Koronalı eş ailesi & kurban mevzu

Ay çok üzüldümm.. bu korona psikolojmi alt üst etti..

Esiniz gitmeyi goze aliyorsa eve gelmesin en az 14 gun diyecegim ama sanirim annenizdesiniz. E madem oyle siz gitmeyin mecbur. Ama esinizle de sakin temasta bulunmayin. Kurbana falan annenize gelip size ailenize tasimasin.
Bu kadar adam hala akillanmayip bir araya geliyorsa maskede takmayacaktir. Yani sizin isin evi bahçesi yok. Direk temas halinde olacak surekli. Simdiden gecmis olsun

Kusura bakma ama ben bu tarz insanlara katil diyorum. Katiller çünkü. Her gün ölen onlarca insanı düşünün. Ve bu insanlara virüsü bulaştıran katilleri. Tedbirsiz davranarak onlarca insanın ölümüne sebep oluyorlar. Biz bu kafayla daha aylarca bu beladan kurtulamayız.

Neden sizin eşiniz hallediyor?? Eğer kesim için gidecekse bıraksın kapılarının önüne kendileri halletsin eşiniz de onlarla aynı ortamda bulunmadan evine dönsün
Ne bi akıl anlayamadım ya
Bide çocuğunuz var bukadar düşüncesizlik olmazki

salı gününden beri ailemle köydeyim o yoğun bugün gelecekti ama son anda arayıp böyle buyurmuşlar kabul etmiş oraya gittikten sonra yanımıza gelemez eve gidip evde kalacak 15 gün sonra da test yaptırmasını söyleyecem gerekirse evi de dezenfekte ettirsin hepsini göze alıp gidiyo
bende aynısını söyledim babanın yaptığı cinayete teşebbüs dedim bunun başka bir açıklaması yok dedim baban yüzünden başkasına bulaşır da adam ölürse bunun vebalini kim ödeyecek dedm bi sus dedi
Allah akıl fikir versin.
amin
eşim abisi kardeşinin kocası halledecek öyle emretmişler olmaz diyememiş
Valla ben korona başladığında, karantina döneminde normalleşmenin ilk zamanları bu kadar tedirgin değildim. Bu aralar korkum hat safhada.
vakalar acayip yükseldi çünkü bu veriler de doğruyu göstermiyorlar diyolar çok acayip korkunç bir tablo

Biz de kaç aydır köy kavgası yapıyoruz. Yayla hatta. En sonunda eşim ikna oldu. 5 aylık bebeğim var. Annesi görsün istiyor ama evler çok yakın. Hep Bursa İstanbuldan gelenler var. Ablası da orada, o da yazıyor. Burada kimse dikkat etmiyor, maske yok, yeni gelenler herkese sarılıyor diye. Ama biz bu yıl gelmeyeceğiz, bebeğe bulaşırsa ne olacak diyoruz. Buna rağmen eşimin abisi küstü gitmiyoruz diye, annesi sürekli ısrar ediyor eşime, sen gel bir 10 gün kal diye, ablası hala laf arasında ne koronası, bitek size var korona, herkes burada diye laf sokuyor. Eşim de mutsuz ve gergin oluyor. Diyemediler sağlık olsun, sizin küçük bebeğiniz var, bu yılda gelmeyin ki 15 yıldır her yaz 1 ay, her 15 tatilde 10 gün sürekli gittik. 15 yılda 1 defa. Üstelik çocuk yapın diye onlar ısrar etti senelerce. Şimdi trip yapıyorlar.

Şuan gerçekten çok sinirliyim herkes kendi derdinde kendi bencilliğinde salın bi milleti herkes kendi seçimini yaşasın ama yok illa burunlarını sokacaklar

İnsan dehşet verici gerçekten aklım almıyor.
Çook hemde nasıl eşim geldi biraz önce çanta hazırlamıştım onu aldı para bıraktı gitti çok kötüyüm diyo gitme diyorum olmaz diyo nerdeyse ağlayacak

Böyle insanlara hakkımı helal etmiyorum, resmen etrafa covid yayıyorlar, bunlar yüzünden vaka sayıları 900-1000'in altına düşmüyor aylardır.
Covid olduğunu bile bile başka insanlarla nasıl el sıkışır, nasıl temasta bulunur, bu ne vurdumduymazlık...
15-20 gün kendini evde izole etmek bu kadar mı zor?
Kendisi hafif atlatıyor olabilir ama ya bulaştırdığı/bulaştıracağı kişilerde kronik hastalık varsa ölümlerine bile neden olabilir.
Bu kafayla bu memleket covidden biraz zor kurtulur aşı dahi bulunsa.
Çünkü bu zihniyetteki kişiler aşı da yaptırmaz.

Bir şeyi merak ettim kv ve kp de tansiyon şeker gibi rahatsızlık var mı? Hani ağır seyrediyormuş diyorlar ı tarz rahatsızlıklarda merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…