- 30 Mart 2020
- 919
- 2.769
- 28
Çok geçmiş olsunBizimde sonucumuz pozitif kayinpederim ve kayınvalidem yüzünden ama onlara test yapılmadı ikiside tansiyon ve şeker rahatsızlıkları var ben yemek götürmüştüm hasta diye kayınvalidem e doktora gittiklerinde usutmussun dediği için gittim anında bana gecti kızlarına da bulastirdilar onlar ayakta atlatırken hiçbir rahatsizligim olmamasına rağmen 29 yaşındayım ben ağır geçirdim ve tek bana test yaptılar sonuç pozitif onlardan geçtiğini söyledim sadece bir hafta evde karantina da kalın demişler kayınvalidem gile ben 14 gün evden çıkmayacağım arkadaşlar çok çabuk bulaşıyor aynı ortamda olmanız bile yetiyor kimse yaşına da guvenmesin şuan ailede en genç benim en ağır benim... Hastaneler dolu kimseye test yapmiyorlar kolay kolay vaka sayıları artmasin diye...
Belki bazı arkadaslar beni linc edecek ama keşke bu yıl kurban kesimi yasaklansaydi. Allah icin kurban dolap için kavurma hesabinda bir çogu. Ben löseve bağış yapiyorum yıllardir.
17 ağustosta okullar açılıyor tüm ülke riske giriyor . Benim eşim böyle bir durumda gitmezdi ,gitse en az 3 ay eve giremezdi ,en az 3 sefer negatif test kağıdı isterdim.ayrica sikayet ederdim.
Evet vaka sayıları artmasin diye test yapılmıyor hastaneler de.. Eşim atesliyim bana da test yaparmisiniz diyor yapamayız büyük ihtimalle pozitifsiniz sizde diyorlar.. Annem kanser hastası onu getirecegim temas ettik yanımdaydı diyorum hayır getirmeyin diyorlar.. Önce tomografi herkese eğer tomografi sonucu kötüyse test yapılıyor malesef... Kayınvalidemgilde tomografi sonucu kötü çıkmadı usutmussun uz denildi meğer pozitiflermis düğüne de gittiler bizlere ailedeki herkese bulastirdilarÇok geçmiş olsunGeçmişte zatürre atlattım yataklara düştüm, öyle zor hastalık görmedim. Rahat nefes almak bir nimet. Ama çoğumuz şuan virüsü boşlamış durumdayız. Vaka sayılarına inanmıyordum zaten, bunca kalabalıkta sayı nispeten az gibi lanse edilince daha da saldı insanlar. Halk artık virüsün bulaşıcılığının azaldığını düşünüyor. Ekonomi için sağlığımızdan oluyoruz.
Çok teşekkür ederim tüm insanlığımız için biran önce tedavisi bulunsun herkes şifa bulsun kimse daha fazla acı yasamasin...Çok geçmiş olsun ☹ Allah sizi de tüm hastaları da tez vakitte sağlığına kavuştursun
Allah acil şifalar versin inşallah onlarada yapmayın diyorlardır çalışanlar napsin Bulasmadik kimse kalmiyacak benim artık umudum yokEvet vaka sayıları artmasin diye test yapılmıyor hastaneler de.. Eşim atesliyim bana da test yaparmisiniz diyor yapamayız büyük ihtimalle pozitifsiniz sizde diyorlar.. Annem kanser hastası onu getirecegim temas ettik yanımdaydı diyorum hayır getirmeyin diyorlar.. Önce tomografi herkese eğer tomografi sonucu kötüyse test yapılıyor malesef... Kayınvalidemgilde tomografi sonucu kötü çıkmadı usutmussun uz denildi meğer pozitiflermis düğüne de gittiler bizlere ailedeki herkese bulastirdilar
Of kurban sonu durumumuz ne olacak bakalımEvet vaka sayıları artmasin diye test yapılmıyor hastaneler de.. Eşim atesliyim bana da test yaparmisiniz diyor yapamayız büyük ihtimalle pozitifsiniz sizde diyorlar.. Annem kanser hastası onu getirecegim temas ettik yanımdaydı diyorum hayır getirmeyin diyorlar.. Önce tomografi herkese eğer tomografi sonucu kötüyse test yapılıyor malesef... Kayınvalidemgilde tomografi sonucu kötü çıkmadı usutmussun uz denildi meğer pozitiflermis düğüne de gittiler bizlere ailedeki herkese bulastirdilar
Linç edilecek bir şey yok.
Herkesin görüşüne, düşüncesine, güven noktasına göre bir sürü vakıf dernek hayır kuruluşu var. Kurbanı da herkes para ile kestiğine göre parayı yatırıp, bırakılsaydı sadece sosyal sorumluluk çalışanları pay etseydi ihtiyaç sahiplerine.
Haklısınız ama ben onlardan çok uzaktayım işe gittiğinden ertesi gün haberim oldu anında haberdar olsam asla korkmadan ihbar ederim bugün de evden hiç çıkmamış çıktığı anda eltim haber verecekti ihbar edecektim ben söyledim sizi ihbar ederim diye korkudan çıkmamışİşte o adam evde izolasyonu ihmal ettiği noktada kayınpederinizi ihbar etmeliydiniz. Böylece hastaneye kapatırlardı.Hastalık bulaşan herkeste sizin de ağzını açmayan diğer aile bireylerinin de vebali var.Allah affetsin demek isterdim ama içimden gelmiyor.
Şaka yapıyorum zannetmiş ciddi olduğumu anlayınca bozuldu ama yapacak bişey yokBunu kabul ettiyse iyi.
Selam kızlar iyi akşamlar hayırlı bayramlar olsun inşallah herkese....
Konuya nasıl başlamalıyım bilmiyorum ...
Kızlar benim kp , kv , kaynımgil hepsi koronalı karantina da bunlar kp 2 kaynım 1 görümcem 4kişi kurbana girmişler kp korona pozitif olunca ortanca eltim iptal edilsin demiş bişey olmaz diye iptal etmemişler önce sonra büyük kayın pozitif çıktı diğer kaynım her gün babasına uğruyor zaten muhtemelen o ve görümcemle eşi de taşıyor kp ye teşhis konulmadan bi gün önce felan ordalarmış zırt bırt giderler zaten...
Şimdi konum kızlar kurban iptal olmamış eşimi gel de bizim kurbanı hallet diye çağırmışlar ortanca kaynımla eşi görümcemin eşi benim koca halledecekler kurbanı iyi hoş kp nin kapının önünde yapacaklar bnm kp kv durmaz yanlarına çıkacak o çıkmasa bunlar hiç mi tuvalete lavaboya girmeyecek ordan da bulaşır dedim kocama dikkat et yanlarına girme dokundukları yere dokunma temas etme aynı eve girip soludukları havayı soluma dedim gitme desem de ayıp diye gidecek anası babası korona oldu diye atamazmış bnm kayınpeder zaten normal hayatında işine gidip geliyordu sanayide oto tamirci bütün komşuları da hastanede babası felan da hastanede ama adam akıllanmıyor keşke kendisi hastaneye düşeydi dedim yeminle ...
Eşime de dedim ordan gelince 14 gün evde yanlız kalırsın çocuklarımı (2) kendimi riske atamam kusura bakma dedim daha napıyım kızlar kafam çok karışık bana akıl verin lütfen !!!!!
Sizin kp gibiler herkese bulaştırır, 100 sene de Yaşar ama başkalarına zarar verir ancak. Eşinizi 14 gün bırakın da görsünSelam kızlar iyi akşamlar hayırlı bayramlar olsun inşallah herkese....
Konuya nasıl başlamalıyım bilmiyorum ...
Kızlar benim kp , kv , kaynımgil hepsi koronalı karantina da bunlar kp 2 kaynım 1 görümcem 4kişi kurbana girmişler kp korona pozitif olunca ortanca eltim iptal edilsin demiş bişey olmaz diye iptal etmemişler önce sonra büyük kayın pozitif çıktı diğer kaynım her gün babasına uğruyor zaten muhtemelen o ve görümcemle eşi de taşıyor kp ye teşhis konulmadan bi gün önce felan ordalarmış zırt bırt giderler zaten...
Şimdi konum kızlar kurban iptal olmamış eşimi gel de bizim kurbanı hallet diye çağırmışlar ortanca kaynımla eşi görümcemin eşi benim koca halledecekler kurbanı iyi hoş kp nin kapının önünde yapacaklar bnm kp kv durmaz yanlarına çıkacak o çıkmasa bunlar hiç mi tuvalete lavaboya girmeyecek ordan da bulaşır dedim kocama dikkat et yanlarına girme dokundukları yere dokunma temas etme aynı eve girip soludukları havayı soluma dedim gitme desem de ayıp diye gidecek anası babası korona oldu diye atamazmış bnm kayınpeder zaten normal hayatında işine gidip geliyordu sanayide oto tamirci bütün komşuları da hastanede babası felan da hastanede ama adam akıllanmıyor keşke kendisi hastaneye düşeydi dedim yeminle ...
Eşime de dedim ordan gelince 14 gün evde yanlız kalırsın çocuklarımı (2) kendimi riske atamam kusura bakma dedim daha napıyım kızlar kafam çok karışık bana akıl verin lütfen !!!!!
Eşim şaka yapıyorum zannetmiş evde tek kalacaksın dediğimi aynı anda eve vardık anne inmeyin siz ben hallederim dedim etleri buzluğa yerleştirme işi vardı zoruna gitti öyle dediğim çok kötüyüm ağlamamak için zor tutuyorum kendimiCanım benim ya. Bu konunun ciddiyetini eşin ve ailesi anlamamış kesinlikle.
Yazık ya ondan ona ondan ona dwrkebüyün sülale korona olacak belki kayıp olacak bu nasıl bir vebal...
Eşin bunun ayıbının olmadığını bilmeli ve görüşmemeli..
NaptınIz şimdi ?
Kayınpeder evden çıkmamış damadı ve diğer oğlu gitmiş aslında eşime gerek de yokmuş ayıp olmasın bize bulaştı ona da bulaşsın diye çağırmışlar benim gerizekalı da koşa koşa gitti öğleden sonra boş oturdu ..... Şimdi de evde tek başına kalacak 15 gün çok kötüyüm belki de bu yüzden evliliğim bitecekKurban için nereye gitmişler??? Pozitif sonuçlar var
İnsanları neden riske atıyorlar pardon şikayet edin geziyorlar diye fıldır fıldır böyle sorumsuzluk mu olur vebal ya.
Kestikleri kurbana temas ederlerse ondanda bulaşıyormus bugün haberlerde söyledi birde dagittiklarini düşünürseniz
Kayınpeder evden çıkmamış damadı ve diğer oğlu gitmiş aslında eşime gerek de yokmuş ayıp olmasın bize bulaştı ona da bulaşsın diye çağırmışlar benim gerizekalı da koşa koşa gitti öğleden sonra boş oturdu ..... Şimdi de evde tek başına kalacak 15 gün çok kötüyüm belki de bu yüzden evliliğim bitecek
Şaka zannediyomuş aynı anda geldik evin önüne arabadan indi geride bekledi biz işimizi hallederken mesaj atmış gidersen 6 ay gelme yüzünü görmek istemiyorum diye güya yem atıyor ama ben arabada okudum sen bilirsin o kadar uzun ayrı kalmaya gerek yok ayrılalım madem sen yoluna bak ben yoluma bakayım dedim hem göz göre göre gitti girdi covid temaslılarla buluştu hemde bana rest çekiyorniye bitsin evliliğiniz üzülmeyin. siz söylediniz baştan gidersen karantinada kalırsın diye o da bile bile gitti.
Benim aşırı ağlayasım varağlancak halimize gülüom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?