Koroid pleksus kisti

Hayır yaptırmadım . Çünkü sizin yazınızı görene kadar hiç olumsuz bir deneyim okumamıştım açıkçası. İçim baya rahatlamıştı. Düşüncesi bile şuan beni çok üzüyor. O yüzden düşünmek istemiyorum açıkçası.

5 yaşında bir kızım var çok şükür. İkinci olacaktı bu bebeğim kısmet olmadı. Siz elinizden geleni yapmışsınız fetal dna vermişsiniz sonuç beklerken rahat olun en azından. Ben fetal beklerken rahattım fetalden sonra baya zor geçti benim için . Dualarım sizinle dediğim gibi. Burda çok başlık okudum belirtilere rağmen her şeyin yolunda gittiği. Allah kalbinize ferahlık versin

Sizi olumsuz etkilediysem kusura bakmayın ben başımdan geçeni anlatıyorum ki anneler doğumda hayal kırıklığı yaşamasın diye. Ki çoğu insan doğumla beraber öğrenmiş sonuçlarını hep. Ama ben de bu forumda çok yazı okudum bu belirtilere sahip olup fetal ve amniyosentezi temiz gelen oldukça çok kişi var. Allah sağlıcakla kavuştursun bebeğinize

Amin teşekkür ederim Allah kızınızın her gününü ömrünü güzelliklerle doldursun size de bu güzellikleri yaşatsın inşallah Allah razı olsun dualarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…