Ben başta başvurmamıştım ama sonra ihtiyaç çok olunca başvurdum. Zaten yeterli sayı olmazsa resen görev verecekler. Bakanlığın da başka çaresi kalmıyorMerhabalar, ben öğretmenim başvurduğum bütün sınavlarda görev verildi onayladım.Sinava çok başvuru olmuyor sanırım ki sürekli başvuru süresi uzatılıyor, malum korona yoğunluğunda 3.sirada olan ildeyim.İdarecimiz de bize ben son sınava basvurduktan sonra,sınavlara başvuru yapmanızı rica ediyorum çok eksik var diye yazınca bir ben miydim akıllı diye canim çok sıkıldı pişman oldumyüz siperliği sipariş ettim sırf sınav icin.Aranizda var mı benim gibi
Aynen öyle... Bu koronada kıymetimizi anlamışlardır insNormalde torpillilerden bize kalmayan sinav gorevine simdi 4 5 defadir mesaj geliyor.Ustune bir de okula yeterli sayi olmazsa resen gorevlendirme olacak diye.Ne guzel dimi ? En istedigim zamanda cikmayan(cikamayan )gorev simdi resen verilebilir.Simdide ben istemiyorum.
4 sınav onayladım zaten,şu ortamda hemşireler doktorlar polisler de örneğin tedirgin olmuyor mu bu bencillik demek değil teessüf ediyorumGeçen konuda öğretmenleri savunmuştum ancak bu konuda çok haksız ve bencilsiniz. Okullar kapalı zaten sınav görevine de gidin bir zahmet.
Sizleri okuyunca pişman oldum öğretmenleri savunduğuma.
O kadar oğlunuz var mıymış maşallah..videoda izledim aslında yoğun sağlık önlemleri alinacak,bahçeye veli alinmayacak 1.5 m mesafe korunacak sınıflardaki öğrenci sayıları düşük olacak.Bisey olmaz insbenim oğlan girecek lgs ye bizim çocuklarımız ne yapsın..
pencereleri açarsınız.
maskeyle sınava girecekler benim ki gözlüklü evde deneme yapıyoruz maskeyle buğu yapıyor gözlükler
Bu arada gözlüklerde buğu olmaması için bir yöntem öğrendim maskenin üst tarafına peçete koyunca buğu yaomiyorbenim oğlan girecek lgs ye bizim çocuklarımız ne yapsın..
pencereleri açarsınız.
maskeyle sınava girecekler benim ki gözlüklü evde deneme yapıyoruz maskeyle buğu yapıyor gözlükler
Utanmasalar evden hiç çıkmadan devamlı maas alalım dicekler. Sanki bi onlar evden çıkıyorlar bir tek onlar değerli bir tek onların canı varGeçen konuda öğretmenleri savunmuştum ancak bu konuda çok haksız ve bencilsiniz. Okullar kapalı zaten sınav görevine de gidin bir zahmet.
Sizleri okuyunca pişman oldum öğretmenleri savunduğuma.
İnşallahŞimdi onayladım kurallara dikkat edilecek biz böyle düşünürsek çocuklar ne yapsın inşallah o güne vaka çok çok azalır da rahat oluruz.
DoğruEn azından önlemlerin alındığı bir sınavda görevli olacaksınız.
Hergun çalışan market görevlisi,zabıta,hemşire,belediye işçisi ne yapsın?
Okul açılınca durum zoraki olacak,sınav görevi istemek gönüllü.Bu şuna benziyor çocuğu bırakıp okula gitmekle gezmeye gitmek farklı oluyor..evet orası öyle, sonuçta öğrencilerin de bizim de sağlığımızı onemserlerMaskenizi ve siperliginizi takin...aylardir bu şekilde çalışıyoruz sıramız gelince.ben bankaciyim ,dönüşümle çalıştık 15 gun şube 15gun evden olacak şekilde.bunun mümkün olmadığı sektörler de var...sinavda oturma planı salona alınacak kişi sayisi vs koronaya göre ayarlanır hehalde.okullar açıldığında ne yapacaksınız.yeni normalimiz bu
Sürekli dışarıda çalışan insanlar artık duyarsizlasiyorlar,sürekli evde olan haftada bir bile çıksa korka korka cikiyorUtanmasalar evden hiç çıkmadan devamlı maas alalım dicekler. Sanki bi onlar evden çıkıyorlar bir tek onlar değerli bir tek onların canı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?