• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona dönemi tatil

65yas sokaga cikma yasaklarinda annemi alip kampa gitmistim Uludaga. İki yasak arasinda gittik geldik. Kadin aylardir evde oturmaktan geberecekti. Orasi cok iyi gelmisti anneme.Virus gercegine ragmen sacmasapan alinan onlemler insanlara fayda saglamadi tam tersine insanlarin psikolojilerini bozdu. Kamp tatilini Uludagda dusunurseniz o da iyi bir fikir bence konu sahibi. Tabi deniz olmasa da olur diyorsaniz. Ormanda yuruyus,ateste kahve,alkol kullaniyorsaniz raki mangalda balik falan on numara tatil olur.
Aslında istediğim tam olarak şu
çok stresli bi işim var telefonum hiç susmaz v.s bi kaç gün herşeyden uzaklaşıp telefonumu kapatıp kafa dinlemek kitap okumak sakin bi pazartesiye uyanmak :) her türlü tavsiyeye açığım teşekkür ederim

Tatil olarak sakin, izole yerlere gidebilir, kafa dinleyebilirsiniz,
Eylül ayı, orman havası, sonbahar, yağmur, toprak kokusu vs.
Fakat seyahat şu ara önerilmiyor, gittiğiniz yerde kalma durumu sıkıntı olabilir belki.

[/QUOTE
İstanbul dışı olacağı için mecbur bi kaç gün kalmalı bişeyler bakıyoruz azami dikkat ederek tabi :)

Mart ayından beri 3 çocuğumla evdeydim. Ne market ne avm ne park.
2 kez orman yürüyüşü yaptık. Ama yetmedi. Mental olarak yorgunluğun alasını ben de yaşadım elbette.Yaşadık.

Bu şekilde aşırı izole olarak memleketime anne babamın evine gittik,müstakil ev.
Yeni döndük hatta.
Benim memleketim Balıkesirin en güzel tatil beldesi. Bahçeli köy evinin avantajını kullandı çocuklarım. Kimse ile temas etmeden yaşadık, iki hafta eğlendiler doyasıya, çok şükür. Kendi bildiğimiz yerler olunca, kimsenin olmadığı koylarda, kimsenin olmadığı saatlerde denize de girdik.Tek tük insanlar olsa bile baya mesafeliydik.
Hamilelik, doğum, bebek vs derken 2 yıldır hasrettim denize. Bir de pandemi çıkınca epey üzülmüştüm. Ama asla bir otel tatili veya kalabalık içine karışmak istemedim, daha da istemem. Böyle bir avantajımız vardı kullandık. Şehre dahi inmedik. Açıkcası sağlık herşeyden önce gelir, delice özlenen tatilden bile. Herşeyden..
Sizin de varsa köydür evdir barktır değerlendirebilirsiniz. Ya da kamp. Kimse ile temas etmeyeceğinize inanıyorsanız elbette. Aksi halde gitmeyin bence.

Merhaba hanımlar
Sizlere bişey danışmak istiyorum malum zor bi süreçteyiz ve vaka sayılır artıyor fakat bu sene zor bi sene oldu benim için Eylül sonu gibi tatile gitmek istiyorum ama tedirginim şu durumda ne kadar mantıklı olur tatil durumu siz olsaydınız napardınız
Şunu özellikle belirtmek istiyorum mental olarak çok yoruldum ve gerçekten ihtiyacım var

Haziran ve Ağustos ta gittim yüzde 50 boştu eylül de gittim kalabalıktı çok. Herkes bu aya bırakmış.
O yüzden paraya kıyıp kapısı özel havuza acılan swim up oda aldım herkesten izole yaptım tatilimi yemekleri açık büfede yemedim alakart restaurantta acık havada yaptım.
Kafa olarak yorgunsan böyle bir tatil tercih et bence

Villa tavsiye ederim, bu sene yapılacak en güvenli tatil.
Biz çoluk çocuk bunu tercih ettik, güzel oldu.
Aynı şekilde ev kiralayıp denize giden kuzenimiz ise maalesef plajdan korona kaptı, evde yatıyorlar 2 haftadır.

Yani ev kiralayıp gidince, evde geçireceksiniz o süreci gidin.
Ama o otel senin bu otel benim gezen arkadaşlarlarım ise hala sapasağlam.
Merhaba hangi siteden kiraladınız acaba güvenilir mi memnun kaldınız mı

Merhaba hangi siteden kiraladınız acaba güvenilir mi memnun kaldınız mı
Biz yer bulduğumuz siteden kiraladık.
Yoğun olan ağustos döneminde gittik, o sebeple firmayı lisansını sorguladık ve gittik.
Elbet memnun olmadığım örneğini temizlik gibi mevzular vardı.
Ama kaldığım ev temmuzda bitmiş, daha önce sadece 2 aile konaklamıştı, bu sebeple konfor, eşya, ihtiyaç anlamında hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Tatilimizden beri öyle bir satılık yazlık peşine düştük, o kadar rahat ettik hele çocuklarla muhteşem rahat oldu ama fiyatlar el yakıyor😂
Niye otele gitmişiz hep diye hayıflandım hatta.

Back
X