- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
bence öyle belirli bir durum yok ki salgın bitmeyecek evde toplamda 6-7 kişi olucaz 30 kişi olmaktan iyidirgünler çuvala mı girdisalgın bitsin yapın işte, herkesi de çağırırsınız kafanızda rahat olur hem... ben olsam ertelerdim..
ya biri yolda gelirken hastalığı kapsa ve size getirse..ayrıca herkes bu özel gününüzü "coronada nişan yapan kız" olarak anımsar. kendimi sizin yerinize koyuyorum ve gerçekten ben olsam ertelerdim.. salgında biter ayrıca merak etmeyin...bence öyle belirli bir durum yok ki salgın bitmeyecek evde toplamda 6-7 kişi olucaz 30 kişi olmaktan iyidir
Diyelim ki nişan yapıldı ne zaman evleneceksiniz? Bence bir iki ay sonra evlilik gerçekleşmeyecekse nişan da bekleyebilir. Bunu size söyleyen kişi büyük ihtimalle kendi ailesi böyle istediği için akrabaları da kullanıyor olabilir.
su mu çıktı altınızdan ya anlamıyorum anlamayacağım da. arkadaşım salgının bitmesini beklemek çok mu zor? içinizden bir gence bulaşsa taşıyıcı olsanız o da büyüklerden birini öldürse vicdan azabı çekmez misiniz?bence öyle belirli bir durum yok ki salgın bitmeyecek evde toplamda 6-7 kişi olucaz 30 kişi olmaktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?