• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona zamanı sınav görevi...🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayır hazımsız değilim 7/24 feleğim şaşıyor hastane köşelerinde çalışmaktan ama görüyorum ki çok şımarık insanlar var. olmadı hocalar dursun evde sınavlara da biz girelim...
Anlayana işte. Malesef öğretmenleri eleştirince hazimsiz oluyoruz.

hayır hazımsız değilim 7/24 feleğim şaşıyor hastane köşelerinde çalışmaktan ama görüyorum ki çok şımarık insanlar var. olmadı hocalar dursun evde sınavlara da biz girelim...

Sınavda görev almak bir öğretmenin asli görevi değildir. Bir kamu çalışanı olarak sırası geldiğinde elbette sınavlara girebilirsiniz. Öğretmenler gönüllü olarak canları ve keyifleri isterlerse sınavda görev alabilirler.

Ben de onu diyorum işte biz gidelim, onlar evde izole, biz zaten şüpheli hastalara bakıyoruz hatta ben pozitiflere bakıyorum öğretmenleri hiç riske atmayalım,imza kampanyası başlatabiliriz bence ; )

Basarilar dilerim. Biz o sureci gecen sene yasadik. Cok stresliydi. Sonuclar aciklanana kadar o stresi yasadim ben. Iyi ki gecen sene girmis oglum diyorum. Simdi gercekten daha da stresli bir durum. Rabbim yardimcisi olsun.

amin valla.
bu sene her yönden şanssız çocuklar. zaten 4+4 ün ilk mezunlarılar birde üstüne korona tam oldu.

Ben de onu diyorum işte biz gidelim, onlar evde izole, biz zaten şüpheli hastalara bakıyoruz hatta ben pozitiflere bakıyorum öğretmenleri hiç riske atmayalım,imza kampanyası başlatabiliriz bence ; )
yemin ederim ben koşa koşa giderim. verdikleri parayla maaşım ikiye katlanır. ben gönüllüyüm

yemin ederim ben koşa koşa giderim. verdikleri parayla maaşım ikiye katlanır. ben gönüllüyüm

300 lira mı maaş alıyorsunuz ki bu sınavdaikiye katlanacak?
Üzüldüm. En az asgari ücret almak için başka meslek gruplarıyla ilgilenmekten ziyade kendi haklarınız için çabalamalısınız

Provokatif konuşuyorsunuz. Bu konuda görev almayan öğretmeni eleştirme hakkına sahip değilsiniz bu kadar net. Konu sınav göreviyken lafı 2 aydır çalışmadan maaş almaya veya başka yönlere çekince öğretmen düşmanlığı oluyor açıkçası bariz
Aynen öyle. Konu sınav görevi, tartışılan şey öğretmen 2 aydır evde oturuyor. Gülüp geçiyorum artık. :confused:

Hayır ablacım sınavlara önceden hangi torpilliler giriyorsa yine onlar girsin.
Bu arada sizde öğretmen olsaymışsınız, kendi seçiminiz;)

bana da basta gorev cikmisti, hatta bina sorumlusu yardimciligi cikti ilk defa, hem de evimin dibinde ama reddettim. salin baskanligi olsa giderdim ama simdi daha cok kisiyle birebir muhatap olmak istemedim. diger gorevler de uzakta diye reddettim. hicbir torpilim yok, normalde her sinava giderim, cunku buna degiyor olur. su anda degmiyor. görevliler yine camin kapinin onunde durur hava sirkulasyonu olur da, cocuklar icin cok riskli ve sikintili bence. en buyuk hata sinavda gorev alanlarda ya da almayanlarda degil de o sınavı ertelemeyenlerde.

Hayır ablacım sınavlara önceden hangi torpilliler giriyorsa yine onlar girsin.
Bu arada sizde öğretmen olsaymışsınız, kendi seçiminiz:KK66:
öğretmenlik yatmak ve bir şeylerden şikayet etmek nazlanmak olduğunu bilseydim kesinlikle olurdum. öğretmen olmayan insanları öğretmen olsaymışsın diyerek ezmek (!) bence çok çirkin hatta iğrenç bir şey. demek ki bu mesleği seçerken amaç bir şeyler öğretmek değildi sadece tatil ve kendini yüksekte görmekmiş.
ben özür dilerim öğretmen olmadığım için

Yemin ediyorum burda eleştirenlerin %85 i okul açılsada çocuktan kurtulsam derdinde :D:D
Ülkemizde en kıskanılan meslek öğretmenlik net :D kendileri olamamış. Ohhh ne güzel, öğretmenlerim evinizde benim içinde güzel bir kahve yapın sanki karşınızda ben varmışım gibi bereber içelim :KK68:

öğretmenlik yatmak ve bir şeylerden şikayet etmek nazlanmak olduğunu bilseydim kesinlikle olurdum. öğretmen olmayan insanları öğretmen olsaymışsın diyerek ezmek (!) bence çok çirkin hatta iğrenç bir şey. demek ki bu mesleği seçerken amaç bir şeyler öğretmek değildi sadece tatil ve kendini yüksekte görmekmiş.
ben özür dilerim öğretmen olmadığım için
Tamam özürünüz kabul edildi ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X