Korona zamanı sınav görevi...🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kafeler dolup tasmaz önlem amaçlı ama kafe önünde içeri girecem diye kuyruk olabilir.Eve girip geri çıkmazlar brnve de ama ben bahçe kısmını sınav sınırları içerisinde temasın az olacağını belirtmek için yazdim

hem o zaman uzaktan eğitim derdiniz de kalmaz ne güzel.

Uzaktan eğitim bizim derdimiz değil:) gayet de keyifli.uzaktan ya da yakından eğitim bizim işimiz:)

Ama dersini takip etmeyen öğrenciler ve çocuğunun dersini takip etmeyen velileri dert edebiliyoruz.cunku işimiz insan yetiştirmek .onların iyi yerlere gelmesini istiyoruz
Anladın umarım:)

insan yetiştirmek:)))) hadi işine bak o zaman , neden buradasın:))))

bir öğretmen ağzı bakın :)))

Evet peygamber değiliz öğretmeniz
Çocuklara tolerans yüzde yüz ama siz yetişkinler haddinizi bileceksiniz :)
Anladın umarım:)

Once saygıyı öğren sonra saygıyı bekle
Hadi canım:))))

bugün ders yok mu?:))))
kendini yetiştirsen yeter aslında ama :)))

Benim konum amacından uzaklaşmış öğretmenlerin evde kaldığı halde maaş ek ders almasına duyulan öfkenin dışa vurumu olmuş neyazikki...şimdi ben size uzaktan eğitim olarak ne yaptığımi satirlarca yazmayacağım.sadece şu kadarını söyleyeyim:19 aylık bebeğim var annem bakiyordu, okul açılmayacak diye dün memlekete gitti.Cocuk bacağıma yapışıp ilgi isteyip anne diye ağlarken ben ders videosu çektim ödev verdim şimdi de izninizle canlı yayına gireceğim sevgilerimle
Not:canlı yayın yapabilmrk için de çocuğu apar topar uyuttum

biz de çocuk bacağımıza yapışırken evden çıkmaya çalışıyoruz. rahat olun o konuda.

bir öğretmen ağzı bakın :)))
Sorun burada zaten, kendilerini savunma iç güdüsüyle haklı oldukları konularda da haksız duruma düşüyorlar maalesef.
Ben üzüldüm kendi adıma,her meslek için birileri atıp tutar ama üzgünüm öğretmenler buna fazla izin veriyorlar : /
Keşke sadece bu benim yasal hakkım sadece onu kullanıyorum diyerek konuyu kapatsalar ama ispatlama çabası irrtite edici..

Eyvah bayanlar , üye şimdi de call centre yapti bizi al onune pc otur aç telefon et diye :) Dur bakalim daha nerelere iliştirecek, iteleyecek bizi Aklinizca hakaret ediyorsunuz yetiniz vardir, en başta ben falan diye vs de eskiden düşerdik bu tongaya artik düşmüyoruz.Istediginiz lafı türlü cambazlıklarla söyleyebilirsiniz :)

Kendileri istediği gibi konuşur laf dokundurur hadi işine bak deyince de alınırlar:)

Ne bir hakaret ne bir küçük düşürme var halbuki.

Öğretmen olmadığı halde bu konuda kaç tane mesajı var.hani insan neden uğraşır anlamam.mesela ben olsam bi mühendis doktor konusuna girip de asla bu kadar çok yorum yapmam :)

Ben filyasyonla sınırlı kalip bizi kan alma ameliyat gibi şeylerle görevlendirmek istemediği için ayrıca teşekkür ediyorum :)

Kay gelsin.Ben sansli olanlardanim sanirim.16 saat dersim vardi.4 aylik ikizlerimi birakip calismaya baslamistim.3 hafta gittim okula sonrasi tatil iste:) 7.aylarini bitiriyorlar.Eylule kadar da nerdeyse 1 yas olucaklar.Evdeyim tamamen onlara konsantreyim.Neye niyet neye kismet :)
Bu sene sadece 2.siniflar verildi.Sansima onlara canli ders te yok iyi mi :)

Sizin ya da eşlerinizin sevgililerinizin şu dönemde işe gitmek zorunda olmanız/olması veya işsiz kalmanız bizim suçumuz değil arkadaşlar. Devlet size gereken imkanı sağlamadıysa oy verdiğiniz zaman bu dönemi unutmayın. Öğretmene saldırmak cebinize 3 kuruş para sokmayacak ne yazık ki.

Inanin kimin ne dedigi,ne dusundugu umrumda degil.Meslegin ilk zamanlari kafama takardim ama artik etkisi sifir.O yuzden istediklerini diyebilirler belli bir sınıra kadar.Henüz aşmadilar :) Zamaninda bu platformda yaptigimiz hır gürün haddi hesabı yoktu.Boşa enerji kaybıymış.Keyif almaya bakiyorum son 5 yildir burdan da .Yazilanlari bana bir sey katmadiktan sonra cok onemsemiyorum.Tavsiye ederim.

Herkes risk altında, öğretmen nasıl evde kalabilir, onlar nasıl kendini koruyabilir, onlar da ortaya dökülsün bana ne bana ne ben hastalanıyorsam onlar da hastalansın demek istiyor arkadaş. Ama bu kadar açık söyleyemediği için lafı döndürüp duruyor.
Gerçekten cevap vermek için zihinini, parmaklarını yorduğuna değmez.

Bunları neden söylediniz ki, şimdi kurabiye adlı üye sizi yerden yere vurabılır

Şaka bi yana ikizlerin şansı hep böyle olur inşallah, Allah bagışlasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…