Ne kadar rahat söylüyorsunuz bunu, bu kadar ınsanın vebalini almak..Galiba öyle oldu.
Düşük bağışıklık ile ilgili olabilir bence.dikkat etmediği halde nasıl korona olmaz arkadaşlar bilimsel bı aciklamasi olan varmı ? çok dikkatli kişilere neden uğruyor bu
Oluyorlar farkında değillerdikkat etmediği halde nasıl korona olmaz arkadaşlar bilimsel bı aciklamasi olan varmı ? çok dikkatli kişilere neden uğruyor bu
çok geçmiş olsun atlattı mi bari ? sigara kullaniyormuyduDüşük bağışıklık ile ilgili olabilir bence.
Babam mart ayında çok ağır bir şekilde hastalandı virüse yakalandı yani. Ama annem negatifti. Kime ne olacağı inan belli değil
Ben Kovıt19 turkıyede basladıgından berı cıkmıyorum. Ben duyarlıysam herkes olmak zorundaNe kadar rahat söylüyorsunuz bunu, bu kadar ınsanın vebalini almak..
Atlattı çok şükür. 21 gün yoğunbakımda uyutulup entübe edildi. Ölümden döndü. 60 küsür yaş, sigara var, şeker var. Gerçekten zor atlattı. Sonra biri çıkıp dikkat etmiyorum deyince bana bir dellenme geliyorçok geçmiş olsun atlattı mi bari ? sigara kullaniyormuydu
Bu nasıl bi mutsuzluk ki böyle, tedavi oldunuz mu?Ben dikkat etmediğim halde bu hastalığa yakalanamıyorum. Hastalanıp hayatın tüm evrelerinde uzaklaşmak istiyorum. Zamanında günde 2 paket sigara ile emelime ulaşmaya çalışmıştım. Antidepresanı fazla doz almış öleceğine alerji olmuştum. Ne salakmışım. Ne yapayım? Mutsuzum, ruhsuzum, öfkeliyim. Geçmişimi s.ktiler, geleceğimi kimsenin elinde oyuncak etmek istemiyorum. Ya mezara ya tımarhaneye ya hapse. Biri olmasa birini becer bari! Mutsuzum umutsuzum öfkeliyim
Öyle olmak zorunda, konu sahıbının umrunda deil.. Baskasına bulasmıs bulasmamıs.. Bir sürü insanın vebalıni aldı, gayet de bile isteyerekBen Kovıt19 turkıyede basladıgından berı cıkmıyorum. Ben duyarlıysam herkes olmak zorunda
Ben ıhbar ediyorum acık beyan soyluyorumda ogluma boyle bır gelecek bırakmaya nıyetım yok. Zaten tasıcıysada vebalını verırÖyle olmak zorunda, konu sahıbının umrunda deil.. Baskasına bulasmıs bulasmamıs.. Bir sürü insanın vebalıni aldı, gayet de bile isteyerek
Kovıt19 okadar kolay can almıyor konu sahıbı surunduruyorÖyle olmak zorunda, konu sahıbının umrunda deil.. Baskasına bulasmıs bulasmamıs.. Bir sürü insanın vebalıni aldı, gayet de bile isteyerek
büyük geçmiş olsun canım ya çok şükür ki atlatmışAtlattı çok şükür. 21 gün yoğunbakımda uyutulup entübe edildi. Ölümden döndü. 60 küsür yaş, sigara var, şeker var. Gerçekten zor atlattı. Sonra biri çıkıp dikkat etmiyorum deyince bana bir dellenme geliyor
Bu şekilde kendini ifade eden birine öneride bulunmayın pek bir anlam ifade edeceğini düşünmüyorumBen dikkat etmediğim halde bu hastalığa yakalanamıyorum. Hastalanıp hayatın tüm evrelerinde uzaklaşmak istiyorum. Zamanında günde 2 paket sigara ile emelime ulaşmaya çalışmıştım. Antidepresanı fazla doz almış öleceğine alerji olmuştum. Ne salakmışım. Ne yapayım? Mutsuzum, ruhsuzum, öfkeliyim. Geçmişimi s....., geleceğimi kimsenin elinde oyuncak etmek istemiyorum. Ya mezara ya tımarhaneye ya hapse. Biri olmasa birini becer bari! Mutsuzum umutsuzum öfkeliyim
Allah razı olsun kuzum çok şükürbüyük geçmiş olsun canım ya çok şükür ki atlatmış
Benım esımın boylelerı rahat etsın dıye sehıt oldu oylemıBu şekilde kendini ifade eden birine öneride bulunmayın pek bir anlam ifade edeceğini düşünmüyorum
AnlamadımBenım esımın boylelerı rahat etsın dıye sehıt oldu oylemı
Başınız sağ olsunÖlmek kolamı sizce. Ben size ölümu anlatayım. 27 yaşindakı esini hiç kara topraga gomdunmu evladınla . Ben gomdum. Sadece kocamı gommedım. Hayallerimı. Oglumşa hayallerı. Genclıgımı. Umudumu sevgımı askımı gomdum. O topraga olmek kolayda gerıde bıraktıkşarın zor işte..
Elhamdülillah rabbıme evladım varBaşınız sağ olsunböyle sizde yarı ölü gibisinizdir tabii bunu yaşayan bilir, Allah düşmanımın başına vermesin bu acıyı, hala ayakta dik durabiliyorsanız inanın çok güçlüsünüz
Neyı anlamadınız. Belırtıler var Kovıt19 olabilirsiniz. Sorumsuz davranıyorsunuzAnlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?