• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona dönemi tatil

Haksızlığın sebebi ben değilim ama

Ne çok tatil imkanı olan vatandaş var demişsiniz ben de normal olan o zaten herkesin imkanı olması gerekli diyorum.

Konu sahibi için de mecburen işe, markete vs. Gidiyoruz zaten izole tatil yapmak çok zor değil. 3 tarafımız denizlerle çevrili birçok doğal plaj var. Villa, yazlık kiralanabilir. Covid önlemli oteller var. Daha geçen gün markette reyon görevlisi üzerime doğru hapşırdı Allah’tan maskesi vardı. Yani diyeceğim o ki en güvenli yer ıssız plajlar şehirdense.

Merhaba hanımlar
Sizlere bişey danışmak istiyorum malum zor bi süreçteyiz ve vaka sayılır artıyor fakat bu sene zor bi sene oldu benim için Eylül sonu gibi tatile gitmek istiyorum ama tedirginim şu durumda ne kadar mantıklı olur tatil durumu siz olsaydınız napardınız
Şunu özellikle belirtmek istiyorum mental olarak çok yoruldum ve gerçekten ihtiyacım var
Sakin ve kalabalık olmayan yerlere gayet de gidebilirsiniz. Nasıl bi tatil dusunuyosunuz . Mesela kamp tatili mükemmel

biz 3 dk sonra denize girebileceğimiz yerde yaşıyoruz ama genede bütün yıl denize ayağımızı sokmadık ,

Türkiye de ne çok tatil imkanı olan vatandaşımız varmış
Biz de ayni sizin gibiyiz.Bodrum da yasiyoruz iş dolayisiyla ve daha ayagimizi denize sokmadik:( Burda durum iyice kotuye gidiyor.O kadar kalabalik oldu ki bu sene anlatamam.Insanlar halen suursuzca gelmeye devam ediyor.İsim yapmis yıllarin mekanlari muhurleniyor her gün beşer beşer.Kivanc tatlitug bile bodrum acibademe covit testine geldi.Halen ege de bi sey yok diyolar,aklim almiyor:( Kiyamet kadar sicakken durum böyleyse,eylül sonunu,ekim,kasimi düsünemiyorum.Allah bizim gibi dikkat eden her kulun yardimcisi olsun.Bizim de cooooook tatile ihtiyacimiz var.. ....

Ne çok tatil imkanı olan vatandaş var demişsiniz ben de normal olan o zaten herkesin imkanı olması gerekli diyorum.

Konu sahibi için de mecburen işe, markete vs. Gidiyoruz zaten izole tatil yapmak çok zor değil. 3 tarafımız denizlerle çevrili birçok doğal plaj var. Villa, yazlık kiralanabilir. Covid önlemli oteller var. Daha geçen gün markette reyon görevlisi üzerime doğru hapşırdı Allah’tan maskesi vardı. Yani diyeceğim o ki en güvenli yer ıssız plajlar şehirdense.
Aslında konuyu açmaktaki amacım öneri almaktı zaten gidip memnun kalınan daha sakin yerler hakkında

Sakin ve kalabalık olmayan yerlere gayet de gidebilirsiniz. Nasıl bi tatil dusunuyosunuz . Mesela kamp tatili mükemmel
Daha önce hiç çadırda kalmadım açıkcası zorlanırmıyım diye düşünüyorum aslında istediğim tamamen şu telefonumu kapatıp kitabımı alıp yaşadığım hengameden biraz uzaklaşıp kafa dinlemek

Biz de ayni sizin gibiyiz.Bodrum da yasiyoruz iş dolayisiyla ve daha ayagimizi denize sokmadik:KK43: Burda durum iyice kotuye gidiyor.O kadar kalabalik oldu ki bu sene anlatamam.Insanlar halen suursuzca gelmeye devam ediyor.İsim yapmis yıllarin mekanlari muhurleniyor her gün beşer beşer.Kivanc tatlitug bile bodrum acibademe covit testine geldi.Halen ege de bi sey yok diyolar,aklim almiyor:KK43: Kiyamet kadar sicakken durum böyleyse,eylül sonunu,ekim,kasimi düsünemiyorum.Allah bizim gibi dikkat eden her kulun yardimcisi olsun.Bizim de cooooook tatile ihtiyacimiz var.. ....
Dikkat etmediğimi nerden çıkardınız ?

Bu ülkede hatta dünyada milyonlarca insan zor bir sene geçirdi, geçirmeye devam ediyor. Yalnız değilsiniz yani.
Şu hamile halimle bu insanlara ne dualar ediyorum yaşattıkları korkuların mislini yaşasınlar.ne kadar güzel bir döneme girmiştik kontrol altına alınmıştı bu tatilciler ve düğüncüler yüzünden tekrar kötü günlere geri dönüyoruz. Bu ülkede kronik lerin hamilelerin ve yaşlıların hakkına kim giriyorsa Allah misli ile çıkarsın başka hiçbir şey demiyorum.
Tüm kış evde yaşadım hem de bir anksiyete hastasıyım ayrıca tatilin en alasına gidebilecek durumum var ama evden hala çıkmıyorum.

eylülde yasakların geleceğini duydum. umarım en iyi şekilde atlatırız

Şu hamile halimle bu insanlara ne dualar ediyorum yaşattıkları korkuların mislini yaşasınlar.ne kadar güzel bir döneme girmiştik kontrol altına alınmıştı bu tatilciler ve düğüncüler yüzünden tekrar kötü günlere geri dönüyoruz. Bu ülkede kronik lerin hamilelerin ve yaşlıların hakkına kim giriyorsa Allah misli ile çıkarsın başka hiçbir şey demiyorum.
Tüm kış evde yaşadım hem de bir anksiyete hastasıyım ayrıca tatilin en alasına gidebilecek durumum var ama evden hala çıkmıyorum.
Sizin bizim gibilerin hatrına yaşıyoruz işte. Çalışmaya alışmış biri olarak bir senedir evde oturup bebeğime bakıyorum. Bunun altı ayı pandemiye denk geldi. Bu sürecin beni ne kadar bunalttığını, tatile ne kadar ihtiyacım olduğunu anlatsam roman olur. Ama bedava verseler yine gitmem.

Bu insanlar dediğiniz ben oluyorum sanırım neyin hakkına girmekten bahsediyosunuzki siz biraz sakin lütfen

Sizin bizim gibilerin hatrına yaşıyoruz işte. Çalışmaya alışmış biri olarak bir senedir evde oturup bebeğime bakıyorum. Bunun altı ayı pandemiye denk geldi. Bu sürecin beni ne kadar bunalttığını, tatile ne kadar ihtiyacım olduğunu anlatsam roman olur. Ama bedava verseler yine gitmem.
Ben evde oturamadım maalesef işe gitmek zorundaydım toplu taşıma kullanmak zorundaydım halada aynı sadece öneri istedim bu kadar büyük tepkilere gerçekten gerek yok herkes bunalmış durumda farkındayım ama lütfen sinirinizi hırsınızı benim üstümden çıkarmaya çalışmayın

Kim kolay bir sene geçirdi ki?

Bazı hemşire ve doktor arkadaşlarım tatil yapmasak devam edemezdik düşüncesini savunarak yaptılar tatillerini. O kesim tatil yapınca insanlar onlar bile yapıyorsa vardır bildikleri güvenlidir dedi. Vaka sayıları düşmedi insanlar bilinçsiz diye şikayet etmeye hakları kalmadığını düşünüyorum bunu yapanların. Emeklerimize yazık dedikleri an alırlar benden cevabı.

Ben mi? Sevdiğim 2 kişinin cenazesine gidememiş biri olarak, 6 aydır dışarıda yemek bile yememiş biri olarak, çalışmak zorunda olan eşime beslenme çantası hazırlayan biri olarak #evdekal günlerine dönüldüğünde asla o çenemi kapatmayacağım.

Daha önce hiç çadırda kalmadım açıkcası zorlanırmıyım diye düşünüyorum aslında istediğim tamamen şu telefonumu kapatıp kitabımı alıp yaşadığım hengameden biraz uzaklaşıp kafa dinlemek
Kamp mükemmel bişey eğer kendi aracınız varsa daha rahat olur malzemeleri taşımak vs . Eğer size eşlik edecek biri daha olursa hayatınızın tatili olur.

Ben evde oturamadım maalesef işe gitmek zorundaydım toplu taşıma kullanmak zorundaydım halada aynı sadece öneri istedim bu kadar büyük tepkilere gerçekten gerek yok herkes bunalmış durumda farkındayım ama lütfen sinirinizi hırsınızı benim üstümden çıkarmaya çalışmayın
Emin olun çalışmak, yaklaşık bir sene boyunca evin içinde yaşayıp uyku problemi olan, alerjik bebeğinize bakmaktan daha az yoruyor insanı. Bunu tabii ki severek yapıyorum. Bir sene daha bakacağım Allah’ın izniyle. Kimsenin hırs çıkardığı yok. Tatile gitmek için çok haklı bir sebepmiş gibi bunaldığınızdan bahsetmişsiniz ya hani, yalnız olmadığınızı bilin istedim ben de.

Back
X