kornual alanda gebelik kesesi

potuncek44

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
28
1
6
36
Arkadaslar ben 5 haftalik hamileyim dk gittim ve bana sag kornual alanda 7 mm gebelik kesesi mevcut dedi bebek istedigimiz yerde degil dedi dk ve beni korkuttu bu durumu yasayan arkadaslarim bilgi verebilirmi rica etsem kese buyudukce bebek iyice rahime yerlesmezmi???

doktor banada aynısını dedi ve şuan bende çok korkuyorum.3 yıl sonra kavuşmuştum sana ne dedi doktor sonra

Canim benimkini sonlandirdilar o sekilde bebek gelismez ahir zaman kalbi durur dedi dk 20 gun hastanede yattim

Kac haftalik seninki ben kasim ayinda kurtaj oldum sonrasindan gebelik olmadi esimde varikosel var ve sperm sayisi dusuk cikti tedavi goruyor simdi

benim 3 yıla yakın çocuğum olmuyordu zaten tedavi falanda gördük olmadı sonra kendiliğinden bir anda hamile olduğumu öğrendik.sevincimiz içimizde kaldı.şuan 5 haftalık sola yakın kornual olabilir ama bekliyelim dedi doktor sağa doğru büyür ise sıkıntı yok dedi inşallah sağa doğru büyür eğerki sola doğru devam ederse o zaman kornual olduğu kesinleşir dedi

Benimde sagdaydi lekelenmem oldu gittim hemen yatirdilar sendede bir damla dahi olursa dikkate al ve git dk ra insallah kornual degildir kuzum yinede dua et rabbim emeginizi bosa cikarmasin ben iki sene boyunca vajinismustum vajinusmusu yendigim ayda hamile kaldim oda 5 bucuk haftalikti kornual oldugu anlasildi ve gitti malesef

rabbim yardımcımız olsun canım benim dua et bana bütün isteyenlerin hepimizin kucağı boş kalmasın inşallah

Şu an bende aynı durumdayım sağ kornual gebelik dediler normalde 7haftalık ama 5haftalık kese gösteriyor tüplere çok yakınmış 1hafta daha bekleyelim sonlandırabiliriz ama dediler siz ne yaptınız

Canimsin cok gecmis olsun benimki sonlandirildi bebek orda gelismezmis insallah seninki olumlu sonuclanir.ilk bebekmi

Canimsin cok gecmis olsun benimki sonlandirildi bebek orda gelismezmis insallah seninki olumlu sonuclanir.ilk bebekmi
Pazartesiyi bekliyoruz korkuyla umutla düşünceli doktora tekrar gideceğiz pazartesi Hakkı'mızda hayırlısı olsun sana da geçmiş olsun Rabbim kısa Zaman'da sağlıkla nasip eder inşallah

Merhabalar kornual alan dis gebelik mi oluyor? Bnm gebeligim kesin deil henuz kan vermedim bu hafta bir damla pembe kan geldi oyuzden korkuyorum dis gebelik olabilir mi diye belirtileri neler bu kornual gebeligin

Belli bi belirti yok canim hersey normal seyrinde ilerliyo dk gidiyosunki karindan ultrasonla bakiyolar bebek kornual alanda diyolar ordada bebek buyuyemeyecegi icin sonlandiriyolar sahsen ben 5 bucuk haftalik hamileydim afedersin lavaboya gittim acik kahverengi leke geldi hemen acile gittik dk dedi kornual gebelik bi nevi bos gebelik sonlanmasi lazim ama her leke gorende dis gebe diye nitelendiremeyiz yerlesme lekeside olabilir icini ferah tut ve once gebe olup olmadigini ogren:)

Pazartesiyi bekliyoruz korkuyla umutla düşünceli doktora tekrar gideceğiz pazartesi Hakkı'mızda hayırlısı olsun sana da geçmiş olsun Rabbim kısa Zaman'da sağlıkla nasip eder inşallah
Canim bizimki biraz zor esim varikosel bizim o yuzden olmuyo cocuk sperm sayisi cok dusuk esimin ama insallah seninki olumlu sonuclanir

Merhabalar kornual alan dis gebelik mi oluyor? Bnm gebeligim kesin deil henuz kan vermedim bu hafta bir damla pembe kan geldi oyuzden korkuyorum dis gebelik olabilir mi diye belirtileri neler bu kornual gebeligin
Sen daha gebe oldugunu bilmiyosuunki dis gebe olmaktan korkuyosun canim belkide adet olcan.ve hamilelik kesinlesmeden kese buyumeden kornual alanda olup olmadigini bilemezsinki

Sen daha gebe oldugunu bilmiyosuunki dis gebe olmaktan korkuyosun canim belkide adet olcan.ve hamilelik kesinlesmeden kese buyumeden kornual alanda olup olmadigini bilemezsinki
14 gun gecikem vr testim pozitof oyuzden korkuyorum adet olmuycam yani gecikti zten olcak olsaydim olurdum da nie terslipsunuz ki insan gibi sordum ben cok saolun.

Cevabin icin saol 14 gun gecikmem var yani 6 haftaik hamileyom muhtemelen o leke carsamba geldi bir dmla kadr pembe.testim pozitif ciktiama dha kan vermedim bu hafta vericem muhtemelen verdigim gun ultrasonad girmeyi dusunuorum

14 gun gecikem vr testim pozitof oyuzden korkuyorum adet olmuycam yani gecikti zten olcak olsaydim olurdum da nie terslipsunuz ki insan gibi sordum ben cok saolun.
Canim benim sen yanlis anladin heralde terslemedimki ben seni sen en basta gununun 14 gun gectigini soylemedin o yuzden once hamile olup olmadigin belli olsun zaten hemen kese olusmuyo 5.6.ci haftada olusuyo ancak o zaman ogrenebilirsin dis gebe olup olmadiginive ilk mesajda seni aydinlattim her leke dus gebe belirtisi degil belkide bu ay normal gebe kaldin bebek rahime yerlestigi icin yerlesme lekesi gordun

Cevabin icin saol 14 gun gecikmem var yani 6 haftaik hamileyom muhtemelen o leke carsamba geldi bir dmla kadr pembe.testim pozitif ciktiama dha kan vermedim bu hafta vericem muhtemelen verdigim gun ultrasonad girmeyi dusunuorum
Tatlim sen nasil 14 sabrettin ben 2 gun gecse hemen saglik ocagindan hcg ye baktiriyodum kesin hamilesindir o gordugunde yerlesme lekesidir icini ferah tut benim esimde sikinti oldugu icin dus gebelik gecirdim

Tatlim sen nasil 14 sabrettin ben 2 gun gecse hemen saglik ocagindan hcg ye baktiriyodum kesin hamilesindir o gordugunde yerlesme lekesidir icini ferah tut benim esimde sikinti oldugu icin dus gebelik gecirdim
Acile gitsen hemen bile ogrenirsin boyle durumlarda erken teshis cok onemli o lekeyi dikkate alip hemen gitmeseydim tup ve yumurtaliklarim alinabilirdi dk oyle demisti ama erken gitmenin avantaji ile hemen dis gebe teshisi kondu ve sonlandirildi o yuzden hic erteleme 1 gunun senin icin ne kadar onemli oldugunu unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…