• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona ve erkekler 🙄

Dolapları silmem lazim ne zamandır 😂😂😂
Aynen benimde öyle bekkliyor ama ev kirli o boya olmadan o dolaplarda silinmeyecek koksun valla artık umrunda değil ne yapım adama diyom boyoci tutalım ben gelmeden olmaz diyor onun gelmesi beklersem evi ateşe ver yak gitsun. O zaman benim durumum😁

Ne yani hiç mi bisey yapmayacağım? Erkekler öyle diyor da onu getir bunu getir demekten eksik kalmıyor. Sonra da yorulan kadınlar oluyor.. Maalesef.

Minareyi calan kilifini hazirlar.
Hamilesiniz gecip kenara oturacaksiniz.
Bir salonu boyamak da oyle buyuk bir olay degil. Biz tum evi boyamaya niyetlendik bu yaz bakalim. Evde kucuk cocuklar oldugu icin aslinda neredeyse tum is esime kalacak. Badana zevkli istir, cocuk dogduktan sonra ama kesinlikle daha zor olur.

Benim ki de yemek lere sardi. Cigkofte yapicam sen elini surmiceksin diyor, yemin ederim tek yaptigi yogurmak. Mwlzeme hazirlama benden hosteslik yapmak benden sekik vermek benden..dagilan dokulen bulgurlar vs vs.. tabi bide sonrasinda ki kol masajini unutmayalim.

Ama evimin boyaya cokk ibtiyaci var. Keskem boyasa:KK45:

Becerikli ve temiz çalışıyorsa kaçırma bu fırsatı ..Zaten hamilesiniz yardiminiz bi yere kadar olur gerisini eşiniz halleder. Heves etmiş demekki e sıkılıyorsada mis gibi uğraş bu günlerde. Ev boyayınca tertemiz oluyor.
Çocuk olunca daha zor olur madem boya da varmış boyasın ne olacak sanki.
Ben de hamileyim eşimin belinden sorunu oluyor o yüzden teklif etmedim yoksa btün evi boyaticaktim. .üstelik bi tanede evde çocuğum var buna rağmen .
Evde ne kadar iş varsa fırsat bu fırsat yaptır 😁

Daha hamileliginiz agirlasmis boyutta degil bence esiniz kotu bisey dememis hem kendime guveniyorum demis birakirdim yapsin ben olsaydim ayrica mutlu bile olurdum yuvamizi guzellestirmeye calisiyor diye .

Boyadan sonra da su su isler var onlari siraya koyup yapalm diye oneride bulunabilirdiniz

Eşim korona sebebiyle evde. Bugün temizlik yapiyorduk oturma odasını boyamak ıstedigini söyledi.
Nasıl olur diyor, yakında ikinci bebeğimiz gelecek bin türlü yapacak iş varken o odayı boyamak istiyormuş, yanaşmadım. Ben yaparım kendime güveniyorum bi deneyelim diye ısrar etmeye başladı ortalık nasıl karışacak haberi yok tabi🙄 seni karistirmayacagim dese de bir kenarda oturmayacagimdan da eminim.
Evde otura otura saçma sapan işlere sarıyor. Ve evde sanki sadece o oturuyor gibi tek başına kararlar vermeye çalışıyor. Eşimdeki en büyük sıkıntı bu zaten.
Durdur yere tartıştık başka kadın olsaymış memnun olurmuş kendi evi için uğraşıyormuş evde boya varmış da vittiri zittiri🤔 haksız mıyım kızlar ya???
Eşimin ben hallederim dediği her şeyin arkasını ben topladım. Aman izin verme

Evle ilgili tek başına karar almaya çalışması ve bunu bana empoze etmesi beni deli ediyor kızlar. Hayır dememe rağmen bana planlarını anlatması bence hoş değil.

Ben cok bir sorun göremedim. Biz de normalde bu sene boya badana planliyorduk ama malum surecler... keske elimizden gelse ama esim de ben de biten ampulu degistirmisligi olan insanlar degiliz.

Her karari ortak mi alirsiniz?

Ben cok bir sorun göremedim. Biz de normalde bu sene boya badana planliyorduk ama malum surecler... keske elimizden gelse ama esim de ben de biten ampulu degistirmisligi olan insanlar degiliz.

Her karari ortak mi alirsiniz?
Maalesef hayır 🤷‍♀️
Kendince biseyler düşünür ve uygular.

Eşim korona sebebiyle evde. Bugün temizlik yapiyorduk oturma odasını boyamak ıstedigini söyledi.
Nasıl olur diyor, yakında ikinci bebeğimiz gelecek bin türlü yapacak iş varken o odayı boyamak istiyormuş, yanaşmadım. Ben yaparım kendime güveniyorum bi deneyelim diye ısrar etmeye başladı ortalık nasıl karışacak haberi yok tabi🙄 seni karistirmayacagim dese de bir kenarda oturmayacagimdan da eminim.
Evde otura otura saçma sapan işlere sarıyor. Ve evde sanki sadece o oturuyor gibi tek başına kararlar vermeye çalışıyor. Eşimdeki en büyük sıkıntı bu zaten.
Durdur yere tartıştık başka kadın olsaymış memnun olurmuş kendi evi için uğraşıyormuş evde boya varmış da vittiri zittiri🤔 haksız mıyım kızlar ya???
Odanız nasıl bilemiyorum fazla eşyanız varsa karışabilir. Kızıma hamileyken odasını ben boyamıştım kesme yerlerini eşim işten belince yapmıştı. Tabi cam balkon açıktı kokusundan rahatsız olmadım.

Evdeyken boyada çok kokmaz mı ya brnde boyatmayi düşünüyorum,benim kocada 50gundur evdeydi cildirttigi zamanlarda oldu pazartesi ise baslayacsk ben kurtuldum darısı herkesin başına,evdede sürekli cekilmiyomus bu kocalar en iyi koca çalışan kocaymis.

Biraz rahat ol istediğini yapsın milletin kocası manyaklıkta arşa çıkmış seninkinin isteği çok masumane geldi bana. İsterse beceremesin isterse çirkin olsun ondan kıymetli mi? Kendini mutsuz etmene değer mi bi fırça da sen al anı olur ne güzel işte. Bir duvar boyamak 1 günlük iş gözümde büyütme bence

Evle ilgili tek başına karar almaya çalışması ve bunu bana empoze etmesi beni deli ediyor kızlar. Hayır dememe rağmen bana planlarını anlatması bence hoş değil.
Herşeyden oncr hamilesin ve boya kokusu bebeğe zarar verir bunu bilmiyorsa söyle

Benimki de habire yemek yapıyordu tabii bulaşığı ben yıkıyorum, çıraklık desen yine bende.. Sorsan o yapmış :) Neyse diyete girdik de rahatladım 😂 Eşini sen iyi tanırsın. Madem yine oturamayacağım diyorsun yarın biraz ağrın, sancın var gibi davran. Ona yaptır yemeği, salatayı oyalansın. En azından yemekleirn arkasını toplarsın sadece.

Benim koca da yatak odasından oturma odasına geçmeye karar veriyor arada. Ağır adımlarla kıçını yataktan kaldırıp koltuğa yığıyor. Bazen yaşadığını anlamak için kürdan batırıyorum kaba etine. Oğlum geçen içeride oturan biri var diye dehşetle yanıma geldi. Baban o yavrum senin dedim de rahatladı yavrucak.

Back
X