Saçma sapan konuşma diyor bana bak yaklaşma sakın dedim eldiven maske tak evlerine girme dedim ama bilmiyorum zaten işi tehlikeli riskli bölgede riskli bi iş bide bu kurban çıktı
[/QUOT ne diyeyim esin kararlı belliki fazla yaklasma eşine Allah yardım etsin inşallah birşey olmaz
Kasap kessinSaçma sapan konuşma diyor bana bak yaklaşma sakın dedim eldiven maske tak evlerine girme dedim ama bilmiyorum zaten işi tehlikeli riskli bölgede riskli bi iş bide bu kurban çıktı
Temize çıkana kadar görüşmeyi düşünmüyorumOrdan getirdiği virüsü annenlere taşırsa bunun yükünü nasıl taşıyacaksın
Söyledim bütün kasaplar doluymuş aldıkları yer hasyvnı kesip dörde bölüp verecekmiş paylama yapmayacakmışKasap kessin
salı gününden beri ailemle köydeyim o yoğun bugün gelecekti ama son anda arayıp böyle buyurmuşlar kabul etmiş oraya gittikten sonra yanımıza gelemez eve gidip evde kalacak 15 gün sonra da test yaptırmasını söyleyecem gerekirse evi de dezenfekte ettirsin hepsini göze alıp gidiyoEsiniz gitmeyi goze aliyorsa eve gelmesin en az 14 gun diyecegim ama sanirim annenizdesiniz. E madem oyle siz gitmeyin mecbur. Ama esinizle de sakin temasta bulunmayin. Kurbana falan annenize gelip size ailenize tasimasin.
Bu kadar adam hala akillanmayip bir araya geliyorsa maskede takmayacaktir. Yani sizin isin evi bahçesi yok. Direk temas halinde olacak surekli. Simdiden gecmis olsun
bende aynısını söyledim babanın yaptığı cinayete teşebbüs dedim bunun başka bir açıklaması yok dedim baban yüzünden başkasına bulaşır da adam ölürse bunun vebalini kim ödeyecek dedm bi sus dediKusura bakma ama ben bu tarz insanlara katil diyorum. Katiller çünkü. Her gün ölen onlarca insanı düşünün. Ve bu insanlara virüsü bulaştıran katilleri. Tedbirsiz davranarak onlarca insanın ölümüne sebep oluyorlar. Biz bu kafayla daha aylarca bu beladan kurtulamayız.
aminAllah akıl fikir versin.
eşim abisi kardeşinin kocası halledecek öyle emretmişler olmaz diyememişNeden sizin eşiniz hallediyor?? Eğer kesim için gidecekse bıraksın kapılarının önüne kendileri halletsin eşiniz de onlarla aynı ortamda bulunmadan evine dönsün
Ne bi akıl anlayamadım ya
Bide çocuğunuz var bukadar düşüncesizlik olmazki
vakalar acayip yükseldi çünkü bu veriler de doğruyu göstermiyorlar diyolar çok acayip korkunç bir tabloValla ben korona başladığında, karantina döneminde normalleşmenin ilk zamanları bu kadar tedirgin değildim. Bu aralar korkum hat safhada.
Şuan gerçekten çok sinirliyim herkes kendi derdinde kendi bencilliğinde salın bi milleti herkes kendi seçimini yaşasın ama yok illa burunlarını sokacaklarBiz de kaç aydır köy kavgası yapıyoruz. Yayla hatta. En sonunda eşim ikna oldu. 5 aylık bebeğim var. Annesi görsün istiyor ama evler çok yakın. Hep Bursa İstanbuldan gelenler var. Ablası da orada, o da yazıyor. Burada kimse dikkat etmiyor, maske yok, yeni gelenler herkese sarılıyor diye. Ama biz bu yıl gelmeyeceğiz, bebeğe bulaşırsa ne olacak diyoruz. Buna rağmen eşimin abisi küstü gitmiyoruz diye, annesi sürekli ısrar ediyor eşime, sen gel bir 10 gün kal diye, ablası hala laf arasında ne koronası, bitek size var korona, herkes burada diye laf sokuyor. Eşim de mutsuz ve gergin oluyor. Diyemediler sağlık olsun, sizin küçük bebeğiniz var, bu yılda gelmeyin ki 15 yıldır her yaz 1 ay, her 15 tatilde 10 gün sürekli gittik. 15 yılda 1 defa. Üstelik çocuk yapın diye onlar ısrar etti senelerce. Şimdi trip yapıyorlar.
Çook hemde nasıl eşim geldi biraz önce çanta hazırlamıştım onu aldı para bıraktı gitti çok kötüyüm diyo gitme diyorum olmaz diyo nerdeyse ağlayacakİnsan dehşet verici gerçekten aklım almıyor.
Biliyorum ama adam hiç durmadı doktor evde izole ol dedi bu adam durmadı işe gitti iki oğluyla aynı arabada orda bide milletle oturdu kalktı el sıkıştı şimdi torun torba herkese bulaştı hangisi daha insafsız bilemedim özür dilerim
Bir şeyi merak ettim kv ve kp de tansiyon şeker gibi rahatsızlık var mı? Hani ağır seyrediyormuş diyorlar ı tarz rahatsızlıklarda merak ettimSelam kızlar iyi akşamlar hayırlı bayramlar olsun inşallah herkese....
Konuya nasıl başlamalıyım bilmiyorum ...
Kızlar benim kp , kv , kaynımgil hepsi koronalı karantina da bunlar kp 2 kaynım 1 görümcem 4kişi kurbana girmişler kp korona pozitif olunca ortanca eltim iptal edilsin demiş bişey olmaz diye iptal etmemişler önce sonra büyük kayın pozitif çıktı diğer kaynım her gün babasına uğruyor zaten muhtemelen o ve görümcemle eşi de taşıyor kp ye teşhis konulmadan bi gün önce felan ordalarmış zırt bırt giderler zaten...
Şimdi konum kızlar kurban iptal olmamış eşimi gel de bizim kurbanı hallet diye çağırmışlar ortanca kaynımla eşi görümcemin eşi benim koca halledecekler kurbanı iyi hoş kp nin kapının önünde yapacaklar bnm kp kv durmaz yanlarına çıkacak o çıkmasa bunlar hiç mi tuvalete lavaboya girmeyecek ordan da bulaşır dedim kocama dikkat et yanlarına girme dokundukları yere dokunma temas etme aynı eve girip soludukları havayı soluma dedim gitme desem de ayıp diye gidecek anası babası korona oldu diye atamazmış bnm kayınpeder zaten normal hayatında işine gidip geliyordu sanayide oto tamirci bütün komşuları da hastanede babası felan da hastanede ama adam akıllanmıyor keşke kendisi hastaneye düşeydi dedim yeminle ...
Eşime de dedim ordan gelince 14 gün evde yanlız kalırsın çocuklarımı (2) kendimi riske atamam kusura bakma dedim daha napıyım kızlar kafam çok karışık bana akıl verin lütfen !!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?