• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona ve erkekler 🙄

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
35
Eşim korona sebebiyle evde. Bugün temizlik yapiyorduk oturma odasını boyamak ıstedigini söyledi.
Nasıl olur diyor, yakında ikinci bebeğimiz gelecek bin türlü yapacak iş varken o odayı boyamak istiyormuş, yanaşmadım. Ben yaparım kendime güveniyorum bi deneyelim diye ısrar etmeye başladı ortalık nasıl karışacak haberi yok tabi🙄 seni karistirmayacagim dese de bir kenarda oturmayacagimdan da eminim.
Evde otura otura saçma sapan işlere sarıyor. Ve evde sanki sadece o oturuyor gibi tek başına kararlar vermeye çalışıyor. Eşimdeki en büyük sıkıntı bu zaten.
Durdur yere tartıştık başka kadın olsaymış memnun olurmuş kendi evi için uğraşıyormuş evde boya varmış da vittiri zittiri🤔 haksız mıyım kızlar ya???

Eşim korona sebebiyle evde. Bugün temizlik yapiyorduk oturma odasını boyamak ıstedigini söyledi.
Nasıl olur diyor, yakında ikinci bebeğimiz gelecek bin türlü yapacak iş varken o odayı boyamak istiyormuş, yanaşmadım. Ben yaparım kendime güveniyorum bi deneyelim diye ısrar etmeye başladı ortalık nasıl karışacak haberi yok tabi🙄 seni karistirmayacagim dese de bir kenarda oturmayacagimdan da eminim.
Evde otura otura saçma sapan işlere sarıyor. Ve evde sanki sadece o oturuyor gibi tek başına kararlar vermeye çalışıyor. Eşimdeki en büyük sıkıntı bu zaten.
Durdur yere tartıştık başka kadın olsaymış memnun olurmuş kendi evi için uğraşıyormuş evde boya varmış da vittiri zittiri🤔 haksız mıyım kızlar ya???

Valla benim eşim yanımda olsada evi boyalim dese gecenin yarısı uykumdan kalkar yaptirdim nasi mutlu olurdum nasıl çünkü boyası geldi temizlik istiyor a yokniste adamcağız görevde hep izine geldiginde boya yapalım diyemiyorum senin anlayacağın ben bı kaç aydır evin boyasına taktım kafaya boyama kadar böyle bakıp bakıp duvarla sinir oluyorum temizlik yapmak gelmiyor içimden gidip gidip uyumaya veriyorum kendimi bırak boyasin yaz geldi oh mis gibi olurdu bak yarın bir gün o ev kirlendiginde hadi evi boya dediğinde oda sana bu yaptığını hatirrlatir sonra ben gibi sinir olmaya başlarsın

Evle ilgili tek başına karar almaya çalışması ve bunu bana empoze etmesi beni deli ediyor kızlar. Hayır dememe rağmen bana planlarını anlatması bence hoş değil.

Hamile olmasanız kocanıza hak verirdim.Ben de evde sıkılmaktan zigon sehpaları boyadım.Hatta kapıları da boyamaya karar vermiştim ama vazgeçmek zorunda kaldım.Çünkü idari izindeyim ve gündeme bakarsak yakın zamanda idari izinler de sona erer gibime gelio.Ayrıca parasız zamanımızda komple evi de boyamışlığım var:) ama haklısınız boya badana etrafı dağıtan bir şey.Şahsen boyaması çok zevkli ama eşyaları çıkar yerleştir derken yorucu,eşiniz yardımınıza ihtiyaç duyabilir( doğrusu erkek olduğundan yorulmayıp kendi de halledebilir belki).Şu an ben de yorulur muyum endişesiyle hamile halinizle haklısınız ama ilerde de eşinizin bu tarz istekleri olursa engel olmayın bence.Kendi evine emek harcamak güzel bişi, insanı deşaj ediyor.

şahsen ben evimin boyanmasını istediğim için eşim böyle bir teklifte bulunsa oynaya zıplaya kabul ederim :halay:

Back
X