Koru Hastanesi Dr.Aylin Anıl Aslan hastaları

Merhabalar;
22 Ekimde Koru hastanesinde Aylin Anıl Arslan Hoca ile beraber normal doğum yaptım.Hamilelik sürecinin başından beri de beraberiz.Doğumun normal olmasını daha önceden de destekliyordu son günde benim bile vazgeçtiğim anlarda o vazgeçmedi.Kendisine,Fatma Ebeye ve Sema hemşireye çok teşekkür ediyorum:)

Merhabalar. Hocamiz nasildir arkadaslar. Cuma gunu icin kendilerine randevu aldik. Dogum paketi kampanyasindan faydalanmayi dusunuyoruz.

Ben de Aylin hanımın hastasıydım ve normal doğum yaptım. Bayramda doğum yaptığım için kendisi son anda doğuma yetişti. Aylin hanım gelene kadar ismini hatırlayamıyorum ama nöbetçi doktor ilgilendi. Erkek doktor istemiyordum ama hem bayram tatiliydi hem de Aylin hanım şehir dışındaydı ve seçme hakkım olmadı. Ama ikisinden de çok memnun kaldım. Hemşireler de çok ilgiliydi. Sanırım bayram olması sebebiyle hasta olmaması da bunda etkiliydi.

Merhabalar. Hocamiz nasildir arkadaslar. Cuma gunu icin kendilerine randevu aldik. Dogum paketi kampanyasindan faydalanmayi dusunuyoruz.
Öncelikle merhabalar,
AYLİN HANIM, Tecrübesi ve güleryüzü ile hamile bir bayanın hassasiyetının farkında olan bir doktor..
Gebeliğimin 26. haftasındayım, kendısınden çok memnunum,
Doğum paketi kampanyası ile ilgili bilgim yok, fakat biz Koru grubun desteklediği TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASINI yaptırdık... ve memenunuz...

Arkadaslar 17 aralık günü cukurambar koru hastanesinde Dr Aylin hanim eşliğinde epidural normal doğum gerceklestirdim. Şükürler olsun bebeğim ve ben gayet iyiyiz. Van da calistigimizdan bundan 2 ay önce ankaraya geldik normal doğum öneren bi Dr bulmak için netten araştırmalara girdik.çok stresli bi dönemde. Bu siteden Dr Aylin Anıl arslan hanımı bulduk iyiki bulmusuz. Son ana kadar normal doğumu destekledi hatta bebeğim 41 hf olmasina ragmen sancim yoktu.O gün normal doğum yapamayacagimi düşündüm ama aylin hanim suni sancı verelim sen doğum yaparsın dedi ve o gün normal doğum gerçekleşti. Bu kadar kadın doğumcuya gittik ama aylin hanim cidden işinin ehli bi doktor. Şiddetle tavsiye ediyorum. Güler yüzüyle beni hep motive etti. Ayrıca koru hastanesinin doğum hanedeki muhteşem ebelere de çok teşekkürler ( fatma ebe, Gülten ebe, eda ebe ( yoga hocası ) doğum için mükemmel bi ekip var hersey hastanın konforu için tasarlanmış personel güler yüzlü sanki doğuma değilde gezmeye gelir gibi geldik doğuma :))) kisacasi Dr Aylin hanim ve ekibi mükemmel. bi doğum daha yaparsam doktorum belli. Allah herkese hayırlı doğumlardan nasip etsin.

Merhaba Aylin Hanım'dan randevu almışsınız gittiniz mi acaba nasıldı? Ben de Koru hastanesine gitmeyi düşünüyorum, Ümit Bey'den randevu aldım ama o çok yoğun olduğu için sonrası için endişeleniyorum. Hem bayan doktor daha mı rahat olur acaba diye düşünmeden de edemiyorum. Ümit hocanın yorumları her yerde daha fazla, siz de görmüşsünüzdür. Bu nedenle ben ona yöneldim ama hala emin değilim. Karar verirsek ben de doğum paketinden faydalanmayı düşünüyorum. 16. haftada başlarsanız 4 bin liraya geliyormuş. O şekilde başlayacağım muhtemelen. Uzun yazdım kusura bakmayın. Aylin Hocaya gittiyseniz bana biraz yardımcı olursanız sevinirim. :)

Gebeliğimin 8. haftasında tanıdım. Güler yüzlülüğü güven verdi. Anıl Hanım işinde uzman ve başarılı bir doktor. Bu hassas ve son derece önemli dönemde insana güven ve rahatlık veren bir enerjisi var. Doğumda da ben, çok rahatlattı. Çok şükür kızımı kucağıma aldım. Sema hemşire ve Anıl Hanıma sonsuz teşekkürler, iyi ki tanımışım sizi. İkinci doğumumda mutlaka tercihim yine Anıl Hanım olacak.

Hamile olduğumu öğrendiğimde memnun kalmazsam nasılsa başka yere giderim diye düşünerek tesadüfen randevu aldığım Aylin Hanıma, kendisini tanıdıktan sonra doğuma kadar gitmeye devam ettim. Güleryüzlü,sıcak kanlı kişiliğinin yanı sıra tıbbi beceri ve bilgisiyle çok başarılı bir hamilelik süreci geçirmeme vesile oldu. Her zaman normal doğum taraftarıydı ancak ben kişisel nedenlerle hep sezeryan istedim. 39. hafta yapacağım doğuma 1 hafta kala karnımda bebeğimin hareketlerinin yavaşladığını hissetmemle kendisine telefon açtım. Derhal acile gitmemi ve oradaki nöbetçi kadın doğum uzmanının beni kontrol etmesini istedi. Gittiğimizde nst ve ultrasona göre çok endişe edilecek bir durum olmadığını söyleyen nöbetçi doktorun aksine mevcut değerler ve benim hareket hissetmemem dolayısıyla ertesi gün bebeği alacağız dedi. Ertesi gün doğumum gerçekleşti ve bebeğimin bir miktar dışkısı amniyon sıvısındaydı, belki bir süre daha beklense bunu yutacak ve doğduğunda enfeksiyon tedavisi alacaktı. Bu nedenle doktorumuz Aylin Hanıma çok şey borçluyuz,doğru zamanda doğru karar vererek bebişimi sağlıkla kucağıma verdiği için. Kendisine ve ekibine çook teşekkür ederim. Ayrıca kendisine başvurmak isteyen kişilere de Aylin Hocayı kesinlikle tavsiye ederim..

Yeni hamileyim, koru hastanesine tavsiye üzerine gittim, bana dr ahmet özek 'i tavsiye ettiler. hep aklımda bayan kadın doğumcu daha mı iyi olur gebelikte diye düşünüyordum, özge hanımın anıl hanımın yorumlarını okudum. Anıl hoca güleryüzlüymüş ama ahmet hoca da güleryüzlü, hem kendisi tüp bebek ve düşük yapan gebelerle özel ilgileniyormuş. Geçen yıl başıma böyle birşey geldi ve biraz endişeliydim ama ahmet hoca çok güven verdi. ben ahmet hoca ya devam etmek istiyorum. Arkadaşımın doğumunu yaptırdı, saatlerce başında beklemiş, bana daha ilk kontrolde cep telefonunu verdi. bunlar benim için çok daha önemli. inşallah bu gebeliğim de sorunsuz geçer.

Anil hanimla ilgili okadar güzel şeyler yazilmiski.randevumu aldim.henuz hamile degilim ama hamilelik oncesi kontrol icin gidicem.gittikden sonra dusuncelerimi yazicam mutlaka.

Cok tatli ve cok ilgili bi doktor.sicakligi ve pozitif elektrigi insana guven veriyo.insallah hep boyle devam eder.herkese tavsiye edicem.

Hamileligimin basindan sonuna kadar aylin hanima gittim Ve kaç kisiye tavsiye ettim inanin bilmiyorum. Bence gonul rahatligiyla gidin. Sadece guleryuzlu sempatik gibi yorumlar bence Az olur. ilk randevuda bana tel. Numarasini verdi ve ne zaman arasam ulasabildim. Cok sorunlu bi hamilelik gecirmedim ama 13. Haftamda dusuk tehlikesi atlattim. O zamanlarda bile bana inanılmaz guven verdi ve baska bi doktor arayisina girmedim. normal dogumu destekledigi aşikâr. Dogumum 6 saat surdu. 2 ebe, 2 hemsire, anil hanim ve pediatri doktoru girdi doguma. Hastanenin konforu ise anlatılmaz yasanir :) esim dogum sirasinda yanimdaydi. simdi oglum 11 gunluk. Biz dogum paketinden yararlanmistik. Muayene ucretleri nerdeyse yariya indi. Dogum da uyguna geliyo (ister sezeryan olsun ister normal). Yani aylin hanimi da hastaneyi de siddetle tavsiye ediyorum. Eger tekrar hamile kalsam yine aylin hanimi tercih ederdim.

Arkadaşlar merhaba bende 6 haftalım hamileyim ilk olarak çukurambar koruda özge hanıma gıttım ama cok memnun kalmadım sankı bılgılı bırı ama samimi gelmedi bana merhaba bıle demedn hemen neyın var falan dıye sordu esıme hıc bısry demedı bıle suratına bıle bakmadı o yuzden pek ısınamadım kendısıne bır dahakı randevu ıcın aylın hanıma gıtmek ıstıyorum cokda doktor degıstırmek ıstemıyorum ababa dogru bır kararmı?
Tobb etüyede gıdebılırım askında ama ordada sadece tek kadın doktor var secenek yok

merhabalar sana bir şey sormak istiyorum. Fatma ebe mutlaka herkesle ilgileniyomu? bende aylin hocanın hastasıyım Fatma ebeyi bende çok istiyorum.

Merhabalar
Ben doğumumu Aylin hanim ıle yaptım
Dogum sureci boyunca samimi tavirlari dogaligi ve ictenligi ile hep destekcim oldu malumm hamilelik oldukcaa mesakatli bir yolculuk herdaim normal dogum taraftariydi fakat benim oglusum plesantasini yukari cekmedigi icin sezeryan olmak zorunda kaldım, özelikle son aylarda korkularım vardı her sordugum soruyu aynı samımyet ile cevapladı bana guven duygusunuu sonuna kadar hısettırdı, ve bu sayedee cok huzurlu ve rahat bır dogum gecırdım şimdi oğlum 32 gunlük
İyiki tanısmısım ve ıyıkı dogumumu aylin hanım ıle yapmışımm...

Kızlar doğum ücretlerini de yaZbilirmisiniz özellikle doğum paketi ile doğumda ne kadar oluyo neler dahil lütfeeen

Evet kizlar bende merak ediyorum.dogum paketine hersey dahilmi.dahil olmayan hicbirsey yokmu yani.

Bende aylin hanimin hastasiyim.24. Haftamdayim.ben dogum paketi yaptirdim.muayene ucretleri yapilan testler ve dogum icinde 5.000 tl verdim.bilginize.

ben 7 mayıs için ilk kontrol randevumu aldım inşallah keseyi ve kalp atışlarını duyarım. Aylin hanımla da tanıştıktan sonra yorumlarımı yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…