- 13 Temmuz 2015
- 28
- 1
- 6
- 36
- Konu Sahibi potuncek44
-
Pazartesiyi bekliyoruz korkuyla umutla düşünceli doktora tekrar gideceğiz pazartesi Hakkı'mızda hayırlısı olsun sana da geçmiş olsun Rabbim kısa Zaman'da sağlıkla nasip eder inşallahCanimsin cok gecmis olsun benimki sonlandirildi bebek orda gelismezmis insallah seninki olumlu sonuclanir.ilk bebekmi
Canim bizimki biraz zor esim varikosel bizim o yuzden olmuyo cocuk sperm sayisi cok dusuk esimin ama insallah seninki olumlu sonuclanirPazartesiyi bekliyoruz korkuyla umutla düşünceli doktora tekrar gideceğiz pazartesi Hakkı'mızda hayırlısı olsun sana da geçmiş olsun Rabbim kısa Zaman'da sağlıkla nasip eder inşallah
Sen daha gebe oldugunu bilmiyosuunki dis gebe olmaktan korkuyosun canim belkide adet olcan.ve hamilelik kesinlesmeden kese buyumeden kornual alanda olup olmadigini bilemezsinkiMerhabalar kornual alan dis gebelik mi oluyor? Bnm gebeligim kesin deil henuz kan vermedim bu hafta bir damla pembe kan geldi oyuzden korkuyorum dis gebelik olabilir mi diye belirtileri neler bu kornual gebeligin
14 gun gecikem vr testim pozitof oyuzden korkuyorum adet olmuycam yani gecikti zten olcak olsaydim olurdum da nie terslipsunuz ki insan gibi sordum ben cok saolun.Sen daha gebe oldugunu bilmiyosuunki dis gebe olmaktan korkuyosun canim belkide adet olcan.ve hamilelik kesinlesmeden kese buyumeden kornual alanda olup olmadigini bilemezsinki
Cevabin icin saol 14 gun gecikmem var yani 6 haftaik hamileyom muhtemelen o leke carsamba geldi bir dmla kadr pembe.testim pozitif ciktiama dha kan vermedim bu hafta vericem muhtemelen verdigim gun ultrasonad girmeyi dusunuorumBelli bi belirti yok canim hersey normal seyrinde ilerliyo dk gidiyosunki karindan ultrasonla bakiyolar bebek kornual alanda diyolar ordada bebek buyuyemeyecegi icin sonlandiriyolar sahsen ben 5 bucuk haftalik hamileydim afedersin lavaboya gittim acik kahverengi leke geldi hemen acile gittik dk dedi kornual gebelik bi nevi bos gebelik sonlanmasi lazim ama her leke gorende dis gebe diye nitelendiremeyiz yerlesme lekeside olabilir icini ferah tut ve once gebe olup olmadigini ogren:)
Canim benim sen yanlis anladin heralde terslemedimki ben seni sen en basta gununun 14 gun gectigini soylemedin o yuzden once hamile olup olmadigin belli olsun zaten hemen kese olusmuyo 5.6.ci haftada olusuyo ancak o zaman ogrenebilirsin dis gebe olup olmadiginive ilk mesajda seni aydinlattim her leke dus gebe belirtisi degil belkide bu ay normal gebe kaldin bebek rahime yerlestigi icin yerlesme lekesi gordun14 gun gecikem vr testim pozitof oyuzden korkuyorum adet olmuycam yani gecikti zten olcak olsaydim olurdum da nie terslipsunuz ki insan gibi sordum ben cok saolun.
Tatlim sen nasil 14 sabrettin ben 2 gun gecse hemen saglik ocagindan hcg ye baktiriyodum kesin hamilesindir o gordugunde yerlesme lekesidir icini ferah tut benim esimde sikinti oldugu icin dus gebelik gecirdimCevabin icin saol 14 gun gecikmem var yani 6 haftaik hamileyom muhtemelen o leke carsamba geldi bir dmla kadr pembe.testim pozitif ciktiama dha kan vermedim bu hafta vericem muhtemelen verdigim gun ultrasonad girmeyi dusunuorum
Acile gitsen hemen bile ogrenirsin boyle durumlarda erken teshis cok onemli o lekeyi dikkate alip hemen gitmeseydim tup ve yumurtaliklarim alinabilirdi dk oyle demisti ama erken gitmenin avantaji ile hemen dis gebe teshisi kondu ve sonlandirildi o yuzden hic erteleme 1 gunun senin icin ne kadar onemli oldugunu unutmaTatlim sen nasil 14 sabrettin ben 2 gun gecse hemen saglik ocagindan hcg ye baktiriyodum kesin hamilesindir o gordugunde yerlesme lekesidir icini ferah tut benim esimde sikinti oldugu icin dus gebelik gecirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?