- 2 Haziran 2019
- 332
- 652
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz evi tutup çeyiz mobilya aklına gelecek herşeyi yerleştirmemiş olsaydık zaten nikahı erteleyecektik.Ama hal böyle olunca mecbur bu yolu seçtik çünkü Şubattan bu zamana kadar boşa kira verecek durumumuz yoktu. Dediğin doğru,bizlerde zamanında zar zor gittik usulunce yapmamız gerekenleri yapıp takımızı taktık.Şimdi isteyen tabi ki ulaştırıyor ama maalesef herkesin akrabası tanıdığı herkes gibi olmuyor.Onu da anca davetiye dağıtırken göreceğiz.Ben seni anlıyorum. Ayni evde yaşamak için evlenmek gerekiyor su an biz de idare ediyoruz bu karantina zamani da tam evleneceksen ayri kalmak çok zor empati yapmiyor kimse herkes kendini garantiye almış nasılsa evi barki var. Ben de herkese taki taktim hic olmazsa geri dönüşünü isterim açıkçası en azindan yakinlarimdan bu devirde kolay mi taki takmak ben de zorlandım takarken üstelik issiz halimle şehir şehir gezdim vs. Biraz bahane bence düğüne gelmemek normal tabii de taki takmamak icin bahane oluyor isteyen uzaktan da destek olur ufak da olsa.
Hay ağzını öpeyim dicem ayıp olmazsaKonuda kimse birbirini anlamamış ahahaha
Valla geçmiş olsun empati kurdumda maddi manevi zarar
Sanırsın ki herkes evlenirken 0 borçla evleniyor,kimse düğünde gelecek takıları umursamıyor. Bu kadar maddi durumunuz iyiyse arkadaşlar Allah herkese daha çok versinKonuda kimse birbirini anlamamış ahahaha
Valla geçmiş olsun empati kurdumda maddi manevi zarar
Yok sizi yargılamadım siz de haklısınız çok kötü bir zaman demek istemiştim kırdıysam kusura bakmayınAmin inşallah teşekkür ederim. Bizde 10 yıllık bir birliktelikten sonra böyle hayal etmiyorduk tabi birşeyleri. Keşke herşey yolunda gitseydi ama bizden kaynaklanan bir durum yok.Ülkede evini barkını tutup hazırladığı için nikahını düğününden birkaç ay önce yapan çok insan var,en azından benim çevremde öyle.Kiralar uçmuş gidiyor.Hangimizin durumu var boş eve kira ödesin.Yargılamadan önce acaba insanlar nelerle boğuşuyor diye düşünmek daha insani bir davranış olurdu.Acaba hangi genç kız böyle kötü bir dönemde yuva kurmak isterdi.
İnsanlar haber izliyor da sizin düşünce yapınızı anlamaya çalışıyorlar.
Borç harç içinde evlenmeniz yanlış, hele ki bu durumda rakıya güvenerek evlenmeniz yanlış. Sizde altın fiyatlarını takip etmiyorsunuz sanırım. Orta gelirli bir ailenin takacağı en fazla çeyrek altındır. Gram takan bile olur.
Keşke takı yerine kendinize güvenip evlenseydiniz.
Çevremde düğün yapan bir sürü insan var.
Ama çoğunun çok yakınları haricinde düğününe kimse gelmiyor.
İnsanlar artan vaka sayılarından korkuyor.
Ben annemi teyzemin kızının sözüne bile yollamak istemedim.
2 eğlenicez diye hastanede virüsle savaşmak istemiyorum.
Seninki daha kötü bir zamana denk gelmiş.Gerçekten çok üzüldüm.İsteyen insan zaten her türlü ulaştırıyor.Ulaştırmak istemeyip üstüne bir de görüşmeyi kesenlerse iyi ki hayatınızdan çıkmış. Allah biliyor hiçbir beklentim yok,oturup o bunu şu bunu getirir diye hesap yapmıyorum.Herşey Nisan'da olacak diye planlandığı için en yakınlarımdan takılarını alanlar çok var.Korkum takının gelmemesinden ziyade alnımızın akıyla şu işi bitirmek.Çünkü hiçbirşey istediğiz gibi gitmedi onca yıl bekleyip.Ne kına ne nikah.Bende darbeden sonraki gün evlendim. Düğün planlamamıştım zaten. Nikah oldu , eğlence iptal. İnsanlar geldiler mi, hayır. Daha sonra altın getirdiler mi, hayır. Öyle kaldı oldu 4 sene altın getiren yokGörüşmeyi kesen var o altını getirmemek için
Sizinde düğüne kimse gelemeyecek , altında getirmeyecek gelenler, çeyrek olmuş 750 TL ,en fazla takan 200 lira takar o kadar. Malasef kısmetsizsiniz bizim gibi ve en iyiyi değil en kötüyü bekleyin.
Yaa ahahaha klavyenin azizliğiben rakıya güvenip evlenebilirim :)
şaka bir yana takı asla garantisi olmayan bir durum. çok haklısınız. 2 arkadaşım evlenecek eylülde, gitmeyeceğim. cidden iban isteyip para yollamayı düşünüyorum.
daha dün akşam bakan ağır vaka sayısı artıyor dedi.
Insanlar cok tuhaf. Siz hep dugunlee bombos diyorsunuz ama bizim mahalle her hafta sonu inliyor dugun dernekle. Biz de pandemi suresinde 2 dugun yaptik. Ama konferans gibi herkes sandalyede oturdu 1er metre arayala. Oynama olmadi. 1 saatte bitti. Ikram da olmadi paket kuruyemisten baska. Kimse istemezken niye yapildi peki bu sacma düğünler? Dugun yapmayana taki yok diyen erkek tarafi akrabalari icin (biz kiz tarafiyiz ikisinde de)
Ben anlamsiz buldugum icin ogluma yas gunu yapmadım (1. Yas gunu)
KV ile haber yolladilar o kadar hediye alicaz tabii ki bi pasta kesecekler diye
Pasta kesmedim hediyede aramadim
Insanlar cidden cookk tuhaff
Konu sahibi allah yardimciniz olsun..
Evet kendi yapacağım yer de dahil düğünler tam gaz devam ediyor dediğiniz gibi.Önlemleri arttırmak neye çare olur bilmiyorum,inşallah kimseye birşey olmadan şu işin altından kalkarız.Insanlar cok tuhaf. Siz hep dugunlee bombos diyorsunuz ama bizim mahalle her hafta sonu inliyor dugun dernekle. Biz de pandemi suresinde 2 dugun yaptik. Ama konferans gibi herkes sandalyede oturdu 1er metre arayala. Oynama olmadi. 1 saatte bitti. Ikram da olmadi paket kuruyemisten baska. Kimse istemezken niye yapildi peki bu sacma düğünler? Dugun yapmayana taki yok diyen erkek tarafi akrabalari icin (biz kiz tarafiyiz ikisinde de)
Ben anlamsiz buldugum icin ogluma yas gunu yapmadım (1. Yas gunu)
KV ile haber yolladilar o kadar hediye alicaz tabii ki bi pasta kesecekler diye
Pasta kesmedim hediyede aramadim
Insanlar cidden cookk tuhaff
Konu sahibi allah yardimciniz olsun..
Yaa ahahaha klavyenin azizliği
Aynen öyle, evet belli bir karşılık bekliyor insan ancak durumu olmayanda nereden bulup buluşturup takacak? Üstelik corona yüzünden durumu iyi olanların dahi ekonomisi sekteye uğramışken.
Uzaktan tebrik edip para yollamak en mantıklısı. Kimse canını tehlikeye atıp düğüne gitmez bu dönemde.
Yani en doğrusu bu zaten. Ayrıca virüs tamamen piyango işi.gerçekten sadece en yakın akrabalar gider bu dönemde. o da takısını verir kalkar gider.
ben mümkün mertebe uzak kalıyorum. evimde iki yaşlı var zaten. kendi canım da var. görüntüde sağlıklı olsakta böyle ciddi bişey başımıza gelince ne olacak bilemeyiz ki.
Amin inşallah teşekkür ederim. Bizde 10 yıllık bir birliktelikten sonra böyle hayal etmiyorduk tabi birşeyleri. Keşke herşey yolunda gitseydi ama bizden kaynaklanan bir durum yok.Ülkede evini barkını tutup hazırladığı için nikahını düğününden birkaç ay önce yapan çok insan var,en azından benim çevremde öyle.Kiralar uçmuş gidiyor.Hangimizin durumu var boş eve kira ödesin.Yargılamadan önce acaba insanlar nelerle boğuşuyor diye düşünmek daha insani bir davranış olurdu.Acaba hangi genç kız böyle kötü bir dönemde yuva kurmak isterdi.
Evet kendi yapacağım yer de dahil düğünler tam gaz devam ediyor dediğiniz gibi.Önlemleri arttırmak neye çare olur bilmiyorum,inşallah kimseye birşey olmadan şu işin altından kalkarız.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Eşimin yeğeninin düğünü var.100 tl belki takarız. Çünkü salgından dolayı işyeri izne çıkardı.4 aydır işe gitmiyor.düğün yaparken bunu da düşünün derim. Hatta bana kalsa 100 tl yi de takmasındüğünü takı için istiyosunuz galiba da aklı olan düğüne gelmez gelse de altın uçup gitmişken kimse bişey takmaz ki.