da onun o sicakligini o kalbinin pitpit atmasini asla asla unutmayacagim. O bana bakan lacivert gozlerini ömür boyu kör kalsam asla silinmeyecek gözlerinden. Cennet kokulu meleğim seni çok ama çok seviyorum.
Bunları niye yazdım bilmiyorum. Belki de defne bebegin doğumu ile daha çok taze olan anilarim canlandı gözümde.
Rabbim bu duyguyu bize yaşattığı için binlerce kez hamdolsun.
Allah murad eden herkese anne olmayı o mis gibi cennet kokusunu cigerlerine çekmeyi nasip etsin.
Allah bir ömür onların mutluluklarını göstersin bize.
Canimmmmm... hayırlı olsun. Rabbim. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Seni ve bebeğini öpüyorum. Tekrar çok geçmiş olsun.
Bu arada hepinizin anneler gününü gecikmeli olarak kutluyorum.
Hoşçakalın.

Apollon'un aşkını reddeden güzeller güzeli su perisinin adıdır Defne, Apollon'dan ve onun aşkından kaçarken ağaca dönen Defne'nin yaprakları sonsuz aşkın simgesi olarak başına taç olmuştur Apollon'un, yumuk elli Defne'nizde sizin aşkınızın tacı olsun, kendi gibi bahtı kaderi de güzel olsun, hayırlı bir ömrü olsun inşaallah.
Meleğinizi güle güle büyütün berlin8982 berlin8982 :nazar:

Apollon'un aşkını reddeden güzeller güzeli su perisinin adıdır Defne, Apollon'dan ve onun aşkından kaçarken ağaca dönen Defne'nin yaprakları sonsuz aşkın simgesi olarak başına taç olmuştur Apollon'un, yumuk elli Defne'nizde sizin aşkınızın tacı olsun, kendi gibi bahtı kaderi de güzel olsun, hayırlı bir ömrü olsun inşaallah.
Meleğinizi güle güle büyütün berlin8982 berlin8982 :nazar:
:cry: Duygulandım ❤️❤️❤️ Teşekkürler Mune Mune ablacım❤️

Hayatımda hiç unutamayacagim anlardan bir tanesi oğlum dogdugunda göğsümün üstüne koydular. Onunla ilk orada göz göze geldik. O buz gibi doğumhaneye inat onun bedeni sicacikti. Elimi rastgele vücuduna attım ve elim tam kalbinin üstüne denk gelmişti. Kalbi o kadar hızlı çarpıyordu ki. Normal doğum olduğu için belki o da yorulmustu yada belki annesi ile goz göze geldiği için heyacanlanmisti kim bilir 😋
Ama ben bir ömür kutuplarda yasasam da onun o sicakligini o kalbinin pitpit atmasini asla asla unutmayacagim. O bana bakan lacivert gozlerini ömür boyu kör kalsam asla silinmeyecek gözlerinden. Cennet kokulu meleğim seni çok ama çok seviyorum.
Bunları niye yazdım bilmiyorum. Belki de defne bebegin doğumu ile daha çok taze olan anilarim canlandı gözümde.
Rabbim bu duyguyu bize yaşattığı için binlerce kez hamdolsun.
Allah murad eden herkese anne olmayı o mis gibi cennet kokusunu cigerlerine çekmeyi nasip etsin.
Allah bir ömür onların mutluluklarını göstersin bize.
Canimmmmm... hayırlı olsun. Rabbim. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Seni ve bebeğini öpüyorum. Tekrar çok geçmiş olsun.
Bu arada hepinizin anneler gününü gecikmeli olarak kutluyorum.
Hoşçakalın.
Gerçekten çok başka duygu . Ben de çok ağladım onu aldığımda kucağıma . O ağladı ben ağladım 🥰🧿 allah tüm kuzularımızı korusun , sana da baştan beri yanımda olduğun için çok teşekkür ederim ❤️❤️

Güzel anne size naçizane bir önerim var; defnenin “bekleme sürecini “kapsayan tüm sayfaları bence çıktı alıp dosyaya koysanız... sonra onla birlikte okursunuz “bak seni tanımayan , benim de tanımadığım kaç kişiyle birlikte bekledik heyecanla” diye 😊♥️ Cidden baska biryerde böyle bişey göremeyiz harika bir şekilde birlik olduk şahsen bekar halimle kalbim çarparak bekledim 😂 zaman zaman doğurdugum anlar oldu😂 ... öpüyorum sizleri
Aynen de ben de bekar halimle siteye giriyordum doğdu mu acaba defne diye

hayaksii hayaksii Çarşamba gününden beri Doğum sancısı çekiyordum, alıştırma filan değil bildiğin Doğum sancısı canım, ama rahim açık olmadığı için eve yolluyorlardı . En son Cumartesi gecesi dayanılmaz boyuta geldiği için tekrar hastaneye gittik anca 2 cm açılmış . Yatışım yapıldı , ama çok nadir yaşanan bir olan yaşandı Doğum-durması deniyor Almancada Türkçede var mı böyle birşey bilmiyorum . Sancılar kesildi .. bana sancı ilacı verdiler tekrar gelsin diye ama suni sancı değil başka birşey . Hayatımın en acı dolu 3 saatini geçirdim rahim 4 günde sadede 4 cm açıldı , doktorlarda anlamadılar, çünkü sancımı kendileri de görüyordu .. neyse epidural yapalım dediler çok nadir yaşanan birşey daha geldi beni buldu , 3 kere denemelerine rağmen vücudum epidural kabul etmedi .. her sancı geldiğinde Defne’nin kalbi çok ciddi şekilde yavaşlıyordu . Doktorlar hepsi odaya koştular , riske atamayız sezeryana alalım dediler . Ben ne olduğunu anlamadan salya sümük belden aşağı uyuşturup 10 dakika içinde Defne’yi verdiler kucağıma ❤
Herkeste böyle olacak diye bir kural yok . Ne kadınlar var çabucak Doğum yapıyor . Dedim ya doğuramayan kadın yapmışlar 🙈 doğuramadım ya la🙇🏻‍♀️ Şaka bir yana , vardır her işte bir hayır . Önemli olan minik kulaklı, çırpı bacaklı çirkin kız geldi ❤🧿

Hayırlısı böyleymiş kuzucum herkes doğurcak diye bir kural yok:-):-) Defnecik sağlıkla geldi ya çok şükür hangi yoldan geldiği önemli değil:KK9: Kendine çok dikkat et dikişlerini falan zorlama sütün geldi mi bilmiyorum gelmediyse göğüslerine sıcak pansuman yap iyi gelir

Arada gelip bakiyordum dogurdun mu diye berlin
Hala dogurmamissin gidebilirim :KK66:
Ben sezeryanla dogum yaptim 3,5 yil once. Hic sanci cekmedim,hic agrim olmadi diyebilirim. Aynisini sana da diliyorum arkadasim. Saglikla gelsin civciviniz
Özelden yazabilir misiniz? Sormak istediğim bir kaç şey var.

Back
X