Korona Morona Olama

Şehit ailesi misiniz
Biz sizlerin hakkinizi nasıl öderiz. Okurken bile içime birsey oturdu sizler yasayanlarsiniz.
En azından şu geçici dünyada sahip olunabilecek en güzel ve alii mertebe tabiki acı dolu tartışılmaz!

Allah'ın takdiri ateş düştüğü yeri yakar ben böyle yaşayamam dersin yine de yaşarsın yaşamak olmasada hayatta imtihanlarimiz var bu dünyada yaşayanlardan öyle imtihanlar yaşayanlar olmuski evlatlariyla bunları unutmayalım bu canlar bizim değil evlatlarda mallarda bol sabır duası edin isyan etmeyin Allah açınızı hafifletsin bu imtihaninizi layığıyla atlattirsin inşallah kuzum benim

Allah razı olsun canım elhamdülillah canı veren rabbım alanda o bıze tevekkül etmek kalıyor

Sehıt aılesıyım. Konu sahıbı rahat etsın dıye gencecık kocamı 2yıllık evlılıgımı gomdum topraga

Peki ya aileniz ?? Onları nasıl bir hale sokacaksınız hiç mi düşünmüyorsunuz ?? Son 2 yılda 5 tane hepside 20li yaşlarında çok sevdiğim arkadaşımı kaybettim. Dördünün cenazesine gittim anne babalarının halleri bana kendi kaybımı kendi acımı unutturdu. Birininkine gidemedim bile çünkü bir zamanlar deli gibi aşıktım ona,her gün eve gelip ağlardım onun için...Annesini gördüm yakınlarda,kadın felç geçirmişti.Yüreğine evlat acısı düştü çünkü..Ne yaşadınız bilmiyorum ama ölümden başka her şeyin çaresi var. Ölünce tüm dertleriniz bitecek mi sanıyorsunuz? Tekrar düşünün. Bunun öbür tarafıda var. İnanırsınız inanmazsınız orası size kalmış.

Suan cok sinirlıyım sorumsuz davrananlara tahammülum yok

Okadar mesaja bır cevap bıle vermeye tenezzül etmiyorsunuz acaba suan ne dusunuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…