miyomumun 2.si turemis hem de rahim agzindazaman daralıyor derken ne kadar daralıyor
yani ben şahsen yapamazdım galiba
en azından baharı bir görelim şu aşılar gelsin derdim
zira zaten stresli bir süreç bir de korona stresi fazla
bu arada ben domuz gribi olduğu dönemde hamileydim ama o bu kadar çılgınca değildi
hamileleri aşılamıyorlar demişlerdi sonra hamileler için de aşı gelmişti vs vs
ama o zaman işe de gittik dışarıda da gezdik ülkece hatta dünya olarak bir kapanma bir korku yoktu
iş yerimde bir kaç kişi hamileydik hatta hiçbirimiz domuz gribinden korkmadık
bir sonraki yıl bir arkadaş hamile iken domuz gribi oldu vs o da atlattı biraz hastanede yatıp
yine de bu deneyimlerim ışığında şimdi girişmezdim bu sürece
hastane kontrolleri ayda 1 mi oluyorHenüz doğum yapmadım ama şimdilik bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Bir arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı, 33-34. Hafta gibi koronaya yakalandı. Evde atlattı. Sağlıklı bir şekilde doğum yaptı.
Hemen hemen evet, şu anda ayda 1 gidiyorum. Son zamanlarda sıklaşıyor.hastane kontrolleri ayda 1 mi oluyor
cok sık gitmek gerekiyor mu gebelikte
Yaşınız kaç ki doktor zaman daraliyo dedi ki pko bendede var kimse öyle demediMerhaba
Korona salgininda hamile kalan sorunsuz geciren ve dogum yapanlar, tanidigi olanlar var mi?
Haberlerde surekli hamile lohusa bebek kayip haberleri gordugum icin soruyorum.
Şimdi durumlar nasil?
Pko luyum ve doktor elimi cabuk tutmam gerektigini zamanin daraldigini soyledi.
Tavsiyelerinizi duymak icin yaziyorum.
34Yaşınız kaç ki doktor zaman daraliyo dedi ki pko bendede var kimse öyle demedi
bebek suan nasil insallah iyidirYengem korona oldu ve nefessiz kaldığı halde ilaç vermediler..bir kez bayıldı koronayi zor geçirdi hiç kolay olmadı onun için.6 aylık hamileydi.evet çok zor bir ay geçirdi ama çok şükür ki koronayi atlattı geçti gitti.sadece hastaneye yatırın beni diye talep ettiğinde kabul etmediler.bebegi erken doğumla alıp ancak ilaç tedavisi uygulayabiliriz sık dişini dediler.birde bebeğe ve kendine giden solunumu olctuklerinde.solunumda evet sorun var ama ikisinede yeterli solunum gittiğini gozlemlediler.cok dua ettik ama geçti çok şükür.bence beklemeyin korona kolay kolay gidecek gibi durmuyor.bende eşim ve bebeğimde korona olduk.bir ayda ancak kendimize geldik ama ilaçsız atlattık.kotu dusunmeyin
ben de boyleydimhamile olup dogum yapan,
yeni hamilelik haberini aldigim tanidiklarim var,
hepsi de simdilik cok sukur sagliklilar.
ancak ben kendim olsam bu zamanda hamilelik planlamazdim sahsen.
hastane kontrolleri ayda 1 mi oluyor
cok sık gitmek gerekiyor mu gebelikte
amin cok haklisiniz cok sagolun3 arkadaşım pozitifken dogum yaptı. Ikisi cok sorunsuzdu. Biri 30 haftalikken cok fazla oksurdugu icin 1 hafta hastanede yatti bebek kontrol altinda olsun diye. O da sorunsuz dogum yapti vakti gelince.
Başa bir gelecek varsa, korona degil de baska birşey olur. Ben biraz kaderciyim bu konularda.
Zaten 34 yasina gelmişsiniz ve biraz da saglik probleminiz varmis. Insallah hic beklemeden hamile kalırsınız ama sonra ertelediginiz icin pisman olmak ihtimali de var. Ben sizin yerinizde olsam su asamada ertelemezdim. Zaten vakalar cok azaldi. Siz birkac aya hamile kalana kadar biter gider inşallah korona da.
Eylülde tüp bebekle hamile kaldim. Mart ayindan beri erteledik tedaviyi baktim hastaligin biteceği yok daha zaman kaybetmek istemedim. Ailemde 5-6 tane hamile var. Hamile olup covid atlatanda emzirirken yakalanip evde atlatanda var. Acikcasi çok paranoya yapmaya gerek yok diye dusunuyorum bu hastalikta çok kişisel farkinda olmadan iyilesenlerde çok. Bebegine odaklan kötü haberlere kulaklarini tikaMerhaba
Korona salgininda hamile kalan sorunsuz geciren ve dogum yapanlar, tanidigi olanlar var mi?
Haberlerde surekli hamile lohusa bebek kayip haberleri gordugum icin soruyorum.
Şimdi durumlar nasil?
Pko luyum ve doktor elimi cabuk tutmam gerektigini zamanin daraldigini soyledi.
Tavsiyelerinizi duymak icin yaziyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?