Korsenin bedeni m yamuna sitesine gidince kendi bedeninizi kıyaslayabilirsiniz. Ben 200 tl ye almıştım 140 tl ye veririm ben de satınca s beden alacağımNe kadar verirsiniz. Bedeniniz ne su amfa buyuk geldi
Tmm cnm sagol ama sanirim m bana da büyük gelirKorsenin bedeni m yamuna sitesine gidince kendi bedeninizi kıyaslayabilirsiniz. Ben 200 tl ye almıştım 140 tl ye veririm ben de satınca s beden alacağım
öpüyorumTmm cnm sagol ama sanirim m bana da büyük gelir
Korsenin bedeni m yamuna sitesine gidince kendi bedeninizi kıyaslayabilirsiniz. Ben 200 tl ye almıştım 140 tl ye veririm ben de satınca s beden alacağım
EvetKorse satışta mi hala?
Iyi gunler korse sayıldımi askılı ilanlı ten rengi nedir son fiyat ne olur size nasıl ulaşabilirimKorsenin bedeni m yamuna sitesine gidince kendi bedeninizi kıyaslayabilirsiniz. Ben 200 tl ye almıştım 140 tl ye veririm ben de satınca s beden alacağım
Korseniz hala satılık mıMerhaba kızlar Doğumdan sonra instagramdan yamuna korse den lateks korse aldım ancak acele etmişim şişliklerim inince beden büyük geldi ve 1 hafta kullandığım için de haklı olarak iade edemedim. M beden korse instagram da yamuna korse araştırın ben az taktım ama bence güzel hatta bu satılırsa s beden kesin alacağım öptüm sizi
Korseniz hala satılık mı ve askılı miselamlar. yamuna m beden siyah lateks korsem var. 1 ay kullandım. 200 tl ye almıştım, 130 tl ye satabilirim.
fiyat olarak ne düşünüyorsunuzArkadaşlar bende askılı modelin L bedeni var alalı yaklaşık 4 ay oldu ama çok az ve temiz kullanıldı ara ara taktım ve hep atlet üzerine giydim daha küçük bedene gectigim için satıyorum
Fatura ve orijinal ambalaji ile birlikte göndericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?