korona ve nişan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
evde sadece aile arasında yapalım diyoruz sadece anne babalar, ben ve nişanlım olsun. haziranın son haftası olacak. zaten uzun süredir bekliyorduk nisanın ilk haftası yapacakken erteledik. şimdi bari yüzükler takılsın dedik. biz kimseyi çağırmayacağız ama gelin görün ki diğer tarafın akrabalarından şimdiden soğudum. sebep güceniyorlarmış, niye çağırmıyorlar diye. gelemezler ama aşırı sinir oldum ben böyle cahillik görmedim.

Insanların yüzyıllardır sürdürdükleri gelenekleri var, bir şekilde değiştirmek durumunda kaldık, hemen uyumu beklemeyin. Evet cehalet, ama yapacak bir şey yok. Herkesten aynı uyumu, aynı hassasiyeti, aynı görüyü bekleyemeyiz.
Siz de önyargılı olmayın.
Yok aşırı hassasım diyorsanız da ben de size bu kadar beklediniz beklemeye devam derim.
Yada olmayiversin nisan, siz çift olarak aramızda yüzük taktik diyin bitsin gitsin.

Size akrabaların gücendiklerini yetiştiren kim? Ben de o kişiye sinir oldum.Belki de yetiştiren kişi ailesinin gelememesine güceniodur da size böyle lanse ettirmeyi uygun görmüştür.

Bu dünyada hiçbir kimseyi tamamen mutlu edemezsiniz.Çağırsanız da mutsuz olacak bişiler bulurlar zaten.Ama daha evlenmeden bu kadar bilenmeyin insanlara.Duymamazlığa gelmeyi bilmek lazım.

Sinir olmak da haklısın, hayırlı olsun bu arada içlerine çok karışıp samimi olma bugun buna gücenen yarın başka şeylere gücenirler. Gelmesinler kesinlikle ayrıca kendi aileniz yeter. En güzeli.

yapin nisani, koyun sosyal medyaya,
bir de degerli akrabalarimiz katilamadilar ancak dugunumuzde herkesi bekliyoruz
yazin,
hoooop alindi gonuller.

Boyle zamanlarda da aman moralinizi bozmayin, ufak tefek daha neler cikacak ki,
siz kendi kafaniza uyan sekilde yapin isinizi, ama guleryuzunuzu yuzunuzde her zaman tutun ki bu zamanlari siz kendiniz guzel hatirlayin. Yoksa olan sizin nisaniniza dugununuze oluyor, huzur bozan huzur bozdugu ile kaliyor.

bence öyle belirli bir durum yok ki salgın bitmeyecek evde toplamda 6-7 kişi olucaz 30 kişi olmaktan iyidir
ya biri yolda gelirken hastalığı kapsa ve size getirse..ayrıca herkes bu özel gününüzü "coronada nişan yapan kız" olarak anımsar. kendimi sizin yerinize koyuyorum ve gerçekten ben olsam ertelerdim.. salgında biter ayrıca merak etmeyin...

Diyelim ki nişan yapıldı ne zaman evleneceksiniz? Bence bir iki ay sonra evlilik gerçekleşmeyecekse nişan da bekleyebilir. Bunu size söyleyen kişi büyük ihtimalle kendi ailesi böyle istediği için akrabaları da kullanıyor olabilir.

evet zaten umursamasa söylemezdi annesi diye düşünüyorum. düğün yakında olacak 3 ay sonra duruma göre ya da nikah yapacağım

ay bir ben romantik ciktim kk da iyimi.

Su videonun 6. dakikasindan sonraki kisim mesela, cok hos degil mi ya?
dugundur nisandir bunlar aractir, amac degil.

Salgının ne zaman biteceği belli değil, nişan zaten aile arası olur, akrabaya haber verin yeter bence, sonuçta kendinizi düşündüğünüz kadar onlarida düşünüyorsunuz, hastalık vs olmasin diye. Isteyende alınsın, emin ol böyle durumda size alınganlık yapanlar, siz onları cagirsanizda yine diyecek yada alınacak bişey bulurlar. Insanları çok düşünerek hareket etmeyin, belli ki onlar sizi düşünmüyor.

Offf vallahii benim de nikahım vardı yaz sonu. Düğün falan yok sadece nikah ama ben onu bile erteledim. Anamı babamı riske atamam bu virüs bitmeden. Patlamadık ya. Herkes otursun oturduğu yerde. Çünkü az kişiylr dersin çıkar böyle densiz tipler 100 kişi oluverirsin. Hepsi şap şup öper sonra hastanede balayı yaparız.

Siz nişanınızı yapın aile arasında gücenen, gücensin bu virüs birkaç ayda biticek değil en azından bu sene bizimle iptal et demiceğim

Benim de teyzemini kızının nişanı var güZel bi mekanda 1Ağustost'da ama ben gitmeyi düşünmüyorum asla.iptal de etmediler ,hatta sizin konunuzdan tam tersi kuzen de bize tavır yaptı biz senin herşeyine geldik dedi :))))napalım korono var

Benim de mayıstaydı, eylülde yapmayı düşünüyoruz aile arası da olsa.
Zaten nişan bu ne farkeder ha erken ha geç.
Bence biraz daha beklemelisiniz.

*aa düğünün 3 ay sonraymış yeni okudum. o zaman işler değişir tabii :/ mutluluklar

bence öyle belirli bir durum yok ki salgın bitmeyecek evde toplamda 6-7 kişi olucaz 30 kişi olmaktan iyidir
su mu çıktı altınızdan ya anlamıyorum anlamayacağım da. arkadaşım salgının bitmesini beklemek çok mu zor? içinizden bir gence bulaşsa taşıyıcı olsanız o da büyüklerden birini öldürse vicdan azabı çekmez misiniz?

Dediğiniz gibi yapın düğünde bekleriz deyip geçin o gucenenlere anlayış göstermeleri lazım saçmalık yaptıkları,millet ölmeye ne marakli oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…