Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok zor en erken haziran sonu diyorlar ama ben o konu da da ümitsizim bence eylül için gün al garanti olsunArkadaşlar 6 haziranda düğün tarihim var o zamana kadar geçer mi sizce ? Aslında 4 nisandı bu olaylar olunca salon temmuz Ağustos full 6 haziran boş dedi orayı verdi bencilce gelmesin ama çok korkuyorum Eylül’e sarkacak diye
Yaa çok üzülüyorumCanım çok zor en erken haziran sonu diyorlar ama ben o konu da da ümitsizim bence eylül için gün al garanti olsun
Üzülecek Birsey yok rabbim başka dert vermesin bekleyeceksiniz mecbur yada düğğm yapmadan nikahla evlenecek sinizYaa çok üzülüyorum![]()
Ah keske gecse,ama sanmam,azalir sadece ve tedbirler tamamen kaldirilmaz,insanlarin endisesi dagilmis olmaz ve dugununuz gorece az kisiyle olur tahminimceArkadaşlar 6 haziranda düğün tarihim var o zamana kadar geçer mi sizce ? Aslında 4 nisandı bu olaylar olunca salon temmuz Ağustos full 6 haziran boş dedi orayı verdi bencilce gelmesin ama çok korkuyorum Eylül’e sarkacak diye
Siz sadece nikah mı yaptınızBenimde dört nisandaydı nikahım. Süreç uzamasın istediğim için öne aldık. Çünkü salgın bitse bile hemen toplu kalabalık düğünler nikahlar yapılmaz diye düşünüyorum.
O da ihtimal tabiGrip mevsimi gectiginde hastaligin gidecegi grip mevsimi geldiginde tekrar ortaya cikacagini soyluyolar
Yaa inşallah bitsin nolurBence havalarin isinmasiyla bu muhabbet biter. Hazirana kalmaz diye tahmin ediyorum. Ama siz garantiye alıp erteleyin bence. Ya da nikahi yapıp düğünü sonraya birakin
Evet bir de o var Eylül’e iş başı durumum da olabilir o da sıkıntıAh keske gecse,ama sanmam,azalir sadece ve tedbirler tamamen kaldirilmaz,insanlarin endisesi dagilmis olmaz ve dugununuz gorece az kisiyle olur tahminimce![]()
Bu geceki rezillikten sonra bence ondan hiç emin olma, bu cehaletle o kadar zor ki..Bence Mayıs ın ortası açılır her yer.
aynısını yazcaktım bende malesef öyle...Bu geceki rezillikten sonra bence ondan hiç emin olma, bu cehaletle o kadar zor ki..