Annemin gözünde yaşadığımız bir problem nedeni ile Gittiğimiz hastanede Doktorlara yalvardım. Eğer bakmazsanız büyük sıkıntı yaşayacağız diye. Biz sevkle gittik üstelik. Durum ciddiydi. Ne oldu biliyor musunuz? 4-5 doktor ve hemşire bir alışveriş sitesinden ürün bakıp yorumluyordu ve ben orda başka bir doktora anneme bakmaları için yalvarıyordum. Niye almıyorsunuz dedim. Acelesi yok annenizin dedi. Randevular açılınca arayın telrar alın dediler. Sevkle gittiğimiz için almaları gerekiyordu. Sadece 15 dakika ayırsalar yeterdi ama ayırmadılar. Oysaki kadın neredeyse görme kaybı yaşayacakmış. Sonra özel bir göz hastanesine gittik. Şimdi bütün doktorlar didiniyor mu diyeceğim ben? Öğretmenlerin yatanı varsa başka meslek gruplarından da yatan var. Öğretmenlerden vefa grubunda olup didineler de var. Tıpkı doktor ve hemşirede olduğu gibi. Arkafaşım vefa grubunda ve bir doktorun muhattap olduğu kadar insanla muhattap oldu. Keşke bu kadar sert üsluplu olmasanız. Oturduğunuz yerden eleştirmek çok kolay