• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona dönemi tatil

Sesevya

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
400
264
303
Merhaba hanımlar
Sizlere bişey danışmak istiyorum malum zor bi süreçteyiz ve vaka sayılır artıyor fakat bu sene zor bi sene oldu benim için Eylül sonu gibi tatile gitmek istiyorum ama tedirginim şu durumda ne kadar mantıklı olur tatil durumu siz olsaydınız napardınız
Şunu özellikle belirtmek istiyorum mental olarak çok yoruldum ve gerçekten ihtiyacım var

Ya herşeyi serbest yapsınlar sürü bağışıklığı desinler normal hayatımıza dönelim. Yada artık neyi yasaklayacaklarsa yasaklasınlar. Bir taraftan okullar açılmıyor, hastaneler dolu deniyor. Diğer taraftan insanlar tatil yapayım düğün yapayım derdinde. Ben artık dikkatsiz davranan hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum.

Ya herşeyi serbest yapsınlar sürü bağışıklığı desinler normal hayatımıza dönelim. Yada artık neyi yasaklayacaklarsa yasaklasınlar. Bir taraftan okullar açılmıyor, hastaneler dolu deniyor. Diğer taraftan insanlar tatil yapayım düğün yapayım derdinde. Ben artık dikkatsiz davranan hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum.
Tepkinizi anlayabiliyorum belki haklısınızda ama en baştada dedim ya zor bi sene geçirdim geçirmeye devam ediyorum biraz uzaklaşmaya ihtiyacım var teşekkür ederim yorumunuza sağlıklı günler

biz 3 dk sonra denize girebileceğimiz yerde yaşıyoruz ama genede bütün yıl denize ayağımızı sokmadık ,

Türkiye de ne çok tatil imkanı olan vatandaşımız varmış

Tatil bütün insanlığın hakkıdır. Çalıştığı halde tatil imkanı olmayanlarda bir haksızlık vardır.

Çok şükür var imkanım bütün bi yıl çalıştım bu imkanı yarattım kendime

valla bizde bütün yıl çalıştık ki , ekstra olaylarda oldu işimizle alakalı

ama genede tatil derdine düşmedik , biraz evinizde oturun demek geçiyor insanın içinden artık

Bence keşke yaz başı gitseydınız ben hazıranda gittim geldim hemencecik. Su an çünkü vaka sayısı yine çok arttı ve eylül sonuna nolcak belli değil. Belki villa olabilir

Merhaba hanımlar
Sizlere bişey danışmak istiyorum malum zor bi süreçteyiz ve vaka sayılır artıyor fakat bu sene zor bi sene oldu benim için Eylül sonu gibi tatile gitmek istiyorum ama tedirginim şu durumda ne kadar mantıklı olur tatil durumu siz olsaydınız napardınız
Şunu özellikle belirtmek istiyorum mental olarak çok yoruldum ve gerçekten ihtiyacım var
Eylulde belki sanki yasaklar artacak

Tepkinizi anlayabiliyorum belki haklısınızda ama en baştada dedim ya zor bi sene geçirdim geçirmeye devam ediyorum biraz uzaklaşmaya ihtiyacım var teşekkür ederim yorumunuza sağlıklı günler
Bu ülkede hatta dünyada milyonlarca insan zor bir sene geçirdi, geçirmeye devam ediyor. Yalnız değilsiniz yani.

Back
X