Korona paranoyak ligi:(

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.694
63
Aslında bir nefes kadar yakın hepimize ..olmaz olmaz değil ...ama ben yoruldum artık....az bı ateşlensem hemen teşhisi koyuyorum ,hastanede yatış , çocuklara kim bakar ya atlatamazsam üstelik hamileyim:( şuan beynimde aşama aşama korona ilerliyor vücudumda hafif üşüyorum elim ayağım yanıyor boğazımda cigerlerde hafif bışelervar düşünmekten de halsizlik oluştu..ya psikolojik olarak ilerliyor kafamda ..yada gerçekten var çünkü nefes kdar yakın korona...dünde pazara gitmek zorunda kaldım ..maske vardı ama bilmiyorum :(
Benim merak ettiğim sizde aynı şeyleri yasiyormusunuz her ateş korona mıdır ...psikolojik olarak hemen kendinize teşhis koyuyormusunuz ..bu beni rahatlatabilir bu saatte :(

Neden her ateş korona virüsü olsun ki? Olmadığını sizde biliyorsunuz.
Rahatlayın, çoğumuz sizin durumunuzdayız.
Dert etmemeye çalışın.

Neden her ateş korona virüsü olsun ki? Olmadığını sizde biliyorsunuz.
Rahatlayın, çoğumuz sizin durumunuzdayız.
Dert etmemeye çalışın.
Gündem ateş öksürük olunca , gripten önce korona geliyor malesef ..saatlerdir kendimi telkin ediyorum çare buraya konu acmada buldum çünkü gerçekten seviyorum sizleri ve telkinlerinizi tecrübelerinizi arkadaslar

Birbuçuk ay dışarı çıkmamıştım. Geçen bi çıktım. Çıkar çıkmaz boğazım ağrımaya başladı 😂😂 sonra kendimi sakinleştirdim ve bi baktım geçmiş. Tamamen psikolojik ya. Sakin kal bacım. Kafanı dağıt bişeylerle, geçicek.

Yardimci olur mu bilmem ama ben de sizin gibiydim, surekli elim alnimda vs. Birkac gun once oglum ateslendi ama nasil bir ates anlatamam, dusuremiyoruz cocuk titriyor. Evden de cikmiyoruz kesin marketten gelen seylerden oldu diye dusunuyorum kafamda kuruyorum bir dunya senaryo :KK43: neyse mecbur hastaneye goturdum, test yapildi tabi ates de olunca ama sonuc cikmadan daha doktor dedi ki ben corona oldugunu dusunmuyorum cocugun, nitekim sonuc da negatif cikti ama doktor zaten konusarak cok rahatlatti beni :) iste turkiyede cok dogru tedavi uygulaniyor, cok buyuk cogunluk iyilesiyor zaten endise etmeyin seklinde 😊 bu sekilde dusunup biraz olsun rahatlayabilirsiniz belki

az bı ateşlensem hemen teşhisi koyuyorum ,hastanede yatış , çocuklara kim bakar ya atlatamazsam üstelik hamileyim:KK43: şuan beynimde aşama aşama korona ilerliyor vücudumda hafif üşüyorum elim ayağım yanıyor boğazımda cigerlerde hafif bışelervar düşünmekten de halsizlik oluştu
Bunlar bendede oluyor vitamin elsikliğindendir :KK53:
Güneş yüzü gördüğümüz mü var
Biz evhamlana duralım milletin umru değil vallaha:))

Yardimci olur mu bilmem ama ben de sizin gibiydim, surekli elim alnimda vs. Birkac gun once oglum ateslendi ama nasil bir ates anlatamam, dusuremiyoruz cocuk titriyor falan. Evden falan da cikmiyoruz kesin marketten gelen seylerden oldu diye dusunuyorum kafamda kuruyorum bir dunya senaryo :KK43: neyse mecbur hastaneye goturdum, test yapildi tabi ates de olunca ama sonuc cikmadan daha doktor dedi ki ben corona oldugunu dusunmuyorum cocugun, nitekim sonuc da negatif cikti ama doktor zaten konusarak cok rahatlatti beni :) iste turkiyede cok dogru tedavi uygulaniyor, cok buyuk cogunluk iyilesiyor zaten endise etmeyin seklinde 😊 bu sekilde dusunup biraz olsun rahatlayabilirsiniz belki
Öylemi canım gecmiw olsun çok...tomografi de isteseydin ...kanda çıkmayıp cigerdede cikabiliyormus Allah korusun...Türkiye'de tedavi güzel ama hamilelere antibiyotik falan ,korona hastalarına verilen yüksek dozlu ilaçlar verilemeyeceği için korkuyorum :!

Bide hamilelerin kurtuluşu yok ya ona da üzülüyorum kızım için:KK43:

bu bilgi nereden geldi. hic duymadim korona olan hamileler kurtulamiyorlar diye. cok kurmussunuz kafanızda biraz baska seylere odaklanin. hem bir suru insan hasta oluo iyileşiyor hasta olmak dunyanin sonu degil.

Birbuçuk ay dışarı çıkmamıştım. Geçen bi çıktım. Çıkar çıkmaz boğazım ağrımaya başladı 😂😂 sonra kendimi sakinleştirdim ve bi baktım geçmiş. Tamamen psikolojik ya. Sakin kal bacım. Kafanı dağıt bişeylerle, geçicek.
Hadi yaa :d ben şu üşüme veya üşümeme tarzı hissiyattan bı kurtulsam bende kafada bitirecem de koronayi bı acaip haller var yani suan

Öylemi canım gecmiw olsun çok...tomografi de isteseydin ...kanda çıkmayıp cigerdede cikabiliyormus Allah korusun...Türkiye'de tedavi güzel ama hamilelere antibiyotik falan ,korona hastalarına verilen yüksek dozlu ilaçlar verilemeyeceği için korkuyorum :!
Tomografi cektirmedim, gereksiz yere radyasyon almasini istemiyorum kucucuk cocugun. Corona tahlili haricinde kan sayiminda da bazi parametrelerden anliyor doktorlar. Yani bizim durumda hicbir sonuc coronayi desteklemedi, dusundurtmedi cok sukur 🙏 hamileyken antibiyotik kullanmistim, tabi ki turu ayni midir bilmiyorum ama kotuyu dusunmeyin. Tedavide kullanilan bazi ilaclari ben de baska bir rahatsizligim sebebiyle kullanamayabilirim ama dr bir arkadasim dedi ki, hic oyle dusunme cesit cesit ilac var, birini sana kullanamazsak digerini kullaniriz ☺️

Tomografi cektirmedim, gereksiz yere radyasyon almasini istemiyorum kucucuk cocugun. Corona tahlili haricinde kan sayiminda da bazi parametrelerden anliyor doktorlar. Yani bizim durumda hicbir sonuc coronayi desteklemedi, dusundurtmedi cok sukur 🙏 hamileyken antibiyotik kullanmistim, tabi ki turu ayni midir bilmiyorum ama kotuyu dusunmeyin. Tedavide kullanilan bazi ilaclari ben de baska bir rahatsizligim sebebiyle kullanamayabilirim ama dr bir arkadasim dedi ki, hic oyle dusunme cesit cesit ilac var, birini sana kullanamazsak digerini kullaniriz ☺
Anladım ..neguzel olumlu dusunuyorsunuz darısı başıma insalah

korona turkiyeye giriş bile yapmamışti daha bende sizin gibiydim.
bir gun kalkiyorum bogazim yaniyo sonra bi haber okuyorum eklem agrisi yapiyormus ertesi gun kalkiyorum parmaklarim bile agriyor.
ne zaman yok öyle bisey dedim hepsi geçti.
çocuk denerkende her ay psikolojik olarak kusardim adetim geçer geçmez.
gercekten hamile kaldigimda bir gun bile kusmadim iyimi 😁
beyniniz size değil siz beyninize hukmedin.
korona değilim yok öyle bisey demekle başlayin sonrada haberleri izleyip okumaktan vazgeçin

Back
X