Korona sen bizi ne hale getirdin 😔

Hayatın bu hale gelmiş olması üzüyor.Cok kısıtlandik birbirimizi dusman gibi görür olduk

Hayatın bu hale gelmiş olması üzüyor.Cok kısıtlandik birbirimizi dusman gibi görür olduk
Düşman değil de tehlike, risk diyelim. Düşmanlık farklı duygular içeriyor çünkü. Kadının sizi virüslü gibi düşündüğünü varsaydınız belki ama düşünsenize ya o virüs taşıyıcısı ise... Aslında sizden kaçarken bir yandan size iyilik de yapıyor olabilir.

Siz her yerde dışarıda kuyrukta mi bekliyorsunuz büyük markete gittiniz mesela,içeride 5 kişi var gelen direkt giriyo napiyorsunuz bu durumda sıfıra düşene kadar kapıda öylece bekkiyor musunuz

Bizde maske eldiven taktik esimle markete girdik markette alisveris yapanlar bizden kactilarbizi hasta sandilar heralde kendilerinde ne maske ne eldiven vardi olayi yanlis anladilar sanirim.
İyi olmuş bence ya. Siz ekstra çaba harcamadan insanlarla mesafenizi korumuş olmuşsunuz ne güzel. :)

Bana garip gelen de şu benim polen alerjim var ve nisan mayıs aylarında mecburen hep maske takarım. İnsanlar size o kadar garip bakıyor ki tiplerinin ortasına uçan tekme ile vurmak istiyorum.

Ve şunu farkettim maske takmaya başladıktan sonra, gerçekten hastalara engellilere tekerlekli sandalyedekilere ne bileyim bizim gibi görmediğimiz herkese bakarak bile ne kadar ayıp ediyor insanlar. Ne kadar ayılar ne kadar duyarsızlar.

Şimdi ben maske takıyorum dışarı çıkarken ama baya böyle gaz maskesi gibi olan büyük tip profesyonel bir şey takıyorum bu korona muhabbetinden dolayı.
Geçen kasaba gittim bana vebalı muamelesi yaptılar. Bütün müşteriler dip dibe yalnız sosyal mesafe falan yok üstüne bakışlarla taciz.

Orada hasta olan ölse mesela ben üzülmem.
Cahilin biri gitti diye sevinebilirim.

Ben kimsenin dibine filan girmiyorum,kadını da yadirgamiyorum,duruma üzülüyorum sadece.Ben de mesafeye uyuyorum hatta girdigim yerlerde kapıları ıslak mendille silip öyle açıyorum eve gelip elimi yüzümü yıkayıp üzerindekileri farklı yere koyuyorum daha bircok şey.

annem kanser hastasi sadece komoterapiye gidiyor. 22 gundur gorusmuyoruz kardesim gelicek tekrar anneme gidicek bulasicak diye olup olup diriliyoruz. paranoya olduk milletce

Ben antalyada yasiyorum.cocuklarla evdeyim sadece market icin cikiyorum.cogu insanda ne eldiven ne maske.kimsenin kimseden kactigi zaten yok.sanirim burda pek takilmiyor hastalik.

Ben antalyada yasiyorum.cocuklarla evdeyim sadece market icin cikiyorum.cogu insanda ne eldiven ne maske.kimsenin kimseden kactigi zaten yok.sanirim burda pek takilmiyor hastalik.
Biz de zorunlu ihtiyaç harici çıkmıyoruz maaş alınca aylık alışveriş yapmayı düşünüyorum hiç cikmayalim diye.Cok dikkat ediyoruz kapmayiz inşallah

annem kanser hastasi sadece komoterapiye gidiyor. 22 gundur gorusmuyoruz kardesim gelicek tekrar anneme gidicek bulasicak diye olup olup diriliyoruz. paranoya olduk milletce
Annenize çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Durumda üzülecek bir şey yok. Zaten olması gereken şeyleri virüs yüzünden yapıyoruz. Virüs olmasa dahi normal şartlarda tanımadığımız insanlara bir metreden fazla yaklaşmamalıyız, sıraya girince milletin totosunun dibinde durmamalıyız, atmden para çekerken kaç parası varmış acaba dercesine sokulmamalıyız. Bunlar normalde olması gerekenler, bizim ülkemizde bu tip toplumsal yaşam kurallarına uyulmuyor diye bunlar kötü ya da yanlış şeyler değil. Merak etmeyin virüsten sonra zaten birbirimize yapışmaya devam edeceğiz.

Cunku virüs eldivene yapılıyormuş,el yıkama sıklığını azaltabiliyormus nasılsa eldiven var deyip vs.
Tam tersi elimde eldiven olunca (mavi mavi zaten) aman elimi agzıma götürmeyeyim diye daha dikkatli oluyorum ben. Uyarıcı oluyor. Sizde deneyebilirsiniz. Yanıma yedek eldiven ve jel de alıyorum ne olur ne olmaz Die. Uzun kalmak zorunda isem hastane vs gbi durumlarda elimi yıkıyorum, tekrar değiştiriyorum. Öneriyorum size de eldiven gerekli bence.

Bence insanlar daha dikkatli hale gelicek. H1n1 de bircok yaslı için öldürücü durumda. Normal gripler de keza öle. Virüsten belki bişeyler öğreniriz diye düşünüyorum.

Siz her yerde dışarıda kuyrukta mi bekliyorsunuz büyük markete gittiniz mesela,içeride 5 kişi var gelen direkt giriyo napiyorsunuz bu durumda sıfıra düşene kadar kapıda öylece bekkiyor musunuz
Kucuk marketlerde oyle yapiyorum. Yani insanlarla aramdaki mesafe 1,5 metreden az olcaksa bekliyorum

Hastanelik işim olmadı çok şükür oraya gitsem takarım zaten ki yerine göre takıyorum da
Kucuk marketlerde oyle yapiyorum. Yani insanlarla aramdaki mesafe 1,5 metreden az olcaksa bekliyorum
Küçük mekanlara 2.kisi olacaksan giriyorum arayı açarak,bunlar olmalı zaten.ozelliklr de eczane

Burası Türkiye. Siz yaşadığınız yer açısından şanslı olabilirsiniz ama burada devlet yeterli önlem almıyor insanlar ciddiyetin farkında değil karantinada durması gereken insanlar sokağa çıkıyor oraya buraya tükürüyo burnunu karıştırıp eliyle her yere dokunuyor. Cehalet ve pislik hat safhada. Biz mecburen bu önlemleri kişisel almak zorunda kalıyoruz. Eldiveni de bu yüzden kullanıyoruz. Eldiven zorunlu diyemem bu kişisel bir tercih ama maske bence kullanılması gerekiyor. Çünkü sizdeki gibi gps uygulaması mevcut değil kaldı ki illerdeki sayılar bile daha düne kadar paylaşılmadı bizimle.

Ben sebzelerimi her zaman sirkeli suya sokarım zaten alışkanlık bu bende.

Ben de sirke çok kullanıyorum ama sirke virüsü öldürmüyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…