Korona Morona Olama

66topak66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
45
20
3
40
Ben dikkat etmediğim halde bu hastalığa yakalanamıyorum. Hastalanıp hayatın tüm evrelerinde uzaklaşmak istiyorum. Zamanında günde 2 paket sigara ile emelime ulaşmaya çalışmıştım. Antidepresanı fazla doz almış öleceğine alerji olmuştum. Ne salakmışım. Ne yapayım? Mutsuzum, ruhsuzum, öfkeliyim. Geçmişimi s....., geleceğimi kimsenin elinde oyuncak etmek istemiyorum. Ya mezara ya tımarhaneye ya hapse. Biri olmasa birini becer bari! Mutsuzum umutsuzum öfkeliyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle demeyin bu sadece size bunlari yapanlari mutlu edecek bisey olur. Ben sizin yerinizde olsam sadece onlara inat çaba gösterirdim

Siz izin vermezseniz kimse geleceğinizi oyuncak edemez.

Ölmek kolaydır asıl iş tüm sınavlardan geçip hayatının iyi ve kötü anlarını yaşaya yaşaya büyüdüğünü anlamaktır..şu saçma sapan ölme olaylarını bir kenara bırak yani yaşamalısın

Belki de belirtileri hissetmeden atlattınız, belki de bi çok kişiye siz yaydınız, Allah akıl fikir versin..!

Ölmek kolamı sizce. Ben size ölümu anlatayım. 27 yaşindakı esini hiç kara topraga gomdunmu evladınla . Ben gomdum. Sadece kocamı gommedım. Hayallerimı. Oglumşa hayallerı. Genclıgımı. Umudumu sevgımı askımı gomdum. O topraga olmek kolayda gerıde bıraktıkşarın zor işte..

Allahım sabır versın size, mekanları cennet olsun..

Ben dikkat etmediğim halde bu hastalığa yakalanamıyorum.
Bu kısım beni aşırı aşırı öfkelendirdi.
Dikkat etmediğiniz için belki de birsürü kişiye virüs bulaştırdınız belki de taşıyıcı oldunuz hasta olmadan.
Derdiniz nedir bilmiyorum ama başka insanları tehlikeye atamazsınız buna hakkınız yok.

KONU SAHIBI için soyluyorum asla yanliş anlaşılmasın. Senı kıracakta degılım. Ölüm aklana gelince. Ne düşün biliyorumusun suan herkes evınde yatagında rahat uyuyor yada nefes alabılıyorsa bunlar için bedrl ödendıgı için ve o bedelın bırısıde bızde ödedık şehıt aılesı olarak ve sana ölüm tatlı gelıyor bız hergun okapımız calinsın dıye dua edıyoruzkı bu ruya olsun oglumla gene sen bılırsın istersen istedıgını yap

dikkat etmediği halde nasıl korona olmaz arkadaşlar bilimsel bı aciklamasi olan varmı ? çok dikkatli kişilere neden uğruyor bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…