korona zamanında yeni flört konusu??

Su akmış ve yolunu bulmuş bak...
Niyetini erken belli etmiş olmasi en tutarli sey olmus

oha demek istiyorum

ama acaba hani görüşsek mi virüs de var derken adam sizin daha ileriyi düşündüğünüzü sanmış olabilir mi

yani ilk defa birisi ile sevgili olmak için nasıl görüşülür bilmem de biraz mesafe olur

adam da virüs zaten bulaşacak yakınlık olmaz ama sen virüs deyince o senin daha da yakınlık istediğini sanmış olabilir mi yani o body olanı
dengesizin önde gideniydi ki. asıl ileriyi düşünerek konuşan oydu. ben en başından söyledim ona açık açık, ben f.ckbuddy aramıyorum eğer o yönde bir isteğin, düşüncen varsa birbirimizin zamanını almayalım demiştim. o da bana hayır, iyi anlaşabileceğim, sevip sevileceğim bir şey istiyorum zaten duygusuz hissiz yaşansın istemiyorum yaşanacaksa da demişti. neyse bardağı taşıran son damla geldi zaten. allah biliyor ya üşenmiştim de :D iyi oldu bitti gitti. uğraşamam ben ne aradığı ne istediği belirsiz insanla.

oha demek istiyorum

ama acaba hani görüşsek mi virüs de var derken adam sizin daha ileriyi düşündüğünüzü sanmış olabilir mi

yani ilk defa birisi ile sevgili olmak için nasıl görüşülür bilmem de biraz mesafe olur

adam da virüs zaten bulaşacak yakınlık olmaz ama sen virüs deyince o senin daha da yakınlık istediğini sanmış olabilir mi yani o body olanı
Vatandaş onu yanlış anlamış baksana,daha sıcak yakınlık beklemiş açıkcana:))

Bişey diyeyimm,iyiki baştan böyle saçmalamış düşüncesini açıkca söylemiş.
Adamın tek gayesi buymuş hayır cevabını alınca dumura uğrmıştır kesin.
İyi olmuş sildiğin hiç sen canını bile üzme değmez bu tiplere çünkü.
evet kesinlikle, sonradan ortaya çıksaydı daha kötü olurdu. benim her düşünceye saygım var kendi niyetindekilerle görüşsün, kime ne bundan. ama ben o değilim. bi şok geçirdiği kesin :D çünkü ben daha önce terslemedim onu ama bu kez tersledim. iyi oldu.

Vatandaş onu yanlış anlamış baksana,daha sıcak yakınlık beklemiş açıkcana:))
hayır bir de ortada bu kadar kadın cinayeti varken, taciz tecavüz varken ve tüm bunları erkekler yapıyorken kendini nasıl üstün gördüyse direkt ona güveneceğimi sandı herhalde

evet kesinlikle, sonradan ortaya çıksaydı daha kötü olurdu. benim her düşünceye saygım var kendi niyetindekilerle görüşsün, kime ne bundan. ama ben o değilim. bi şok geçirdiği kesin :KK70: çünkü ben daha önce terslemedim onu ama bu kez tersledim. iyi oldu.
Kesinlikle doğru olanı yaptın sende,verdin ağzının payını totosunun üzerine oturttun öküzü. :KK53:

dengesizin önde gideniydi ki. asıl ileriyi düşünerek konuşan oydu. ben en başından söyledim ona açık açık, ben f.ckbuddy aramıyorum eğer o yönde bir isteğin, düşüncen varsa birbirimizin zamanını almayalım demiştim. o da bana hayır, iyi anlaşabileceğim, sevip sevileceğim bir şey istiyorum zaten duygusuz hissiz yaşansın istemiyorum yaşanacaksa da demişti. neyse bardağı taşıran son damla geldi zaten. allah biliyor ya üşenmiştim de :KK70: iyi oldu bitti gitti. uğraşamam ben ne aradığı ne istediği belirsiz insanla.
size önceki söylediklerinin aksine bir cümle mi kurdu? "o da bana hayır, iyi anlaşabileceğim, sevip sevileceğim bir şey istiyorum zaten duygusuz hissiz yaşansın istemiyorum yaşanacaksa da" demiş ya. zaten aslında baştan konuşmuşsunuz.

dengesizin önde gideniydi ki. asıl ileriyi düşünerek konuşan oydu. ben en başından söyledim ona açık açık, ben f.ckbuddy aramıyorum eğer o yönde bir isteğin, düşüncen varsa birbirimizin zamanını almayalım demiştim. o da bana hayır, iyi anlaşabileceğim, sevip sevileceğim bir şey istiyorum zaten duygusuz hissiz yaşansın istemiyorum yaşanacaksa da demişti. neyse bardağı taşıran son damla geldi zaten. allah biliyor ya üşenmiştim de :KK70: iyi oldu bitti gitti. uğraşamam ben ne aradığı ne istediği belirsiz insanla.

boş ver

adam değilmiş

iyi ki gitmedin

önümüzdeki maçlara bakalım :)))

Görüş en azından bir kere gör
Henüz görmediğiniz bir adamla her gün ne konuluyorsanız ki
Belki beğenmiceksiniz birbirinizi

size önceki söylediklerinin aksine bir cümle mi kurdu? "o da bana hayır, iyi anlaşabileceğim, sevip sevileceğim bir şey istiyorum zaten duygusuz hissiz yaşansın istemiyorum yaşanacaksa da" demiş ya. zaten aslında baştan konuşmuşsunuz.
öyle eskilerden, hedeflerden, ilişki beklentilerinden konusu açılınca ben niyetin duygusallıktan ziyade cinsel anlamda paylaşımlar yapacağın biri mi diye sorduğumda söylemişti. ki zaten ben öyle biri olmadığımı da ifade etmiştim.

aslında olayı da söyleyeyim içimde kalmasın. benim baza almam gerekiyordu ama internetten değil yerine gidip almam lazım dedim. alışverişte sana eşlik ederim istersen falan dedi. başka masraflar var ona daha sıra gelmedi ama internetten alınca eve gelip kurmuyorlarmış çok saçma dedim. o da şakasına işte 188 boyunda yağız bir anadolu delikanlısı olarak ben kurarım istersen, sen de bana mutfakta kahve hazırlarsın yorulmazsın, dedi. ben de güldüm, yok dedim bunu müşterinin kurması çok saçma o yüzden mağazadan alacağım, adamlar gelip kursun biz kahveleri hazırlarız, firmanın müşteriyi yorması saçma, dedim. o da güya şakasına ama adamlar o zaman seslerimizi duyarlar, ayıp olur dedi. ne sesi? diye sordum bakalım ne diyecek diye. 'se... pardon sohbet seslerimizi' diye çevirdi. onun üzerine zaten sen bu kafadasın belli ama bu kadarı bana göre değil dedim. akşam iptal olsun o zaman dedi.

aslında olayı da söyleyeyim içimde kalmasın. benim baza almam gerekiyordu ama internetten değil yerine gidip almam lazım dedim. alışverişte sana eşlik ederim istersen falan dedi. başka masraflar var ona daha sıra gelmedi ama internetten alınca eve gelip kurmuyorlarmış çok saçma dedim. o da şakasına işte 188 boyunda yağız bir anadolu delikanlısı olarak ben kurarım istersen, sen de bana mutfakta kahve hazırlarsın yorulmazsın, dedi. ben de güldüm, yok dedim bunu müşterinin kurması çok saçma o yüzden mağazadan alacağım, adamlar gelip kursun biz kahveleri hazırlarız, firmanın müşteriyi yorması saçma, dedim. o da güya şakasına ama adamlar o zaman seslerimizi duyarlar, ayıp olur dedi. ne sesi? diye sordum bakalım ne diyecek diye. 'se... pardon sohbet seslerimizi' diye çevirdi. onun üzerine zaten sen bu kafadasın belli ama bu kadarı bana göre değil dedim. akşam iptal olsun o zaman dedi.
seviyesizmiş gerçekten olmamış yani.. haklısınız. yeri ve zamanı değil, aranızda o tarz bir espriye zemin verecek bir şey de yok. laubalice davranmış.

O kdar da git görüş demiştik😂 memleket keleklerle dolmuş. Şaka gibiler seviyesizler resmen. Aklı başında olan bir erkek bulmak ne kadar da zorlaştı:kızgın:

hanımlar merhaba, uzun zaman sonra nihayet burada pozitif sayılabilecek bir konu açıyorum diyelim. bir süredir biriyle konuşuyorum daha doğrusu mesajlaşıyoruz daha çok. son zamanlarda hayatım biraz karmaşık olduğu için ben ara ara ihmal etmiş olsam da kaldığımız yerden devam edebiliyoruz muhabbetimize. kafalarımız uyumlu gibi. kendisi de hoş biri yani, akademisyen, işinde gücünde, kendi hayatını kurmuş kendi düzenini kurmuş. aynı şehirdeyiz zaten.

mesele şu ki biz henüz yüz yüze görüşemedik genelde benden kaynaklanan durumlar yüzünden. hani bir yerde oturup kahve içmişliğimiz bile olamadı daha. hadi şimdi görüşelim desek mekanlar falan kapalı. ha bir mekandan kahvelerimizi elimize alıp birlikte yürüyüş de yapabiliriz açık havada, malum. sorun tam olarak bu değil de, korona yüzünden bende bin tane endişe var. ne alaka diyebilirsiniz. sosyalleşmeyi tamamen kıstığımız bu dönemde ben de evden çalışıyorum, pek dışarısı ile temasım yok. zaten ben de kimseyle görüşmüyorum kimseyle misafirliğim falan da yok. aylarca güzel korunduk derken şu an sayılar patlama yapmış durumda. tamam bu çocuk da salak değil tabii ki kendine dikkat ediyor korona olmamak için ama biz buluştuktan sonra eğer iyi anlaşırsak buluşmaların devamı gelir. hadi ilk buluşmada temas etmeyiz uzak dururuz ama devamı gelirse hatta aramızda bişeyler bile olabilir uzun zamandır hayatımda biri yok ve ben de artık birisi olsun modundayım. niyetler belli sonuçta. böyle bir dönemde yeni biriyle tanışmak sizce saçma mı? tehlikeli mi? ya bişey kaparsam? siz ne düşünüyorsunuz aylardır her şeyi erteleye erteleye herkes bir hal oldu zaten. ama bu iş daha sürecek gibi de duruyor. yani böyle bir durumda belki de hayatımın aşkını ya da güzel şeyler yaşayabileceğim birini elimin tersiyle itmeli miyim? bana bir akıl verin hanımlar. siz olsanız ne yaparsınız?
Pandemi döneminde yeni insanlar tanımaya ara verdim. Çünkü evden dışarı çıkmıyorum uzun süreli sanal olarak konuşmaktan sıkılmaya ve uzaklaşmaya neden olacağı için kimseyle konuşmamayı tercih ediyorum.

yol daha yakınken döndüm az önce :) buluşmayı da adamı da iptal ettim. sildim gitti. bir tane bile düzgün insana rastlayamıyorum. teşekkür ederim yorumunuz için. gerçekten öyle saçmaladı ki bu adama tek satır bile yazmak için harcadığım enerjiye yazık dedim.
Bir sirti dovmeli vardi,o seninmiydi,ben orada kalmisim basini bagladik saniyordum:))

hanımlar merhaba, uzun zaman sonra nihayet burada pozitif sayılabilecek bir konu açıyorum diyelim. bir süredir biriyle konuşuyorum daha doğrusu mesajlaşıyoruz daha çok. son zamanlarda hayatım biraz karmaşık olduğu için ben ara ara ihmal etmiş olsam da kaldığımız yerden devam edebiliyoruz muhabbetimize. kafalarımız uyumlu gibi. kendisi de hoş biri yani, akademisyen, işinde gücünde, kendi hayatını kurmuş kendi düzenini kurmuş. aynı şehirdeyiz zaten.

mesele şu ki biz henüz yüz yüze görüşemedik genelde benden kaynaklanan durumlar yüzünden. hani bir yerde oturup kahve içmişliğimiz bile olamadı daha. hadi şimdi görüşelim desek mekanlar falan kapalı. ha bir mekandan kahvelerimizi elimize alıp birlikte yürüyüş de yapabiliriz açık havada, malum. sorun tam olarak bu değil de, korona yüzünden bende bin tane endişe var. ne alaka diyebilirsiniz. sosyalleşmeyi tamamen kıstığımız bu dönemde ben de evden çalışıyorum, pek dışarısı ile temasım yok. zaten ben de kimseyle görüşmüyorum kimseyle misafirliğim falan da yok. aylarca güzel korunduk derken şu an sayılar patlama yapmış durumda. tamam bu çocuk da salak değil tabii ki kendine dikkat ediyor korona olmamak için ama biz buluştuktan sonra eğer iyi anlaşırsak buluşmaların devamı gelir. hadi ilk buluşmada temas etmeyiz uzak dururuz ama devamı gelirse hatta aramızda bişeyler bile olabilir uzun zamandır hayatımda biri yok ve ben de artık birisi olsun modundayım. niyetler belli sonuçta. böyle bir dönemde yeni biriyle tanışmak sizce saçma mı? tehlikeli mi? ya bişey kaparsam? siz ne düşünüyorsunuz aylardır her şeyi erteleye erteleye herkes bir hal oldu zaten. ama bu iş daha sürecek gibi de duruyor. yani böyle bir durumda belki de hayatımın aşkını ya da güzel şeyler yaşayabileceğim birini elimin tersiyle itmeli miyim? bana bir akıl verin hanımlar. siz olsanız ne yaparsınız?
Geçen haftaya kadar birebir aynı çekinceleri yaşayan bi insan olarak diyorum ki acilen bu beyefendiyle yürüyüş konseptli bi date e çıkmalısınız. Zira biz dün ikincisine çıktık :p

Kahvelerinizi evde yapın doldurun küçük bi termosa mesela. Böylece dışardan kahve içip risk almamış olursunuz.

Fiziksel temas konusuna da nasıl bi dönemden geçtiğimizin ve risklerin siz ne kadar farkındaysanız o da o kadar farkındadır. O nedenle bu sıfır temas durumunu bi çeşit oyun, ağırdan alma fantezisi gibi düşünün öyle takılın. Yani niyetin belli olması bu niyeti zamana yaymanıza engel değil. Kaldı ki pandemi sagolsun duygusal ve zihinsel yalnızlığımız zirvede şu aralar, o nedenle keyifle o yalnızlığı doyurun. Fiziksel olan biraz daha güvenli bi döneme ötelenebilir bence. Sıfır temasla da gayet keyifli dateler yaşanabiliyo hiç şüpheniz olmasın. Yani ilk ikisi iyiydi en azından, sonradan bozarsak da canımdan kıymetli değil. Bozmazksak sağlık koşulları daha güvei olama kadar sıfır temasa devam. Ki bunu yakın oturmaktan, göz göze diz dize olmaktan, ufak flörtöz dokunuşlardan aşırı keyif alan biri olarak ben söylüyorum.:KK36:

Not : Ben size asıl zorluğu söyleyeyim. Karantinada ilk buluşma kombini yapmak. Yürüyüşe çıkıldığı için salaş olacak ama bi yandan da şık olacak. Maskenin rengi uyumlu olacak. Saçlar ve makyajın dozu zaten başlı başına bi mesele :KK53:

Back
X