Öncelikle merhabalar,Merhabalar. Hocamiz nasildir arkadaslar. Cuma gunu icin kendilerine randevu aldik. Dogum paketi kampanyasindan faydalanmayi dusunuyoruz.
Merhaba Aylin Hanım'dan randevu almışsınız gittiniz mi acaba nasıldı? Ben de Koru hastanesine gitmeyi düşünüyorum, Ümit Bey'den randevu aldım ama o çok yoğun olduğu için sonrası için endişeleniyorum. Hem bayan doktor daha mı rahat olur acaba diye düşünmeden de edemiyorum. Ümit hocanın yorumları her yerde daha fazla, siz de görmüşsünüzdür. Bu nedenle ben ona yöneldim ama hala emin değilim. Karar verirsek ben de doğum paketinden faydalanmayı düşünüyorum. 16. haftada başlarsanız 4 bin liraya geliyormuş. O şekilde başlayacağım muhtemelen. Uzun yazdım kusura bakmayın. Aylin Hocaya gittiyseniz bana biraz yardımcı olursanız sevinirim. :)Merhabalar. Hocamiz nasildir arkadaslar. Cuma gunu icin kendilerine randevu aldik. Dogum paketi kampanyasindan faydalanmayi dusunuyoruz.
merhabalar sana bir şey sormak istiyorum. Fatma ebe mutlaka herkesle ilgileniyomu? bende aylin hocanın hastasıyım Fatma ebeyi bende çok istiyorum.Merhabalar;
22 Ekimde Koru hastanesinde Aylin Anıl Arslan Hoca ile beraber normal doğum yaptım.Hamilelik sürecinin başından beri de beraberiz.Doğumun normal olmasını daha önceden de destekliyordu son günde benim bile vazgeçtiğim anlarda o vazgeçmedi.Kendisine,Fatma Ebeye ve Sema hemşireye çok teşekkür ediyorum:)
Koru hastanesi için çok başlık açılmış ama Anıl hanıma ait hiç yorum göremedim, benim doktor tecrübem pek yok ama kendisinden ve güleryüzünden memnunum.. Aramızda hastaları, doğumunu kendisine yaptıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?