Neyı anlamadınız. Belırtıler var Kovıt19 olabilirsiniz. Sorumsuz davranıyorsunuz
Sana sıtem etmişim sınorden konu sahibine ediyorumNeyı anlamadınız. Belırtıler var Kovıt19 olabilirsiniz. Sorumsuz davranıyorsunuz
Senin ne günahın var kız
Ozur dilerım
Hee ben de anlamadım arkadaş ne yaptı diye şimdi oldu. Konu sahibi bence bunları anlayabilecek kafada değil.Sana sıtem etmişim sınorden konu sahibine ediyorum
Anlamadım ki çözmeye çalışıyorumSenin ne günahın var kız
Şehit ailesi misinizKONU SAHIBI için soyluyorum asla yanliş anlaşılmasın. Senı kıracakta degılım. Ölüm aklana gelince. Ne düşün biliyorumusun suan herkes evınde yatagında rahat uyuyor yada nefes alabılıyorsa bunlar için bedrl ödendıgı için ve o bedelın bırısıde bızde ödedık şehıt aılesı olarak ve sana ölüm tatlı gelıyor bız hergun okapımız calinsın dıye dua edıyoruzkı bu ruya olsun oglumla gene sen bılırsın istersen istedıgını yap
Allah'ın takdiriÖlmek kolamı sizce. Ben size ölümu anlatayım. 27 yaşindakı esini hiç kara topraga gomdunmu evladınla . Ben gomdum. Sadece kocamı gommedım. Hayallerimı. Oglumşa hayallerı. Genclıgımı. Umudumu sevgımı askımı gomdum. O topraga olmek kolayda gerıde bıraktıkşarın zor işte..
Allah razı olsun canım elhamdülillah canı veren rabbım alanda o bıze tevekkül etmek kalıyorAllah'ın takdiriateş düştüğü yeri yakar ben böyle yaşayamam dersin yine de yaşarsın yaşamak olmasada hayatta imtihanlarimiz var bu dünyada yaşayanlardan öyle imtihanlar yaşayanlar olmuski evlatlariyla bunları unutmayalım bu canlar bizim değil evlatlarda mallarda bol sabır duası edin isyan etmeyin Allah açınızı hafifletsin bu imtihaninizi layığıyla atlattirsin inşallah kuzum benim
Sehıt aılesıyım. Konu sahıbı rahat etsın dıye gencecık kocamı 2yıllık evlılıgımı gomdum topragaŞehit ailesi misiniz
Biz sizlerin hakkinizi nasıl öderiz. Okurken bile içime birsey oturdu sizler yasayanlarsiniz.
En azından şu geçici dünyada sahip olunabilecek en güzel ve alii mertebe tabiki acı dolu tartışılmaz!
Bellı zaten destek alsın oHee ben de anlamadım arkadaş ne yaptı diye şimdi oldu. Konu sahibi bence bunları anlayabilecek kafada değil.
Rica ederim anladım şimdi yazınızı okurken başınız sağolsun allah sabır versin sizde kendinizi yıpratmayın konu sahibi bunları anlayacak ruh sağlığına sahip değil malesefOzur dilerım
Sehıt aılesıyım. Konu sahıbı rahat etsın dıye gencecık kocamı 2yıllık evlılıgımı gomdum topraga
Öyle cnm kimse bu benim başıma gelmez diyemez rabbim sabır edenlerden eylesin çocuklar hep cennetlikAllah razı olsun canım elhamdülillah canı veren rabbım alanda o bıze tevekkül etmek kalıyor
Amım Allah razı olsun canımÖyle cnm kimse bu benim başıma gelmez diyemez rabbim sabır edenlerden eylesin çocuklar hep cennetlik
Ben dikkat etmediğim halde bu hastalığa yakalanamıyorum. Hastalanıp hayatın tüm evrelerinde uzaklaşmak istiyorum. Zamanında günde 2 paket sigara ile emelime ulaşmaya çalışmıştım. Antidepresanı fazla doz almış öleceğine alerji olmuştum. Ne salakmışım. Ne yapayım? Mutsuzum, ruhsuzum, öfkeliyim. Geçmişimi s....., geleceğimi kimsenin elinde oyuncak etmek istemiyorum. Ya mezara ya tımarhaneye ya hapse. Biri olmasa birini becer bari! Mutsuzum umutsuzum öfkeliyim
Çok çok üzüldüm Allah sizden razı olsun sabır versin inşallahAmım Allah razı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?