Koronalı eş ailesi & kurban mevzu

Bu nasıl bir aymazlık bencillik inanamıyorum ya böyle insanlara beddua ediyorum ben kayınpederiniz gibilere.. kaç kişiye bulastirdi sebep oldu belki hiç umurunda değil
Eşiniz de çok komik korona oldu diye atamazmis. Komik gerçekten sanki ömür boyu görme diyorsunuz altı üstü karantinayi bitirene kadar. Koronali olanlar neden kendilerine vebaliymis gibi davranıyorlar gibi düşünüp alınıyor anlamıyorum bu bir sosyal sorumluluk , kendi ülkesini düşünmek

Adres ne alaka? Esinin ve babasinin adini söylersen polis sanki adresi çakmayacakmi? Adrese hiç gerek yok.

Yani onlara cahil diyorsun da, esinin oraya gittiginde maske tak, bisey elleme diyorsun. Sonra eve gelmesine göz yumuyorsun. Adami eve almayacaksin böyle birsey yaparsa. Poliside ihbar edeceksin, esin yapip yapmasina bakmadan, cünkü kp'er yapiyor halen. Insanlar ölüyor farkindamisin? Biri bu olaydan ölse vicdan nerde olur?

Bu kadar basit mi can yahu.
Kurban ibadetini gerçekleştirmek istiyorlarsa bir sürü yardım kuruluşu vardı.
Bilinçsiz bir aileye benziyor bile bile her gün uğramak gitmem karantinaya göz göre göre göz yummak nedir yahu.
Hastalık sahibi değilken bulaşmasın ihtimaline karşın dikkat ederken hasta insanlarla bile bile temasta bulunmak toplum için sorumsuzluk

Bu hastalığı atlatan 4 yetişkinden 3ünde kalıcı kalp rahatsızlığı ortaya çıkıyormuş. Semptomsuz bile geçirseniz beyine pıhtı atma ihtimali yükseliyormuş. Kim bilir daha ne etkileri vardır. Öldürmese de süründürür. Ölüm oranları düştü diye sevinmesin kimse. Çok hafife alınıyor.

anlatamıyorum adam anlamıyor kavga etmekten yoruldum bişey olmaz bişey olmaz diye geziyorlar ortada gerçekten sabaha kadar dua ettim bişey olsun diye olmadı eşim gitti eltim gelmesin o demiş ama dinleyen kim
Ben geçen hafta çocuğuma alışverişe çıktım da bana sana hakkımı helal etmiyorum sen çocuklarla koronanın ortasına geldin dedi e şimdi kendi yaptığı ne yaman çelişki ?
komşum hala nefes alırken canım yanıyor diyo bunların babası ayakta atlatınca yalanına geliyo ey Allah'ım bi hastaneye düşse bugün diyorum Allah'ım affetsin yoksa akıllanmayacaklar kaç kişi enfekte olacak bunların yüzünden

Ailemde korona kimse yok ama bu bayram da bayramlaşmayacağız.İş harici hiçbir yere gitmiyorum,o da el mecbur diye.Eşinizin ailesi o kadar sorumsuz ki..Aynı şekilde eşiniz de öyle..Oraya kurbana gidip maske,eldiven taksa ne olacak ki..Hiç gitmemeli..Bu aileyi silmek demek değil,sorumlu olmak demek..Kocanıza gidersen seni ihbar ederim deseniz keşke.Hatta keşke zamanında kayınpederinizi ihbar etseydiniz.O kadar insanın vebaline girmiş.Bile bile insan içine karışmak nedir ya.Allaha havale ediyorum.

İşte o adam evde izolasyonu ihmal ettiği noktada kayınpederinizi ihbar etmeliydiniz. Böylece hastaneye kapatırlardı.Hastalık bulaşan herkeste sizin de ağzını açmayan diğer aile bireylerinin de vebali var.Allah affetsin demek isterdim ama içimden gelmiyor.

Belki bazı arkadaslar beni linc edecek ama keşke bu yıl kurban kesimi yasaklansaydi. Allah icin kurban dolap için kavurma hesabinda bir çogu. Ben löseve bağış yapiyorum yıllardir.
17 ağustosta okullar açılıyor tüm ülke riske giriyor . Benim eşim böyle bir durumda gitmezdi ,gitse en az 3 ay eve giremezdi ,en az 3 sefer negatif test kağıdı isterdim.ayrica sikayet ederdim.

Bizimde sonucumuz pozitif kayinpederim ve kayınvalidem yüzünden ama onlara test yapılmadı ikiside tansiyon ve şeker rahatsızlıkları var ben yemek götürmüştüm hasta diye kayınvalidem e doktora gittiklerinde usutmussun dediği için gittim anında bana gecti kızlarına da bulastirdilar onlar ayakta atlatırken hiçbir rahatsizligim olmamasına rağmen 29 yaşındayım ben ağır geçirdim ve tek bana test yaptılar sonuç pozitif onlardan geçtiğini söyledim sadece bir hafta evde karantina da kalın demişler kayınvalidem gile ben 14 gün evden çıkmayacağım arkadaşlar çok çabuk bulaşıyor aynı ortamda olmanız bile yetiyor kimse yaşına da guvenmesin şuan ailede en genç benim en ağır benim... Hastaneler dolu kimseye test yapmiyorlar kolay kolay vaka sayıları artmasin diye...

Çok geçmiş olsun ☹ Allah sizi de tüm hastaları da tez vakitte sağlığına kavuştursun

Çok geçmiş olsun ☹ Allah sizi de tüm hastaları da tez vakitte sağlığına kavuştursun
Çok teşekkür ederimannem kanser hastası atlattı ama tedavisi devam ediyor artı kronik rahatsızlıkları da var ona birşey olacak diye aklım cikiyor sürekli ağlıyorum.. Doktora gittiğimde sadece usutmussun demişti bana da annem gelip ilgilenmisti oğlumla şimdi benim yüzümden anneme birşey olursa diye kafayı yemek üzereyim

Esinizin ailesi nerede yaşıyor?Oraya gidersek esnafindan uzak duralım.

Bu tür insanların suratına en ağır küfürleri edip kapatacaksın telefonu. Mallar.

Eşiniz gitmesin ya
Kesinlikle gitmesin yaa neden anlamıyor insanlar neden ya neden neden bitmiyor arkadas boyle boyle bitmiyor iste. O anam bu babam su amcam dıye dıye yayıldı gıtti lanet olası hastalık.. engel olun bence bu ısın ayıbı felan yok arkadas. Evde kalacak siz cıkacaksınız da oraya gelene kadar bulstırdıgı kısıler felan ne olacak.???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…