Gerizekalılar bişey olmaz kafasında hepsi zır cahil uyuz oluyorum bir haftadır ihbar edecem adresi bilmiyorum ev adresini de bilmiyorum eltim yarın faturalara bakıp yazacak eğer bizim korktuğumuz olursa ihbar edecem anında
Kv tansiyon kp şeker hastası ayaktalarBir şeyi merak ettim kv ve kp de tansiyon şeker gibi rahatsızlık var mı? Hani ağır seyrediyormuş diyorlar ı tarz rahatsızlıklarda merak ettim
Bunun için haber bekliyorumPolise şikayet edin. Karantina kurallarına uymadiklarini iletin...
Birisi daha böyle bir başlık açmıştı nereyi aradıysa sonuç alamamış.Bunun için haber bekliyorum
anlatamıyorum adam anlamıyor kavga etmekten yoruldum bişey olmaz bişey olmaz diye geziyorlar ortada gerçekten sabaha kadar dua ettim bişey olsun diye olmadı eşim gitti eltim gelmesin o demiş ama dinleyen kimBu nasıl bir aymazlık bencillik inanamıyorum ya böyle insanlara beddua ediyorum ben kayınpederiniz gibilere.. kaç kişiye bulastirdi sebep oldu belki hiç umurunda değil
Eşiniz de çok komik korona oldu diye atamazmis. Komik gerçekten sanki ömür boyu görme diyorsunuz altı üstü karantinayi bitirene kadar. Koronali olanlar neden kendilerine vebaliymis gibi davranıyorlar gibi düşünüp alınıyor anlamıyorum bu bir sosyal sorumluluk , kendi ülkesini düşünmek
Ben geçen hafta çocuğuma alışverişe çıktım da bana sana hakkımı helal etmiyorum sen çocuklarla koronanın ortasına geldin dedi e şimdi kendi yaptığı ne yaman çelişki ?Bu kadar basit mi can yahu.
Kurban ibadetini gerçekleştirmek istiyorlarsa bir sürü yardım kuruluşu vardı.
Bilinçsiz bir aileye benziyor bile bile her gün uğramak gitmem karantinaya göz göre göre göz yummak nedir yahu.
Hastalık sahibi değilken bulaşmasın ihtimaline karşın dikkat ederken hasta insanlarla bile bile temasta bulunmak toplum için sorumsuzluk
komşum hala nefes alırken canım yanıyor diyo bunların babası ayakta atlatınca yalanına geliyo ey Allah'ım bi hastaneye düşse bugün diyorum Allah'ım affetsin yoksa akıllanmayacaklar kaç kişi enfekte olacak bunların yüzündenBu hastalığı atlatan 4 yetişkinden 3ünde kalıcı kalp rahatsızlığı ortaya çıkıyormuş. Semptomsuz bile geçirseniz beyine pıhtı atma ihtimali yükseliyormuş. Kim bilir daha ne etkileri vardır. Öldürmese de süründürür. Ölüm oranları düştü diye sevinmesin kimse. Çok hafife alınıyor.
İşte o adam evde izolasyonu ihmal ettiği noktada kayınpederinizi ihbar etmeliydiniz. Böylece hastaneye kapatırlardı.Hastalık bulaşan herkeste sizin de ağzını açmayan diğer aile bireylerinin de vebali var.Allah affetsin demek isterdim ama içimden gelmiyor.Biliyorum ama adam hiç durmadı doktor evde izole ol dedi bu adam durmadı işe gitti iki oğluyla aynı arabada orda bide milletle oturdu kalktı el sıkıştı şimdi torun torba herkese bulaştı hangisi daha insafsız bilemedim özür dilerim
Çok geçmiş olsun ☹ Allah sizi de tüm hastaları da tez vakitte sağlığına kavuştursunBizimde sonucumuz pozitif kayinpederim ve kayınvalidem yüzünden ama onlara test yapılmadı ikiside tansiyon ve şeker rahatsızlıkları var ben yemek götürmüştüm hasta diye kayınvalidem e doktora gittiklerinde usutmussun dediği için gittim anında bana gecti kızlarına da bulastirdilar onlar ayakta atlatırken hiçbir rahatsizligim olmamasına rağmen 29 yaşındayım ben ağır geçirdim ve tek bana test yaptılar sonuç pozitif onlardan geçtiğini söyledim sadece bir hafta evde karantina da kalın demişler kayınvalidem gile ben 14 gün evden çıkmayacağım arkadaşlar çok çabuk bulaşıyor aynı ortamda olmanız bile yetiyor kimse yaşına da guvenmesin şuan ailede en genç benim en ağır benim... Hastaneler dolu kimseye test yapmiyorlar kolay kolay vaka sayıları artmasin diye...
Çok teşekkür ederimannem kanser hastası atlattı ama tedavisi devam ediyor artı kronik rahatsızlıkları da var ona birşey olacak diye aklım cikiyor sürekli ağlıyorum.. Doktora gittiğimde sadece usutmussun demişti bana da annem gelip ilgilenmisti oğlumla şimdi benim yüzümden anneme birşey olursa diye kafayı yemek üzereyimÇok geçmiş olsun ☹ Allah sizi de tüm hastaları da tez vakitte sağlığına kavuştursun
Hemde nasıl bütün sülale koronalı kp nin babası da hastanede dükkan komşuları da hastanede adamlar her öğlen birinin dükkanda yemek yiyolarmış koronaya rağmen eşimin amcası babasını hastaneye yatırdı koronadan ordan işine gitti kaynım da öyle bir haftafır işinde gücünde babamda çıktı bende de çıkar biz bu adamla dip dibe işe gittik onda var bende de vardır demedi çocukları da hasta onlara da test yapılmadı durum mechul kaynım kp nin yanındaymış
O da aklıma geldi ama orda kalsa kesin bulaşır riske alamam işini halledip eve gelecek ben ailemle kalcam 15 gün
Biz de kaç aydır köy kavgası yapıyoruz. Yayla hatta. En sonunda eşim ikna oldu. 5 aylık bebeğim var. Annesi görsün istiyor ama evler çok yakın. Hep Bursa İstanbuldan gelenler var. Ablası da orada, o da yazıyor. Burada kimse dikkat etmiyor, maske yok, yeni gelenler herkese sarılıyor diye. Ama biz bu yıl gelmeyeceğiz, bebeğe bulaşırsa ne olacak diyoruz. Buna rağmen eşimin abisi küstü gitmiyoruz diye, annesi sürekli ısrar ediyor eşime, sen gel bir 10 gün kal diye, ablası hala laf arasında ne koronası, bitek size var korona, herkes burada diye laf sokuyor. Eşim de mutsuz ve gergin oluyor. Diyemediler sağlık olsun, sizin küçük bebeğiniz var, bu yılda gelmeyin ki 15 yıldır her yaz 1 ay, her 15 tatilde 10 gün sürekli gittik. 15 yılda 1 defa. Üstelik çocuk yapın diye onlar ısrar etti senelerce. Şimdi trip yapıyorlar.
Kesinlikle gitmesinEşiniz gitmesin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?