Hayatlarında hiç sınav görevlisi olmamışlar.Nasıl bir hazımsızlık nasıl bir öfke kin var bir mesleğe karşı hayretler içerisindeyim. Pek çok üye mesleğiyle alakalı sorunları kafasına takılanları burada paylaşıp gayet normal cevaplar alabiliyorken bir öğretmen ne sorarsa sorsun konu dönüp dolaşıp öğretmenlerin tatiline maaşına getiriliyor. Sanırsın öğretmenler en az on bin maaş alıyor sanırsın bir ay çalışıp on bir ay tatil yapıyor. Komiksiniz komikhe bir de her konu da gelip atla deve değil istesem öğretmen olurdum diyen üye vardı o geldi mi öğretmen olmak kolay öğretmenlik yapmak kolay... kolayına yaşıyoruz işte
Ablacım böyle devam et. Hiç bozmadan git. Güzel yoldasın aman sağa sola bakma dümdüz git.1998-1999 yıllarında öğretmenlik çok da tercih edilen bir meslek değildi. Bu mesleğe karşı özel bir istek bulunan azınlık gurubun dışında genelde vasat durumda olan öğrenciler bari öğretmen olayım mantığı ile eğitim ya da fen edebiyat fakültelerini tercih ediyordu.
Aynen benim de özellikle dikkatimi çeken birkaç üye var bariz rahatsızlıkları sıkıntıları varHayatlarında hiç sınav görevlisi olmamışlar.
Sınav yönetmeliklerinden haberleri yok.
Başka kamu görevlilerinin en başta akademisyenlerin sınavlara girdiğinden habersizler gelmiş burada atıp tutuyorlar.
Ki kadın sınav almayacağım bile dememiş
Görev almasamıydım hiç kimse istememişle başlamış konu
Zaten öğretmen konularında belli kişiler hiç eksik olmuyor dediğiniz gibi
Ben artık ek dersimi onlara hesaplatacağım benden güzel hesaplıyorlar
Aslında denildiği gibi burada öğretmen konusu açılmayacak verebilecekleri bir bilgileri yok öğretmen arkadaşlar sinir olduklarıyla kalıyor.
Ayrıca bir derdim var bölümünde saçım dökülüyordan para yönetimine kadar tüm konular bu bölümün konusu değil deyip taşınıp üyeler ban alırken öğretmenden şikayetçi veli konuları hep en tepede kalıyor onada anlam veremiyorum.
Ben de ciddi ciddi cevap vermiştim ama bu süper olmuşAblacım böyle devam et. Hiç bozmadan git. Güzel yoldasın aman sağa sola bakma dümdüz git.
Ki kadın sınav almayacağım bile dememiş
Görev almasamıydım hiç kimse istememişle başlamış konu
Şimdi vasat olanlar öğretmen oldu diyelim, daha düşük puanla girilen bölümdekiler ne acaba. Onlar vasatın da vasatı mi sabunluk mu ne hani açıklasa iyi olacakti. Tıpla yarışan öğretmenlik bölümleri vardı o zamanki kat sayılar falan farklıydı. 98 99 yıllarında hiç issiz yoktu bütün iyiler maliyeci hukukçu doktor kaportaci vs oldu kalanlar da işte öğretmen oldular hiç işsiz kalmadi mi?Ben de ciddi ciddi cevap vermiştim ama bu süper olmuştam gaz devam etsin evet okuma yazma bilmeyeni de öğretmen yaptılar diyelim
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.Konu içerisinde meslektaşlarıma karşı iyice saygısız cümleler kurulmaya başlandı konumu kapatabilir mısınMune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?