• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koronalı eş ailesi & kurban mevzu

Annemdeyim canım hâlâ eve geçmedim eşim sakinleşti biraz onun içinde zor daha bayramdan 3 gün önce ayrıldık evden bu olay da olunca dönmedik çocukları özledi o yüzden bu hırçınlığı siniri ama dünden beri yeni algılamaya başladı ve sakinledi bana hak veriyor artık eve ne zaman dönerim napmalıyım hiç bilmiyorum
Eşim evde annesigile hiç söylememiş evden ayrıldığımı evde tek olduğunu

Bazen büyüklere anlatmamakta fayda var ama eşin çok haksız. Aylardır bu ülkede covid salgını adına bişey anlamamış eşin. Ne seni be evlatlarını , hatta onun aileside kendi evlatlarının sağlığını hiçe saymış . 15 gün boyunca eşin evde yalnız kalmalı. Sonra gidebilirsin evine. İnşallah bişey çıkmaz , yoksa uğraş dur :KK43:

Ay hemde nasıl düzenimden etti sağolsunlar annemler hiç bişeyden geri koymadılar ama olsun yani kendi evim ayrı şuan eşim kişisi şiirler maniler yazıyor WhatsApp tan sabah azcık carladım da tam dönüş yaptı beyim
1 haftadır tripli kızım görüntülü aradı sabah beni aramayın diye mesaj atmış iyi dedim çocuğa derim baban seni görmek istemiyor diye dedim hemen geri aramış görüntülü konuşurken anne babam seni istiyor diye geldi aldım ben anneni mi istedim dedi yüzüme telefonu kapattı bende numarasını sildim çocuk arayıp durmasın diye sonra mesaj atmış bende carladım bu ne be çocuk gibi yeter artık bitsin madem bütün herşey gibisinden içimi döktüm mesajda öğlene kadar öğlen sende haklısın diye mesaj atmış ondan beri de işte şiirler maniler yazıyor
ay eşin iyice abarttı yani hem bilerek kendisi gidiyor hem tripleniyor gitmeseydin o zaman

Butun koye virus bulastırmıs olma ihtimalleri varken gercekten senın uzgun oldugun sey cahıl kocanın yanında olmaması mı?

Hepsi bir araya gelmıs etler dagıtılmıs is isten gecmis, artık sana hak veriyor esın?
Hamd olsun.
Köy nere ay anlamadım benim herşeyden çok geç haberim oldu en baştan bilseydim ihbar ederdim zaten son dakika öğrendim kurban işlerini de napiim bende insanım yoruldum kavga etmekten cahile laf anlatmaya çalışmaktan ve evet üzgünüm eşimin yanında olmamasından etlerin felan başkalarına dağıtıldığı yok hepsini alıp koymuşlar dolaplarına teşhisli olanlar hiç yaklaşmamış herşeyi eşim ve diğerleri halletmiş onlar temaslı ama bi belirtileri yok karantina günleri de dolmuş hangi birine müdahale edebilirim

sen niye demiyorsun? neden bu kadar sakin kaliyorsun? ilk basta ilk cagirdiklarinda dicektin ki oglunuz gelirse birdaha dönmesin, sizleride sikayet edicem. o zaman demedin mi, simdi diceksin sizin yüzünüzden evimden ayrildim, alin simdi oglunuzu istediginiz gibi hastalik bulastirin.

ama yok siz susun, yoksa kociskotellaniz size kizar küser.....
Valla kocam istediği kadar küssün benim bir haftadır ettiğim kavgayı kimse bilmez duyduğumda beri kavga ediyorum ama yoruldum adamlar cahil ne dediysek anlamadılar çünkü benciller sadece kendileri önemli kendi işleri dönsün yeter ben muhatap olmadım çünkü yüz göz olmak istemedim çünkü bu söylediklerinizi eltim söyledi sonuç olarak elde var sıfır bide ben niye yorayım kendimi insanlar anlamıyor cahil insanla tartışılır mı ??

Son düzenleme:
Bazen büyüklere anlatmamakta fayda var ama eşin çok haksız. Aylardır bu ülkede covid salgını adına bişey anlamamış eşin. Ne seni be evlatlarını , hatta onun aileside kendi evlatlarının sağlığını hiçe saymış . 15 gün boyunca eşin evde yalnız kalmalı. Sonra gidebilirsin evine. İnşallah bişey çıkmaz , yoksa uğraş dur :KK43:
Ailesine anlatsa ya yine zorla çağırır yada yanına gelmeye kalkardı muhtemelen adamlar o kadar cahil ki bizim bütün söylediklerimiz yaptıklarımız gereksiz ben eve herşeyi yıkayarak alıyorum ne gerek var eşim kapının önünde soyunuyor ne gerek var bilmem ne tabi bunlar onlar için çok ütopik şeyler
Korona da neymiş önce ana baba hakkı önemli

ay eşin iyice abarttı yani hem bilerek kendisi gidiyor hem tripleniyor gitmeseydin o zaman
Hem karnım doysun hem pastam dursun muydu ? Tam o şekil yoruldum bir haftadır dilimde tüy bitti hala ne zaman gelcen diyor abisi 5 günde belirti vermiş de onda bişey yokmuş

Selam kızlar iyi akşamlar hayırlı bayramlar olsun inşallah herkese....

Konuya nasıl başlamalıyım bilmiyorum ...

Kızlar benim kp , kv , kaynımgil hepsi koronalı karantina da bunlar kp 2 kaynım 1 görümcem 4kişi kurbana girmişler kp korona pozitif olunca ortanca eltim iptal edilsin demiş bişey olmaz diye iptal etmemişler önce sonra büyük kayın pozitif çıktı diğer kaynım her gün babasına uğruyor zaten muhtemelen o ve görümcemle eşi de taşıyor kp ye teşhis konulmadan bi gün önce felan ordalarmış zırt bırt giderler zaten...

Şimdi konum kızlar kurban iptal olmamış eşimi gel de bizim kurbanı hallet diye çağırmışlar ortanca kaynımla eşi görümcemin eşi benim koca halledecekler kurbanı iyi hoş kp nin kapının önünde yapacaklar bnm kp kv durmaz yanlarına çıkacak o çıkmasa bunlar hiç mi tuvalete lavaboya girmeyecek ordan da bulaşır dedim kocama dikkat et yanlarına girme dokundukları yere dokunma temas etme aynı eve girip soludukları havayı soluma dedim gitme desem de ayıp diye gidecek anası babası korona oldu diye atamazmış bnm kayınpeder zaten normal hayatında işine gidip geliyordu sanayide oto tamirci bütün komşuları da hastanede babası felan da hastanede ama adam akıllanmıyor keşke kendisi hastaneye düşeydi dedim yeminle ...

Eşime de dedim ordan gelince 14 gün evde yanlız kalırsın çocuklarımı (2) kendimi riske atamam kusura bakma dedim daha napıyım kızlar kafam çok karışık bana akıl verin lütfen !!!!!
giderse eşini eve alma! ya onu da geçtim nasıl anne baba bunlar korona iken evlatlarını çağırıyorlar! topluca ölmek istiyorlar herhalde. farklı bir intihar şekli!! hayır ille yaşlıyı yada bağışıklığı düşük olanı öldürmüyor. bak daha 35 yaşında hiçbir sağlık sorunu olmayan doktor vefat etti bu sabah. sen restini koyacaksın sağlık bu. sen kendini ve evlatlarını düşün. eşin kazık kadar adam gitmek isterse bağlayamazsın. ama giderse de eve gelmesin. ciddi söyle bunu! o gelecekse de sen çocukları al git. başka yapacağın bişi yok.

giderse eşini eve alma! ya onu da geçtim nasıl anne baba bunlar korona iken evlatlarını çağırıyorlar! topluca ölmek istiyorlar herhalde. farklı bir intihar şekli!! hayır ille yaşlıyı yada bağışıklığı düşük olanı öldürmüyor. bak daha 35 yaşında hiçbir sağlık sorunu olmayan doktor vefat etti bu sabah. sen restini koyacaksın sağlık bu. sen kendini ve evlatlarını düşün. eşin kazık kadar adam gitmek isterse bağlayamazsın. ama giderse de eve gelmesin. ciddi söyle bunu! o gelecekse de sen çocukları al git. başka yapacağın bişi yok.
Bir haftadır evden ayrıyım canım daha bayramdan 3 gün önce çıktım bayramda beraber dönecektik eve ama böyle olunca ben dönmedim o evde ben annemin evindeyim

Bayramdan 1 hafta önce benim kaynimda yüksek ateşle hastanelik oldu bende gitme dedim eşime salak gitti tabii.çok şükür hasta degillemis sonuç negatif çıkmış.Ama pozitif te olabilirdi.Erkeklerin bu mantıksız halini hic anlamıyorum
Bizimki de önce negatif çıkmış sonra pozitif çıktı şimdi evde hergün arayıp kontrol ediliyomuş

Koronanın varlığına inanmayan bi kesim var kesinlikle yalan maske takmayın insanları korkutup algı yapıyolar bu grip falan diye ve işin kötüsü inananda çok insan var yok para karşılığı ölenlere corona yazalım diye söylediler diye söylentilere inananlar bile var çok farklı bi kafa yapısı 🙄 işte doktorlarda yalam söylüyor her senenin gribi hastanede ölenleri de doktorlar deneme yapıp ağır ilaçlar deneyip öldürüyormuşlar neden hep coronalı hastalar hastanede ölüyormuş falan filan öyle değişik kafalar ki yok bu kadar cehalet olamaz dedim
Evet tam tamına aynı tanıdığım arkadaşm var.. bide oğluyla bize geldi.. neyseki birşey bulaştrmadı.. 1 ayı geçti geldiği.. Korona diye birşey yok yalandan maskeleri takıp kirli nefesinizi soluyorsunuz yazmış durumunda.. Ayy Allahmm dedim şunu bi parçalasam da rahatlasam.😡😡 korona yokmuş millet zatüreden ölüyormuş peeehhh

Evet tam tamına aynı tanıdığım arkadaşm var.. bide oğluyla bize geldi.. neyseki birşey bulaştrmadı.. 1 ayı geçti geldiği.. Korona diye birşey yok yalandan maskeleri takıp kirli nefesinizi soluyorsunuz yazmış durumunda.. Ayy Allahmm dedim şunu bi parçalasam da rahatlasam.😡😡 korona yokmuş millet zatüreden ölüyormuş peeehhh
Sorarlar adama insanlar durduk yere nasıl zstüre oluyo zatüre olmak o kadar kolay mı diye

Bunlari sikayet edebilecegimiz bir yer yok mu ya 😡 su karantina kurallarina uymayanlara bir yaptirim uygulansin. Varsa da ben bilmiyorum, bilen aydinlatsin lutfen.
Ben şikayet ettim tam 5 yere hicbir şey yapılmadı. Yurt dışından gelip zorunlu karantina uygulamasi gerekenlerdi hatta.

Back
X