Koronalı eş ailesi & kurban mevzu

Konu sahibi tebrik ediyorum sizi..Bugün forumda o kadar saçmasapan şeyler okudum ki sinirim bozulmuştu.Anneme de mesajınızı okudum falan.Çocuklarını düşünmüş,iyi yapmış die takdir etti sizi.

Siz eşinizi en baştan uyarmışsınız zaten.Ona rağmen gittiyse sonuçlarına katlanacak..Diğer yorumlarda okuduğum biraz da eşiniz laf anlamıyor sanırım.Sen rahat rahat gezmek için falan gittin demiş yaaa.Sinirle saçmaladığını düşünüyorum.Siz düşüncelerinizi düzgünce açıklayın, hatta mektup bile yazabilirsiniz dinlemiyorsa.İnşallah hatasını anlar ve şu uzak kalma sürecini sakince ve sağlıkla atlatırsınız.

Ne yaptınız
Ben şok ayrıca
Bişey yapamaz herşey sözde eve gittim eşya almaya kendini kapatmış oturma odasına perdeleri de çekmiş kafasını bile göstermedi hiç bir yere dokunmadan aldım çıktım eşyaları

Hayır işin garibi o nasıl bir ana baba çoluğunu çocuğunu düşünmeyen bizimkiler olsa hem eşimin hem benim taraf asla yaklaştırmazlar sakin gelmeyin derler .Hadi kendilerine bir şey olmadı ama belki eşinizin bağışıklılığı düşük .

Teşekkür ederim
Evet yaptığı herşey sinirle aslında haklı olduğumu biliyor ama sinirliyken çok ağır konuşuyor yapmayacaklarını da söylüyor küfür de kullanıyor ama ben seviyemi hiç bozmuyorum çünkü altı hep boş şeyler söylüyor
Evet çok kırıldı ama yapacak bişey yok birde sonradan söyledi bayram arefesinde iki müşterisi gelmiş traşa adamlar karantinadan çıkıp gelmiş e o zaman daha iyi olmuş aşkım gördün mü bak dedim ben seni biliyorum önlemini almışsındır dikkat etmişsindir sen dedim eltim de öyle söyledi kimseye yaklaşmadı diye (2 tane çift katlı kumaş maske takmış ben dikmiştim ) eve de girmemiş hiç birinin WC yi de kullanmamış ama dedim yüzde 1 ihtimal de olsa kendimizi garantiye alalım diye sakin sakin konuştum bişey demedi

Insanlar harbi mal cidde. Bu yasa kadar nasil geliyorlar anlamiyorum. Bu hastaligi cicek bocek mi saniyorlar. O entube olan hastalarin nasil olduklarini hic mi gormediler anlamiyorum.

Hâlâ bişey olmaz kafasındalar kendi ayakta başkalarının öldüğünü yalan zannediyor ama oğlu çok hastaymış evde ağırlaşmadan kimseyi hastaneye almıyolar
Bende bu cahilliklerine sinir oluyorum bize bulaştı hepimiz temaslıyız sen temas etmezsen ayıp olur mantığı resmen

Insanlar harbi mal cidde. Bu yasa kadar nasil geliyorlar anlamiyorum. Bu hastaligi cicek bocek mi saniyorlar. O entube olan hastalarin nasil olduklarini hic mi gormediler anlamiyorum.
Çok benciller çünkü sadece kendilerini düşünüyorlar cahillik ve bencillik birleşince böyle bir durjm ortaya çıkıyor bence

Hastalığı hafif atlatanlarin bile.cigerlerinde ömür boyu kalıcı hasar kalabiliyormus.demek ki eşiniz cocuklarini sevmiyor , kalıcı hastalık kapmalari umurunda değil

Yani yanlis anlamayin sizin icin demiyorum ama benimde 3 cocugum var biri bebek esim aynjsini yapsa inanin ben ayrilirdim.cunku benim kocam colugunu cocugunu bu denli riske atacak kadar vicdansiz cahil umarsiz annesini babasini dusunurken cocugunu dusunmeyecek kadar sevgisizse o insanin insanligindan suphe ederimve ayrilirim.burda mesele koronali ortama gitmesi degil beni ve cocuklarimi sevmiyor olmasi cunku sevse cekip gitmez.sizede gercektrn allahtan sabir diliyorum

Evet bende ciddi ciddi böyle düşünüyorum ama en baştan ben sen bilirsin git hallet dedim gitme desem de gitseydi yapardım bunu

Biz kaynvalidemle altlı üstlü oturuyoruz (şüpheli temasndan sonra kendisiyle temasa geçmedik).. kendisi karantinaya alndı beni ve eşimi annemlere gönderdi mesela.. eşim iş için dönmek zorunda kaldı ki bırak kurban etini almak için kapıyı acmayı sen git öyle alcam eti dedi.. ve bana annemde kalmamın bu süreçte en doğrusu olacağını söyledi.. bende kaldm napim herkes bu hassasiyeti gösterse bu virüs bu kadar yaylmaz zaten

Benim ailem ve esimin aileside gelecekler bayramdan sonra torunlarını goremediler virusden dolayı kendi ailem test yaptirip öyle geleceklermiş sizi riske atamayiz dediler ayrica bayramda kendi babam kayınpederim ile konusurken biz test yaptiricaz demis defalarca kv ve kpdemin mecbur test yaptirması lazım cünku kvnin kiz kardesinin cocuklarinda virus cikmiş ve ben cok endiseliyim esime söyle gelmesinler diyorum böyle birseyi nasıl söyleyebilirim diyor eşim, kaldı ki kendi ailemin bile gelmesine gönlüm razı değil oturun evinizde çikmayın gitmeyin diyorum aileme çok karışık durumlar

Tepkinizde haklısınız anlamayanlar hicbir nasihattan durumdan ders çikarmazlar

Ananem pandeminin başında vefat etti KOAH tan annemgil hastaneye gidip cenaze işlemlerini felan yaptırdılar hiç bir covid teması olmadığı halde 1 hafta ananemin evinde karantinaya aldılar kendilerini + 5 gün felan da evde tek kaldı sonra biz zorla gittik kendi başına kalıp piskolojisi iyice kötülemesin diye ama bunlar zorla gel oğlum diye çağırdılar eşimi garip bir aile işte cehaletin böylesi

Ya hemde nasıl karışık kimse de anlamıyor bende onları anlamıyorum

Canım ben aileye suç bulamıom ki bu konuda kocanda suç var yani. CEVAP veremeyip kalkp gidp hem seni hem cocuğu falan tehlikeye atmış.. Eş ailesinin hatası zaten bambaşka karantinada olması gerekirken serbest takılıyorlar.. yerinde olsam şikayet ederdim

Öyle bir korkak yetiştirmişler ki babasından öyle bir korkuyor ki her dediğini yapmakta mecbur sayıyor ana baba hakkı diye yapıyor herşeyi asla hayır dediğini görmedim

Öyle bir korkak yetiştirmişler ki babasından öyle bir korkuyor ki her dediğini yapmakta mecbur sayıyor ana baba hakkı diye yapıyor herşeyi asla hayır dediğini görmedim
Benim eşimde diyemiyor saygısızlık olur diye.. ama iş sağlık ve can olunca kaynananm babası ne derse desin tersini yaptrtıyor

ben suan gercekten sokdayim, konu sahibi sizi gercekten tebrik ediyorum… ama esinizin ve ailesinin yaptigina aklim ermiyo… biz bu SIKINtili dönemleri neden yasadik? aylarca evlerimizde neden hapsedildik hicbi birsey ögrendmedik… insanlarimiz neden böyle gercekten bu cahillikle bu ülkenin hali ne olur ben suan bilemedim

Ana baba hakkı diye sizin hakkıniza giriyor iyi mi oldu yani bayram zamani sizinle gecirmesi gerekirken ayrı geciriyorsunuz şuanda bu eşler neden böyle biz cok ince düşündüğumüz icin erken yıpranıyoruz,, bir de utanmadan üste çıkmaya çalışırlar hatalı biz oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…