- 14 Ağustos 2018
- 20.491
- En iyi cevaplar
- 2
- 77.089
- 598
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
O zaman kimseyi dinlemeyin aile arasında isteme yüzük takılması olsun bol bol foto ve video çekersiniz. O çok merak eden akrabalara gönderin davetide nikaha yaparsınız. Düğün için boşuna masraf yapmaktan kurtulmuş olursunuz mis gibi ne akraba ne dedikoduevet zaten umursamasa söylemezdi annesi diye düşünüyorum. düğün yakında olacak 3 ay sonra duruma göre ya da nikah yapacağım
ya biri yolda gelirken hastalığı kapsa ve size getirse..ayrıca herkes bu özel gününüzü "coronada nişan yapan kız" olarak anımsar. kendimi sizin yerinize koyuyorum ve gerçekten ben olsam ertelerdim.. salgında biter ayrıca merak etmeyin...
kesin birşey söylemek doğru olmaz tabi ama sağlıkçıyım. benim tahminim eylül gibi biteceği yönünde umarım haksız çıkmam..ne zamana bitecek acaba bir fikriniz var mı?
kesin birşey söylemek doğru olmaz tabi ama sağlıkçıyım. benim tahminim eylül gibi biteceği yönünde umarım haksız çıkmam..
yanlış anlamayın ama ben kendimi sizin yerinize koyarak erteleyin dedim.. bu şekilde nişan yapsanız bile kimse gelemeyecek, insanlar eleştirecek niye korona varken yaptın gibisinden.. yani güzel ve çok anlamlı bir gününüzü kötü anımsama ihtimaliniz de var işin ucunda.. ben olsam bu kadar riske giremezdim açıkçası
azaldı tabi ama çok büyük ölçüde değil... internetten takip edebilirsiniz bir fikir oluşturur planlarınız konusundaazaldı mı peki?
hep böyle mi surecek merak içindeyim.
inşallah kısa surede biter, tatil planlarımız vardı bir suru, hepsi kaldı.
biz de aileler tanışmadı nişan dediğim aslında söz nişan bir arada olacak sonra zaten üç ay sonra nikah yapıcaz ancak durumlar çok iyi olursa düğün olure bekleyin biraz daha virüs geçene kadar çok mu acele?evrak işi , atama gibi sebepten kendi kendine gidip bi imzayla nikah yapanlar dışında nişan düğün söz gibi şeyler yapan kimseye hak vermiyorum.
evde sadece aile arasında yapalım diyoruz sadece anne babalar, ben ve nişanlım olsun. haziranın son haftası olacak. zaten uzun süredir bekliyorduk nisanın ilk haftası yapacakken erteledik. şimdi bari yüzükler takılsın dedik. biz kimseyi çağırmayacağız ama gelin görün ki diğer tarafın akrabalarından şimdiden soğudum. sebep güceniyorlarmış, niye çağırmıyorlar diye. gelemezler ama aşırı sinir oldum ben böyle cahillik görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?