Korona ne zaman biter sizce ?

Ssanemtkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
275
84
98
35
Arkadaşlar 6 haziranda düğün tarihim var o zamana kadar geçer mi sizce ? Aslında 4 nisandı bu olaylar olunca salon temmuz Ağustos full 6 haziran boş dedi orayı verdi bencilce gelmesin ama çok korkuyorum Eylül’e sarkacak diye

Canım çok zor en erken haziran sonu diyorlar ama ben o konu da da ümitsizim bence eylül için gün al garanti olsun

Haziranda mümkün değil geçmez . En erken Eylül-Ekim

Ah keske gecse,ama sanmam,azalir sadece ve tedbirler tamamen kaldirilmaz,insanlarin endisesi dagilmis olmaz ve dugununuz gorece az kisiyle olur tahminimce

Bence havalarin isinmasiyla bu muhabbet biter. Hazirana kalmaz diye tahmin ediyorum. Ama siz garantiye alıp erteleyin bence. Ya da nikahi yapıp düğünü sonraya birakin

Grip mevsimi gectiginde hastaligin gidecegi grip mevsimi geldiginde tekrar ortaya cikacagini soyluyolar

Benimde dört nisandaydı nikahım. Süreç uzamasın istediğim için öne aldık. Çünkü salgın bitse bile hemen toplu kalabalık düğünler nikahlar yapılmaz diye düşünüyorum.

İnşallah biter canım ama zor gibi biraz. Benim de mart sonuydu düğün tarihim geçti gitti ne olacak bilemiyorum.
2020 gelinleri burada toplanalım diye konumuz var orada dertleşiyoruz katılmak istersen

herkes ayrı bir şey söylüyo :/ bizim aile hekimimiz ekime ayarladı düğününü.sokağa çıkılmaya başlanmış olur bence ancak bu düğünler nişanlar komple o tarihlere yığılınca ve herkes hepsine gidince 2. dalga çok erken gelir.olsa da gitmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…