- 24 Haziran 2016
- 7.453
- 26.458
- 548
- Konu Sahibi Dolunay2018
-
Ama saatlerdir sürüyor. Resmen normal düğün yaptılar.4 eylülden itibaren dediler. O yüzden bugün yapmışlardır.
Katılıyorum.keşke bu zihniyette olan embesillere bulassada onlar ölsede gerizekali popülasyonu düsse
Ama saatlerdir sürüyor. Resmen normal düğün yaptılar.
Biliyorum ama bu virüste yeni başlayan birşey değilki her günü aynı.Yarından itibaren geçerli olacak bir uygulama o
Aradım. Ama arka tarafta kaldığı için göremiyorum. Hala sürdüğüne göre gelen giden yok.Keşke şikayet etseydiniz. Belki polis gelir dağıtırdı.
Gördüm haberi. Aradım polisi şu an gelen giden yok yazık kiŞikayet edin, özellikle silah attıkları için.
1-2 gün önce balkonda oturan bir miniğin yüzünü yaralanmış bu silah saçmaları. (Düğün konvoyundan ateş açıldı, 5 yaşındaki çocuk yaralandı)
Maganda insan müsveddeleri yüzünden olan sakin vatandaşlara oluyor.
Bahsettiğiniz yasak yarın itibari ile yalnız,bildiriyi doğru okursak iyi olur. Yaptıklarının doğru olduğunu savunmuyorum yanlıs anlasılmasınAkşam saat 8 de başlayan sokak düğünü var ve hala şu saate kadar devam ediyor. Biraz öncede silahlar patladı. Bu ne düşüncesizlik böyle biz doğru düzgün dışarıya bile çıkamazken saatlerdir düğünleri bitmedi. İnsanların hakkına girmek bu kadar kolay mı anlamıyorum ki. Bence bu insanlar böyle yaptığı müddetçe 2.dalgada daha beter olacak. Allah sonumuzu hayır etsin.
Silah atıyorlar.Bahsettiğiniz yasak yarın itibari ile yalnız,bildiriyi doğru okursak iyi olur. Yaptıklarının doğru olduğunu savunmuyorum yanlıs anlasılmasın
İç icemiydiler hepsiAkşam saat 8 de başlayan sokak düğünü var ve hala şu saate kadar devam ediyor. Biraz öncede silahlar patladı. Bu ne düşüncesizlik böyle biz doğru düzgün dışarıya bile çıkamazken saatlerdir düğünleri bitmedi. İnsanların hakkına girmek bu kadar kolay mı anlamıyorum ki. Bence bu insanlar böyle yaptığı müddetçe 2.dalgada daha beter olacak. Allah sonumuzu hayır etsin. Poliside aradım ekip göndericekler.
Evim arka tarafta görünmüyor oldukları yer AmA silah attılar çok bende aradım polisiİç icemiydiler hepsi
Şikayet edin gelmiyorsa bi daha arayın polisiSilah atıyorlar.
gelmezler boşa beklemeyin.Gördüm haberi. Aradım polisi şu an gelen giden yok yazık ki
Geldılermi bilmiyorum biraz şarkı sesleri durdu ama şuan son gaz devam ediyor largelmezler boşa beklemeyin.
6 senedir oturdugum muhitte ne sokak dugunu bitti ne mahalle arasi havai fisek gosterisi nede silah atma olayi bitti
polis ihbarlar jandarma ihbarla ahbap olacagim nerdeyse kimse ne geliyor ne gidiyor.
sadece bir kez artik o kadar sinirlenmistim ki silah seslerine arayip catişma var galiba demistim hemen geldiler ozaman dügün falan kalmadi ortada 10 dk surmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?