Benim de aklımdan geçti, o zamanda çıkarır evden, sözleşme yok ki... Bu dönem nereden ev buluruz.Ev sahibinize bu sacmalıga devam ederse onu Sıkayet edeceğinizi soyleyın, edin de.
Cıkaramaz, buyuzden evden cıkaracakmıs diye Sıkayet edin.Benim de aklımdan geçti, o zamanda çıkarır evden, sözleşme yok ki... Bu dönem nereden ev buluruz.
Ev sahibi egosu var, polis eşliğinde bile evden atar. Ev almaya çalışıyoruz bu yüzden kaç sene idare ettik.Şöyle bir şey yapsanız bir yakınınız bakanlıktan arıyor gibi arasa bu tarz bir durumun suç olduğunu ceza kesileceğini söylese? Gözü korkar mı acaba gerçi bu sefer neden ihbar ettin diye size sıkıntı yaratabilir mi?
Benim de aklımdan geçti, o zamanda çıkarır evden, sözleşme yok ki... Bu dönem nereden ev buluruz.
Ne konuda zorluyorBu yaşlı başlı gözünü para bürümüş ev sahiplerinden bilmiyorum ne yapacağızbizide çok zorluyor ev sahibimjz
Yan dairede oturuyor.Kirayi bankadan yatirmiyor musunuz?
Yan dairede oturuyor.
Kalabalık bir aileyiz eşe dosta gitsek hastalık taşımadığımız ne malum, ya da onların taşımadığı? eve de almaya pek yanaşmıyorlar zaten.kalacak yeriniz yok mu?hepiniz orada kalsanız bir kişi ustalar gidene kadar başlarında kalsa ve o kişi maske takıp eve gelince direkt duş alsa kıyafetleri yıkansa?biz bir dönem öyle yapmıştık.şu durumda tadilatın hiç sırası değil ama adam kafaya koymuşsa uğraşmazdım ben olsam.eğer yakın zamanda evden çıkmayacaksanız iyi geçinmek şart.
Ev sahibi egosu var, polis eşliğinde bile evden atar. Ev almaya çalışıyoruz bu yüzden kaç sene idare ettik.
Onlar daha beter, oğluyla konuşmayı denedim, babam bilir diyor. Adam cahilin teki, ne anlar sözleşmeden ne olduğunu bilmiyor. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Caresizlik böyle bir şey.Öyle bir şey yapamaz. Sözleşmeniz yokmuş kanunen suç zaten bu durum, düpedüz vergi kaçırıyor. Kendinin de başı yanar. Çoluğu çocuğu yok mu onlarla konuşsanız?
Konu sahıbı ne yapacagin bu yorumda yazılmış acık ve net?Dupeduz vergi kaciriyor yani.
İsrar ederse vergi dairesine ihbar edeceginizi soyleyin. Su gunleri atlatir atlatmaz da gercekten ihbar edin ve evden tasinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?