Hayır yaptırmadım . Çünkü sizin yazınızı görene kadar hiç olumsuz bir deneyim okumamıştım açıkçası. İçim baya rahatlamıştı. Düşüncesi bile şuan beni çok üzüyor. O yüzden düşünmek istemiyorum açıkçası.Fetal yaptırmadınız mı peki? Benim doktorum da öyleydi hep rahatlattı ikili riskin düşük dedi ultrasonda bulgu yok dedi geçecek bunlar dedi. Benim içim rahat etmedi kovaladım biraz. Sonuca doktor da şok oldu. Bir daha o doktora gider miyim asla
İnşAllah çok yorucuymuş mental olarak, hamileliğin başından beri zaten düşük riskim vardı tam rahatladım demişken bu haberle acabalar kafama toplandı neler olcak nedir diye düşünmekten bitap düştüm en iyi sen anlarsın beni bu konuda. Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere. Senin başka evladın var mı benim ilk olcak nasipse
Hayır yaptırmadım . Çünkü sizin yazınızı görene kadar hiç olumsuz bir deneyim okumamıştım açıkçası. İçim baya rahatlamıştı. Düşüncesi bile şuan beni çok üzüyor. O yüzden düşünmek istemiyorum açıkçası.
Amin teşekkür ederim Allah kızınızın her gününü ömrünü güzelliklerle doldursun size de bu güzellikleri yaşatsın inşallah5 yaşında bir kızım var çok şükür. İkinci olacaktı bu bebeğim kısmet olmadı. Siz elinizden geleni yapmışsınız fetal dna vermişsiniz sonuç beklerken rahat olun en azından. Ben fetal beklerken rahattım fetalden sonra baya zor geçti benim için . Dualarım sizinle dediğim gibi. Burda çok başlık okudum belirtilere rağmen her şeyin yolunda gittiği. Allah kalbinize ferahlık versin
Amin teşekkür ederim Allah kızınızın her gününü ömrünü güzelliklerle doldursun size de bu güzellikleri yaşatsın inşallahAllah razı olsun dualarınız için
Merhaba fetal dna testi sonucunuz çıktı mı acaba ?Evet ben de hep kaybolduğunu okudum videolarda da doktorlardan dinlendim sadece gittiğimiz başka bir doktor da bu kaybolsa da eğer anomali varsa vardır sadece kist kaybolmuş olur dedi. Fetal beklerken bi de detaylı bakılsın perinatolojide dedi o yüzden ona gidicem başka bir bulgu var mı yok mu netleşmesi açısından sımdılık
Selam hala cıkmadı muhtemelen pzt ye kadar çıkacakMerhaba fetal dna testi sonucunuz çıktı mı acaba ?
Benim Salı günü detaylı ultrasonum vardı. Herhangi bir bulguya rastlanmadı . İçinizi biraz rahatlatır belki. Ama sizin sonucunuza göre ben de test yaptırmayı düşünücem sanırım. Umarım inşallah ikimizde sağlıkla alalım kucağımıza. Ama şuna şaşırıyorum doktorum çok nadir olur demesine rağmen burda aynı durumu yaşayan çok kişiye rastladım.Selam hala cıkmadı muhtemelen pzt ye kadar çıkacak
Ben de burda görünce cok şaşırdım normal gebeliklerin %2sinde bu kist olup sonra geçiyormuş. Gerisinde hastalık oldugu için oluyormuş. Bakalım Allah sağlıklı güzel huylu evlatlar nasip etsin bizlere. Başka bulgu yoksa içiniz rahatsa fetal yaptırmaya gerek yoktur zaten bizde haftam daha 15 diye ve detaylıyı beklemek istemediğim için ek bulgu yokken yaptırdım fetalBenim Salı günü detaylı ultrasonum vardı. Herhangi bir bulguya rastlanmadı . İçinizi biraz rahatlatır belki. Ama sizin sonucunuza göre ben de test yaptırmayı düşünücem sanırım. Umarım inşallah ikimizde sağlıkla alalım kucağımıza. Ama şuna şaşırıyorum doktorum çok nadir olur demesine rağmen burda aynı durumu yaşayan çok kişiye rastladım.
İnşallah temiz çıkar, öyle içime doğuyor sizin adınıza da. Başka ek bulgu da olmadığı içinBen de burda görünce cok şaşırdım normal gebeliklerin %2sinde bu kist olup sonra geçiyormuş. Gerisinde hastalık oldugu için oluyormuş. Bakalım Allah sağlıklı güzel huylu evlatlar nasip etsin bizlere. Başka bulgu yoksa içiniz rahatsa fetal yaptırmaya gerek yoktur zaten bizde haftam daha 15 diye ve detaylıyı beklemek istemediğim için ek bulgu yokken yaptırdım fetal
Temiz cıktı canım şükürler olsunİnşallah temiz çıkar, öyle içime doğuyor sizin adınıza da. Başka ek bulgu da olmadığı için
Ay çok sevindim canım hadi gözün aydınTemiz cıktı canım şükürler olsunsenin de öyledir önemli olan ek bulgu olmamasıymış
Sen kaç haftalık sın ilk çocuk muAy çok sevindim canım hadi gözün aydın
Evet canım 25+ 4 teyim . İlk çocukSen kaç haftalık sın ilk çocuk mu
Ayyy maşallah ya Allah sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin bizlereEvet canım 25+ 4 teyim . İlk çocuk
Amin canım valla su gibi geçiyor daha dün susam kadardıAyyy maşallah ya Allah sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin bizlere
Evet her kontrolde ben de böyle diyorum kendimeAmin canım valla su gibi geçiyor daha dün susam kadardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?