Koronalı eş ailesi & kurban mevzu

Çok geçmiş olsun Geçmişte zatürre atlattım yataklara düştüm, öyle zor hastalık görmedim. Rahat nefes almak bir nimet. Ama çoğumuz şuan virüsü boşlamış durumdayız. Vaka sayılarına inanmıyordum zaten, bunca kalabalıkta sayı nispeten az gibi lanse edilince daha da saldı insanlar. Halk artık virüsün bulaşıcılığının azaldığını düşünüyor. Ekonomi için sağlığımızdan oluyoruz.

Linç edilecek bir şey yok.
Herkesin görüşüne, düşüncesine, güven noktasına göre bir sürü vakıf dernek hayır kuruluşu var. Kurbanı da herkes para ile kestiğine göre parayı yatırıp, bırakılsaydı sadece sosyal sorumluluk çalışanları pay etseydi ihtiyaç sahiplerine.

Evet vaka sayıları artmasin diye test yapılmıyor hastaneler de.. Eşim atesliyim bana da test yaparmisiniz diyor yapamayız büyük ihtimalle pozitifsiniz sizde diyorlar.. Annem kanser hastası onu getirecegim temas ettik yanımdaydı diyorum hayır getirmeyin diyorlar.. Önce tomografi herkese eğer tomografi sonucu kötüyse test yapılıyor malesef... Kayınvalidemgilde tomografi sonucu kötü çıkmadı usutmussun uz denildi meğer pozitiflermis düğüne de gittiler bizlere ailedeki herkese bulastirdilar

Allah acil şifalar versin inşallah onlarada yapmayın diyorlardır çalışanlar napsin Bulasmadik kimse kalmiyacak benim artık umudum yok

Of kurban sonu durumumuz ne olacak bakalım

Nerde bizim insanlarimizda o düsünce. insallah bedelini ağır ödemeyiz.

Haklısınız ama ben onlardan çok uzaktayım işe gittiğinden ertesi gün haberim oldu anında haberdar olsam asla korkmadan ihbar ederim bugün de evden hiç çıkmamış çıktığı anda eltim haber verecekti ihbar edecektim ben söyledim sizi ihbar ederim diye korkudan çıkmamış

Canım benim ya. Bu konunun ciddiyetini eşin ve ailesi anlamamış kesinlikle.
Yazık ya ondan ona ondan ona dwrkebüyün sülale korona olacak belki kayıp olacak bu nasıl bir vebal...
Eşin bunun ayıbının olmadığını bilmeli ve görüşmemeli..
NaptınIz şimdi ?

Kurban için nereye gitmişler??? Pozitif sonuçlar var
İnsanları neden riske atıyorlar pardon şikayet edin geziyorlar diye fıldır fıldır böyle sorumsuzluk mu olur vebal ya.

Sizin kp gibiler herkese bulaştırır, 100 sene de Yaşar ama başkalarına zarar verir ancak. Eşinizi 14 gün bırakın da görsün

Eşim şaka yapıyorum zannetmiş evde tek kalacaksın dediğimi aynı anda eve vardık anne inmeyin siz ben hallederim dedim etleri buzluğa yerleştirme işi vardı zoruna gitti öyle dediğim çok kötüyüm ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

Kurban için nereye gitmişler??? Pozitif sonuçlar var
İnsanları neden riske atıyorlar pardon şikayet edin geziyorlar diye fıldır fıldır böyle sorumsuzluk mu olur vebal ya.
Kayınpeder evden çıkmamış damadı ve diğer oğlu gitmiş aslında eşime gerek de yokmuş ayıp olmasın bize bulaştı ona da bulaşsın diye çağırmışlar benim gerizekalı da koşa koşa gitti öğleden sonra boş oturdu ..... Şimdi de evde tek başına kalacak 15 gün çok kötüyüm belki de bu yüzden evliliğim bitecek

niye bitsin evliliğiniz üzülmeyin. siz söylediniz baştan gidersen karantinada kalırsın diye o da bile bile gitti.

niye bitsin evliliğiniz üzülmeyin. siz söylediniz baştan gidersen karantinada kalırsın diye o da bile bile gitti.
Şaka zannediyomuş aynı anda geldik evin önüne arabadan indi geride bekledi biz işimizi hallederken mesaj atmış gidersen 6 ay gelme yüzünü görmek istemiyorum diye güya yem atıyor ama ben arabada okudum sen bilirsin o kadar uzun ayrı kalmaya gerek yok ayrılalım madem sen yoluna bak ben yoluma bakayım dedim hem göz göre göre gitti girdi covid temaslılarla buluştu hemde bana rest çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…