- 15 Şubat 2013
- 25.655
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.545
- 798
- Konu Sahibi Umutumut82
-
Tabii ayni sinifa bi sürü ögrenciyi doldurmak ne kadar saglikli olabilir, ögretmen seminerleri bile kac gün sürdü, bi sürü pozitif vaka tespit edildi ögretmenler arasinda, kis kiyameti, mevsimsel griplerin basladigi dönemi düsünemiyorum ben, grip geciren üstüne bi de covid kapsa nasi iyilesir düsünen yokçok mantıklı yorum ...sokaktan güvenli diyenleri anlamıyorum , okul daha bile tehlikeli bir sürü ortak kullanım alanları var
acilmasin yaaaTabii ayni sinifa bi sürü ögrenciyi doldurmak ne kadar saglikli olabilir, ögretmen seminerleri bile kac gün sürdü, bi sürü pozitif vaka tespit edildi ögretmenler arasinda, kis kiyameti, mevsimsel griplerin basladigi dönemi düsünemiyorum ben, grip geciren üstüne bi de covid kapsa nasi iyilesir düsünen yok
Ben öğretmen olarak söylüyorum kesinlikle açılsın. Aylardır insanlar öğretmen neden maaş alıyor, sadece öğretmenlerin mi canı var hep bunları konuştu. Böyle konuşup düşünen insanlar biz neden 21. Yüzyılda bu virüse çare bulamadık, dünya olarak bu kadar mı aciziz diye düşünmek yerine ben işe gittim öğretmen de gitsin, hemşire corona oldu öğretmen de olsun diyip durdu. En son milli eğitim bakanı tuz biber oldu. Ben açılması taraftarıyım. Açılsın ki potansiyelimizi görelim. Açılsın ki dünyada bir ilk toplum bağışıklığını sağlayalımacilmasin yaaa
Agzim acik dinledim kendisinin aciklamalarini. Boyle bir sey olamaz yani.En son milli eğitim bakanı tuz biber oldu.
Millî eğitim bakanı eğitim sendikasının açıkladığı koronalı öğretmenler için dedikodu diyor, bizim buradaki bir okulda çıktı mesela öğretmende ama dedikoduymuş ne hikmetse. Aman siz de kendinize ve bebeğinize çok dikkat edin, inşallah şu koşullarda açılmaz da çocuklarımız ve sizin gibi yaş olarak risk grubunda yakınları olanlar zorda kalmaz.Ben öğretmen olarak söylüyorum kesinlikle açılsın. Aylardır insanlar öğretmen neden maaş alıyor, sadece öğretmenlerin mi canı var hep bunları konuştu. Böyle konuşup düşünen insanlar biz neden 21. Yüzyılda bu virüse çare bulamadık, dünya olarak bu kadar mı aciziz diye düşünmek yerine ben işe gittim öğretmen de gitsin, hemşire corona oldu öğretmen de olsun diyip durdu. En son milli eğitim bakanı tuz biber oldu. Ben açılması taraftarıyım. Açılsın ki potansiyelimizi görelim. Açılsın ki dünyada bir ilk toplum bağışıklığını sağlayalım
Koronavirüs tespit edilen okul sayısı 176'ya yükseldiMillî eğitim bakanı eğitim sendikasının açıkladığı koronalı öğretmenler için dedikodu diyor, bizim buradaki bir okulda çıktı mesela öğretmende ama dedikoduymuş ne hikmetse. Aman siz de kendinize ve bebeğinize çok dikkat edin, inşallah şu koşullarda açılmaz da çocuklarımız ve sizin gibi yaş olarak risk grubunda yakınları olanlar zorda kalmaz.
Daha öğretmenler arasında mesafe korunamazken, bu kadar vaka çıkarken öğrencilerle nasıl olacak bu iş hiç aklım almıyor.Koronavirüs tespit edilen okul sayısı 176'ya yükseldi
Eğitim Sen tarafından yapılan son açıklamaya göre, 96 okulda daha koronavirüs vakası ortaya çıkmasıyla, salgının görüldüğü okul sayısı 176'ya yükseldi. Kaynak haberler.com
Acildigi gibi kapanicak bence 1 2 hafta icindeDaha öğretmenler arasında mesafe korunamazken, bu kadar vaka çıkarken öğrencilerle nasıl olacak bu iş hiç aklım almıyor.
Bana da öyle geliyor, üstelik bir de mevsimsel grip girecek işin içine,korona grip karışacak. Geçen sene oğlum okula başladı ailece bütün yıl hasta olduk, bu nedenle daha da korkuyorum.Acildigi gibi kapanicak bence 1 2 hafta icinde
Benim asil korkum gripken bir de coronaya yakalanmak, kışın işten bile degil, of cok zor bir kiş bekliyor hepimiziBana da öyle geliyor, üstelik bir de mevsimsel grip girecek işin içine,korona grip karışacak. Geçen sene oğlum okula başladı ailece bütün yıl hasta olduk, bu nedenle daha da korkuyorum.
Allah korusun inşallah hepimizi, grip aşısı olun diyor uzmanlar ama sağlık ocağı kalmadı diyor, risk grubuna yapıyoruz diyor, eczane gelmedi ne zaman gelir bilinmez diyor ara ki bulasın.Benim asil korkum gripken bir de coronaya yakalanmak, kışın işten bile degil, of cok zor bir kiş bekliyor hepimizi
işin kötüsü grip ,nezle gibi mevsimsel hastalıkları dahi test pozitif olarak çıkıyormuş. Menşei olarak zaten hepsi aynıBenim asil korkum gripken bir de coronaya yakalanmak, kışın işten bile degil, of cok zor bir kiş bekliyor hepimizi
Hiç neden maaş alıyorlar diye düşünmedim aksine hakları yenmesin diye özel de olunca okul taksitlerini tam ödedim, öğretmenimizden kısmasınlar diye.. siz duymayın onları. süper kahraman değilsiniz tüm sınıfın çocukların hijyeninden sorumlu olasınız.. hepimiz sağlığı birbiriyle bağlantılı siz hasta olsanız biz de hastayız.. inşallah doğru kararlarla doğru adımlar atılır..Ben öğretmen olarak söylüyorum kesinlikle açılsın. Aylardır insanlar öğretmen neden maaş alıyor, sadece öğretmenlerin mi canı var hep bunları konuştu. Böyle konuşup düşünen insanlar biz neden 21. Yüzyılda bu virüse çare bulamadık, dünya olarak bu kadar mı aciziz diye düşünmek yerine ben işe gittim öğretmen de gitsin, hemşire corona oldu öğretmen de olsun diyip durdu. En son milli eğitim bakanı tuz biber oldu. Ben açılması taraftarıyım. Açılsın ki potansiyelimizi görelim. Açılsın ki dünyada bir ilk toplum bağışıklığını sağlayalım
Kesinlikle. Bir de okul zorunlu sokak öyle değil. Çocuk sıkıldığı için sokağa çıkaracaksa anne babası yanında olur kontrollü olur. Okul öyle değil, her velinin çocuğunu kontrol etmesiyle bir öğretmenin onlarca öğrenciyi kontrol etmesi bir olmaz.çok mantıklı yorum ...sokaktan güvenli diyenleri anlamıyorum , okul daha bile tehlikeli bir sürü ortak kullanım alanları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?