- 12 Nisan 2019
- 24.167
- 38.365
- 598
Nereye şikayet edeceğini bilmiyor musun, burda yazıyosun daEşim dostum yapmıyor zaten. Kimi kime şikayet edeyim peki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereye şikayet edeceğini bilmiyor musun, burda yazıyosun daEşim dostum yapmıyor zaten. Kimi kime şikayet edeyim peki![]()
Filtreli maske alin daha kullanislibenim oğlan girecek lgs ye bizim çocuklarımız ne yapsın..
pencereleri açarsınız.
maskeyle sınava girecekler benim ki gözlüklü evde deneme yapıyoruz maskeyle buğu yapıyor gözlükler![]()
Eş dost tan kastımı da anlamadınız yaEşim dostum yapmıyor zaten. Kimi kime şikayet edeyim peki![]()
Gerçekten bunu size sorduğunu mu saniyorsunuz? Daha fazla güldürmeyin üstünüze iyi geceler...Nereye şikayet edeceğini bilmiyor musun, burda yazıyosun da![]()
Bence de siz uyuyunGerçekten bunu size sorduğunu mu saniyorsunuz? Daha fazla güldürmeyin üstünüze iyi geceler...
Aynen. Girmedikleri derslerin ek ders ücreti yatmazsa diye kıyameti kopardılar mart ayında.Utanmasalar evden hiç çıkmadan devamlı maas alalım dicekler. Sanki bi onlar evden çıkıyorlar bir tek onlar değerli bir tek onların canı var
Bizim bankada da çalışan çok öğretmen var...eğitim alt yapısıyla ilgilenen yok memlekette.bir sürü iibf mezunu da issiz.kimseyi suclayamayiz herkes ekmek derdinde.yemek buldun ye iş buldun çalış.Kimi kime şikayet edeceksiniz? Ne güzel sizin ilçenin kaymakamı düşünceliymis. Birçok yerde bölüm mezunu bile olmayan alakasız bölüm bitirenler ücretli öğretmenlik yapıyor.
Yok illa o okula gidilecekOkula gitmediğiniz günler diyorsunuz da evde oturmuyoruz, uzaktan egitim süreci devam ediyor, sürekli oğrencilerle iletişim halındeyiyız, ve gunde 4 5 saat canlı ders yapıyoruz. Sınava ögrenci hazırlıyoruz. Ayıp yaa yapmayın.. Bugune kadar ogretmenlerı sırtına basarak nereye kadar yorum yapacaksınız.!bben metamtık ogretmeniyım whatsapım soru ile dolu..çzöumlerını yapıp gonderıyorum goruntulu konusuyoruz soru cozuyorum. Evet size gore evde oturuyoruz oturduğumuz yerden maas alıyoruz. Okulda olsam bu kadar yorulmazdım.emin olun.
O kadar haklısınız ki 35 kişilik sınıftan beş kişiyi bulursam çok şükür diyorum. Öğrencilerimiz de işte buradaki anne babaların evlatları. Sorsan kaç kişinin çocuğu aksatmadan canlı derslere katılıyor, ödevleri yapıp öğretmene dönüt veriyor diye bir elin beş parmağını geçmez.Yok illa o okula gidilecek
Öğrenciler hasta olsa bile okullar her daim açık olacak.
Bu kadar öğretmenleri tatilini takip edeceklerine çocuklarının canlı derslerini takip etseler
Canlı derslere sınıfında üçte biri zor katılıyor.
Çok merak ediyorum neden bu kadar kin nefret dolu bu insanlar.. Ögretmen diyince tanımadan etmeden acımasızca yorumlar yapıyorlar.. Belki o hakaret ettıgı ogretmen Bı cok cocugun yuregıne dokundu, yuzlerce cocuga ışık oldu..kimsenin umrunda deil yaptıgımız işler.. Ögretmen baslıgını gorüp koşarak gelip hakaret edenler var, yok efendım tıksınıyormus ogretmenlerden,cocuklarını boyle ogretmenlere emanet ediyorlarmış.. Bu insanlar ne kadar kötü ya, aklım almıyor..Yok illa o okula gidilecek
Öğrenciler hasta olsa bile okullar her daim açık olacak.
Bu kadar öğretmenleri tatilini takip edeceklerine çocuklarının canlı derslerini takip etseler
Canlı derslere sınıfında üçte biri zor katılıyor.
Bunları yazanlar eğitim kalitesinden dem vurur üstelikO kadar haklısınız ki 35 kişilik sınıftan beş kişiyi bulursam çok şükür diyorum. Öğrencilerimiz de işte buradaki anne babaların evlatları. Sorsan kaç kişinin çocuğu aksatmadan canlı derslere katılıyor, ödevleri yapıp öğretmene dönüt veriyor diye bir elin beş parmağını geçmez.
Sağlık çalışanları ile öğretmenlerin bir alakası yok. Bıkmadınız öğretmenlere saldırmaktan. Kendinizi de parçalasınız meb bizi eve çekti ve maaşımızı da veriyor. Bu sınav görevini de ister alırım ister almam. Hadi bakalım uzaktan bakmak dışında ne yapabileceksin bu konudaAynen. Girmedikleri derslerin ek ders ücreti yatmazsa diye kıyameti kopardılar mart ayında.
Bu meslek grubundan gına geldi artık.
Ciddi yazacağım hocam haklısınız 4 5 saaten fazla. Ama benim hep söylemek istediğim olağanüstü bir durumda olduğumuz tüm devlet çalışanlarının elinden gelenin fazlasını yapması gerektiği. Onun için bunları belirtmenizi doğru bulmuyorum. Çocuklarla uğraşıyorsunuz elbette en iyisini yapacaksınız ki yapıyorsunuz anladğım kadarıyla elinize sağlık. Ama bunu yapmanız normal bir durum her seferinde belirtmeniz yersiz
Zaten okulların kapanmasindaki asıl amaç çocukları korumak.
Öğretmen de bir kamu görevlisi. Bu yüzden öğretmenlere kamunun başka alanlarında görev verilmeli aslında. Mesela filyasyon ekibinde çalışsınlar.insallah bu yönde bir karar çıkar . Çünkü haziran ayında vakalar ciddi artış gösterecek, çalışacak insan lazım olacak
Sağlık çalışanları ile öğretmenlerin bir alakası yok. Bıkmadınız öğretmenlere saldırmaktan. Kendinizi de parçalasınız meb bizi eve çekti ve maaşımızı da veriyor. Bu sınav görevini de ister alırım ister almam. Hadi bakalım uzaktan bakmak dışında ne yapabileceksin bu konuda
Bi kadın bana bunu yazmış yorumuma cevap inanabiliyor musunuz. O kadar ki sadece kendini düşünen insanlar.
Sağlık çalışanları ile öğretmenlerin bir alakası yok. Bıkmadınız öğretmenlere saldırmaktan. Kendinizi de parçalasınız meb bizi eve çekti ve maaşımızı da veriyor. Bu sınav görevini de ister alırım ister almam. Hadi bakalım uzaktan bakmak dışında ne yapabileceksin bu konuda
Bi kadın bana bunu yazmış yorumuma cevap inanabiliyor musunuz. O kadar ki sadece kendini düşünen insanlar.