Siz izin vermezseniz kimse geleceğinizi oyuncak edemez.Ben dikkat etmediğim halde bu hastalığa yakalanamıyorum. Hastalanıp hayatın tüm evrelerinde uzaklaşmak istiyorum. Zamanında günde 2 paket sigara ile emelime ulaşmaya çalışmıştım. Antidepresanı fazla doz almış öleceğine alerji olmuştum. Ne salakmışım. Ne yapayım? Mutsuzum, ruhsuzum, öfkeliyim. Geçmişimi s.ktiler, geleceğimi kimsenin elinde oyuncak etmek istemiyorum. Ya mezara ya tımarhaneye ya hapse. Biri olmasa birini becer bari! Mutsuzum umutsuzum öfkeliyim
Ölmek kolaydır asıl iş tüm sınavlardan geçip hayatının iyi ve kötü anlarını yaşaya yaşaya büyüdüğünü anlamaktır..şu saçma sapan ölme olaylarını bir kenara bırak yani yaşamalısınBen dikkat etmediğim halde bu hastalığa yakalanamıyorum. Hastalanıp hayatın tüm evrelerinde uzaklaşmak istiyorum. Zamanında günde 2 paket sigara ile emelime ulaşmaya çalışmıştım. Antidepresanı fazla doz almış öleceğine alerji olmuştum. Ne salakmışım. Ne yapayım? Mutsuzum, ruhsuzum, öfkeliyim. Geçmişimi s.ktiler, geleceğimi kimsenin elinde oyuncak etmek istemiyorum. Ya mezara ya tımarhaneye ya hapse. Biri olmasa birini becer bari! Mutsuzum umutsuzum öfkeliyim
Belki de belirtileri hissetmeden atlattınız, belki de bi çok kişiye siz yaydınız, Allah akıl fikir versin..!Ben dikkat etmediğim halde bu hastalığa yakalanamıyorum. Hastalanıp hayatın tüm evrelerinde uzaklaşmak istiyorum. Zamanında günde 2 paket sigara ile emelime ulaşmaya çalışmıştım. Antidepresanı fazla doz almış öleceğine alerji olmuştum. Ne salakmışım. Ne yapayım? Mutsuzum, ruhsuzum, öfkeliyim. Geçmişimi s.ktiler, geleceğimi kimsenin elinde oyuncak etmek istemiyorum. Ya mezara ya tımarhaneye ya hapse. Biri olmasa birini becer bari! Mutsuzum umutsuzum öfkeliyim
Beceremiyorum.Ölmek kolaydır asıl iş tüm sınavlardan geçip hayatının iyi ve kötü anlarını yaşaya yaşaya büyüdüğünü anlamaktır..şu saçma sapan ölme olaylarını bir kenara bırak yani yaşamalısın
Galiba öyle oldu.Belki de belirtileri hissetmeden atlattınız, belki de bi çok kişiye siz yaydınız, Allah akıl fikir versin..!
Allahım sabır versın size, mekanları cennet olsun..Ölmek kolamı sizce. Ben size ölümu anlatayım. 27 yaşindakı esini hiç kara topraga gomdunmu evladınla . Ben gomdum. Sadece kocamı gommedım. Hayallerimı. Oglumşa hayallerı. Genclıgımı. Umudumu sevgımı askımı gomdum. O topraga olmek kolayda gerıde bıraktıkşarın zor işte..
Beceremiyorum demeyeceksin ben hayatla dalga geçicem diyeceksin..sen güçlü olucaksın intiharı falan düşünmeyeceksinBeceremiyorum.
Amin inşallah canım ölüm denilen şeyı hergun aynı saate yaşiyorum kolay degıl ölüp gıtmekAllahım sabır versın size, mekanları cennet olsun..
Cok haklısın, geriye kalan çekiyor acısını.. Cok zor.. Genc yasta bunları yasamak, cok agır.Amin inşallah canım ölüm denilen şeyı hergun aynı saate yaşiyorum kolay degıl ölüp gıtmek
Zor ama bır gurur var evladım var.Cok haklısın, geriye kalan çekiyor acısını.. Cok zor.. Genc yasta bunları yasamak, cok agır.
Bu kısım beni aşırı aşırı öfkelendirdi.Ben dikkat etmediğim halde bu hastalığa yakalanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?