Korona Morona Olama

dikkat etmediği halde nasıl korona olmaz arkadaşlar bilimsel bı aciklamasi olan varmı ? çok dikkatli kişilere neden uğruyor bu
Düşük bağışıklık ile ilgili olabilir bence.
Babam mart ayında çok ağır bir şekilde hastalandı virüse yakalandı yani. Ama annem negatifti. Kime ne olacağı inan belli değil

çok geçmiş olsun atlattı mi bari ? sigara kullaniyormuydu
Atlattı çok şükür. 21 gün yoğunbakımda uyutulup entübe edildi. Ölümden döndü. 60 küsür yaş, sigara var, şeker var. Gerçekten zor atlattı. Sonra biri çıkıp dikkat etmiyorum deyince bana bir dellenme geliyor

Bu nasıl bi mutsuzluk ki böyle, tedavi oldunuz mu?
1Belliki birşeyi uzun süredir kafaya takıyorsunuz, sürekli o takıldığınız konuda boğuluyorsunuz. Hayat sizi üzenleri zerre kafayı takmayacak kadar güzel ve yaşamaya değer. Bu arada korona o kadar kolay öldürmüyor!

Ben Kovıt19 turkıyede basladıgından berı cıkmıyorum. Ben duyarlıysam herkes olmak zorunda
Öyle olmak zorunda, konu sahıbının umrunda deil.. Baskasına bulasmıs bulasmamıs.. Bir sürü insanın vebalıni aldı, gayet de bile isteyerek

Öyle olmak zorunda, konu sahıbının umrunda deil.. Baskasına bulasmıs bulasmamıs.. Bir sürü insanın vebalıni aldı, gayet de bile isteyerek
Ben ıhbar ediyorum acık beyan soyluyorumda ogluma boyle bır gelecek bırakmaya nıyetım yok. Zaten tasıcıysada vebalını verır

Bu şekilde kendini ifade eden birine öneride bulunmayın pek bir anlam ifade edeceğini düşünmüyorum

Intihari dusunuyorsaniz bir uzmandan destek alin. Corona bir intihar sekli ya da yontemi degildir. Dikkat etmiyorum derken bulastirdiginiz kisiler olmustur /olabilir. 35 yasinda bunun bilincinde olmamaniz da ayri bir sorun. Bir uzmandan destek alin ya da yorgani kafaniza cekip uyuyun. Akliniz basiniza gelene kadar. Gerci depresyondan cikmak icin uykunun tam tersi aktif olmak gerekir ama gecici bir sure denenebilir.

Başınız sağ olsun böyle sizde yarı ölü gibisinizdir tabii bunu yaşayan bilir, Allah düşmanımın başına vermesin bu acıyı, hala ayakta dik durabiliyorsanız inanın çok güçlüsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…